Da da.. 3 puta na dan brojati broj udaraca u 1 satu.. ujutro,popodne i navecer i onda na kontroli pokazati doktoru...
buffy ne daj da te to uznemiruje. Nije to specifično za tebe. To kažu svima nakom 32 tjedna. Uostalom nije da do sada nisi bila svjesna toga koliko se migolji, lupa, štuca i kako već provodi vrijeme.
Moj miš ima neki ritam gdje svakih 10ak dana ima dan dva kada je mirna i tako je negdje od 25 tjedna. Tada mama poludi od nervoze.
buffy meni moj ništa nije rekao, samo me pita svaki put da li bebu osjetim i jesam li zapazila nešto neobično kod toga i to je to.. ne želi me zamarati time
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Uf to je baš stresno.
Što je najgore kada ti kažu tako nešto onda si prisiljen to raditi za svaki slučaj.
Ali zbilja pa nismo ni mi ni bebe roboti pa da je sve po rasporedu.
Postoji milijun varijabli.
Drugačije je kada hodam i kada ležim. Kada se namjestim neudobno pa protestira. Kada slušam glazbu ili se saginjem puno. Kada pojedem pola milke ili samo dvije kockice .
A da ne spominjem i da stres ima utjecaja.
Meni moj doktor zapravo nije ništa rekao nego je samo napisao u povijest bolesti pratiti kretanje.
buffy ma pretjeruju do da se ne javi cijeli dan ono uopće onda hajde,ali ovo pa nisu normalni.. ti poznaješ svoju bebicu već sada i osjetiti ćeš da ti je nešto drugačije i javiti se...
🙏👸👸🙏❤️
Nisam se danas bas snasla dok mi je to govorio.. Probat cu se ne opterecivati i brojati kako meni odgovara, a ne po njihovoj satnici, a drugi put cu mu sve ovo reci jer meni je ovo malo glupo... Meni je dosta da me svako toliko lupne i stvarno nisam do sad obracala paznju na kolicinu udaraca u satu, a beba do sad super napreduje i sve je odlicno.. Bas nadju nacina za zezati trudnice....
E btw curke koje ste meni blizu po terminu nemojte se zaboraviti naručitu u trudničku ambulantu (ako planirate ići naravno). Tamo vole da se naručite tjedan dva ranije.
Buffy svasta, bas samo da ti stres stvara. Bebe se razlikuju a i nije svaka beba u isti sat aktivna.. probaj se ne opterecivati jer ce i bebica osjetiti i slazem se s curama bitno je da ti ne osjetis da je nesto drugacije nego inace.
Pepita super za pregled, lijepo cura napreduje Sto se tice brisa mislim da je to onaj na streptokok b. Rade ga od 36tt. Neznam jesi vec mozda spomenula ali jel ti ides do kraja kod svog dr ili ides u TA na zadnje kontrole? Posto je meni moj zadnji put rekao da sljedeci pregled idem u bolnicu kada udem u 37tt.
buffy samo ti po svom, a sljedeći put reci doktoru sve...samo ti stres radi kao da ga nema dosta i bez toga jojj
lillany od kojeg se tjedna ide u TA? Ja mislim da ja ostajem kod svog do daljnjeg kad mu je ordinacija tamo gdje je i rodilište točnije ispod njega.. nemam pojma..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji