Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    12. Listopad 2015. 19:24

joj ja zaboravila pogledati danas a bila sam u mulleru... ja sam kupila vir uloške... jer mi tako piše na popisu koji mi je dala patronažna sestra, pa sam kupila sve kaj ona preporuča... kupila sam komprese za pupak, mrežaste gačice, krpice za brisanje/pranje, četku/češalj, vatu, štapiče za uši, uglavnom sve što nisam imala...

osim odjelca... poludjela sam... sve samo ono pamučno, a ja bi ono flis,malo deblje... prešla sam sve moguče trgovine i stvarno sam razočarana. u kik-u sam čak našla jedno odjelce 56 veličinu, i to je sve što sam kupila od ogromnog popisa

jedino sam našla ta odjelca u babycentru, al kad sam vidjela cijenu smračilo mi se pred očima. 130kn za jedno odjelce??? meni je to previše, neznam kak vama...

Anaheja
    12. Listopad 2015. 19:46

Tyna, da nisam dobila robicu, kupovala bi je u secon hand shopovima.... Stvarno imaju robicu koja je kao nova za sicu. Kako god da ga okrenes odjecica je preskupa, isto kao i cipelice koje cemo trebat za god dana... Sve kosta vise nego za odraslu osobu... 

A sto se kolica tice... Mi ih idemo zakaparit 1og kad svekrva dobije penziju... Jedva cekam da nam dodju doma . Odlucili smo za siva, http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-q9/ jer ne znamo kojeg ce spola bit sljedeci potomak, a ne planiramo kupovat poslije nova kolica . U svakom slucaju su fantasticna 

MaliV
    12. Listopad 2015. 20:09

Večer, okruglice.. uh bome ste se raspisale, baš mi je gušt ovako uzeti pa čitati kad mi se nakupi da nisam stigla par dana  što se tiče odjeće, ja sam uzela najviše brojeva 56 i 62, sve sam uglavnom kupovala u H&M i C&A, danas sam bila i u Lidlu, sva nabrijana da ću uspjeti kupiti nešto za malog, ali nisam.. bila je toooolika gužva, sve prerazbacano, puno mama s kolicima, užasno vruće, pa sam samo prošla... koliko sam vidjela, nije puno bilo ostalo kad sam ja došla (oko 10 sati), većinom samo veći brojevi... na kraju sam uzela samo ogrtač za bolnicu koji je super, jedva sam i do njega došla 

Ines24
    12. Listopad 2015. 20:10

Anaheja i ti si se zaljubila u Q9  mi ćemo uzeti kombinaciju plave i neke bež s malo crvene, isto mogu biti i za dečkiće i curice...

Pepita2109
    12. Listopad 2015. 20:24

Ines bilo je više boja tamo, ja sam uzela ona u koja sam se i zaljubila http://www.leokids.hr/wp-content/uploads/2015/03/Q9-21-480x320.jpg dakle ista kao Anaheja  
    šta se tiče second hand shopova kod mene nema nijedan bils u dva do prije par godina, otad ništa..inače bih se ja već uputila tamo, u Lidlu sam bila onako da vidim, i nije bilo ničega sve se to pograbalo jakooo rano.. 
    Tako da ja za sljedeći tjedan mjenjam planove, pa tek onaj iza u shopping i kako je krenulo sve mi se čini da ću ja tako odgađati do tko zna kada.. tužna sam  vidim da ste sve veliko u spremanju i pripremama, a ja vodim bitku sa planiranjem, danas mi je tako divno krenulo, lijep dan, oprala dvije vešmašine i osušile se, prošetala i iskoristila maximalno ovo sunce, rješila kolica i dođem doma sva happy jer ću ući u 11mj skoro pa spremna kad onooo uhh.. vidjeti ću hoće li frendica moći sa mnom...

Nego cure koje su kupovale već te neke stvarčice (kozmetičke) šta ste kupile u ljekarni?
    Hoćete li bočicu kupovati unaprijed ili ne? Danas sam vidjela u dm-u Anti-colic bočicu od MAM-a za 40kn (160ml i 250ml ista cijena), nekako ne bih unaprijed kupovala, a sad nemam pojma, dudicu imam, dobila na poklon MAM dudicu...
    te komprese za pupak gdje ste kupile? ljekarna??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

lillany
    12. Listopad 2015. 20:36

MaliV  i ja sam uzela ogrtač u lidlu. Crveni. Baš je fora i mekan.
    Odnosno ja sam poslala muža da mi ga kupi. Vratio se s ogrtačem za mene, 4 bodija i pletenom jaknicom za bebu.
    Malo se zanio. Sve mu je bilo slatko 

Mrkvica2
    12. Listopad 2015. 20:40

Ines nazalost neznam jer naravno nismo otisli.. od jucer smo na ratnoj nozi radi toga. Nemogu vam opisati koliko me naljutio, da nemoze shvatiti da ne mogu otici sama. Kako da nosim to sve, uzmem dva paketa ulozaka i pelene i ni to vec nemogu nositi, kvragu. Uff nadam se da cu ovaj tjedan to rijesiti pa cu ti znati reci. Bitno da zna reci joj gle ostalo nam jos mjesec dana do kraja 

Inace uspjelo me malo oraspoloziti sto smo napokon smontirali kindac, stavili smo i mobil nisam odoljela 

Dillb samo se ti nama javi, sve jedva cekamo kada ces nam javiti da je i bebac s tobom 

Tyna24
    12. Listopad 2015. 21:16

Komprese sam kupila u dm-u...paket na kojem pise "sve za njegu pupka"
    i ja bi kupila u second shopovima ali ga nema kod nas

• mama@
    12. Listopad 2015. 22:41

Dillb draga meni je mama mag.farmacije i radi u ljekarni tako da o tome znam sve . Preko nje naravno. 
    Donjela mi je 2 byvacin spreja i praska prije nekih 1-2mj

visnjass
    12. Listopad 2015. 23:38

Shimmer bila sam dovoljno na tašte, zadnji obrok mi je bio u 19h i to jogurt i kruh a krv su mi izvadili ujutro u 8h, znači 13 sati

Nazvala sam doktora, rekao da jedem manje obroke više puta na dan, voće, povrće i meso a slatko izbjegavati   i za mjesec dana ponoviti test

Jela danas kao zdravo al ostanem gladna kad se ne natrpam svega i svačega 

Ne razumijem tyna kako su tebi preporučili dijetu a nije ti prešlo vrijednost.. i kaj jedeš, od čega se najedeš?

Mia imaš tu kakav prijedlog?

Ja jednostavno ne znam jesti zdravo, a vidi se i iz priloženog +18,5 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.