Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    13. Listopad 2015. 06:38

Dobro jutro okruglice, danas na preeegled weeee 

Tyna hvala ti
    Mrkvica i tebe ljuti tvoj dragi hehe, tako i mene moj tako pošteno naljuti,a onda napravi sitnicu i ne mogu se ljutiti na njega, jooojjjj...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    13. Listopad 2015. 07:35

Svi oni imaju tajno oruzje protiv nas. Mene moj zna tako izbacit iz takta da bi ga u svemir lansirala da mogu, a onda negdje iskopa taj nevini pogled i smajlic i sa ljutnjom je gotovo...  Prasac jedan...

Ali, pozitivno je kaj na kraju uvijek ispade kako si mi zamislimo . Potraje da do toga dodje, ali bolje ikad nego nikad.

MaliV
    13. Listopad 2015. 09:25

Lillany i ja sam uzela crveni, nekako me podsjetio na Božić, a trenutno sam luda za svim što ima veze s Božićem  je, baš što kažeš. jako je fin i mekan :)

Pepita sretno na pregledu 

Mia007
    13. Listopad 2015. 09:36

Visnjass, ja se  trudim jesti manje ugljikohidrata, iako mi je to nekad nemoguca misija. Izbacila sam bijeli kruh, sve iz pekare tipa slatko, kolace...bijeli secer. Kad mi se jede slatko pojedem malo tamne cokolade ili popijem kakao. Ili grck jogurt sa zobenim pahuljicama i medom. 

Trebalo bi jesti cesce, tri obroka i 2 medjuobroka. Od voca sam izbacila banane. Jedem jabuke i mandarine, bademe i slicno.
    Ruckovi su mi ostali isti, ali pojedem manje krumpira i tjestenine. 

Nicega od ovoga se ne pridrzavam strogo, iznimke uvijek postoje jer mi nisu rekli da moram na dijetu za gestacijski, vec samo pripaziti.

shimmer
    13. Listopad 2015. 09:43

jutro!

baš sam i ja vidjela taj ogrtač i činio se divan. drago mi je da ste ga ubole.

visnjass, pokušaj u većinu obroka uvesti povrće, hrpu povrća, da te barem volumenom zasiti.
    da se razumijemo, ako ti u glavi unatoč sitosti želiš i dalje pojesti kolač, to se rješava na drugi način. znam po sebi  nije toliko sad bitan šećer kad je relativno ok, nego kile općenito. sigurno će ti biti lakše i roditi i oporaviti se poslije s manje kila.

naš krevetić je skroz obojan, eno se lufta na balkonu. ostavit ćemo ga vani još nekoliko dana sigurno nakon što ga sastavimo. naravno, nakon što odem isprobati kako će izgledati u sobi  na svu sreću ima i točkiće pa neće biti problem sa seljenjem.

dobili smo i madrac uz njega. madrac ne smrdi, nema nikakvih fleka, baš je kao nov. da i njega samo dobro prozračim? ili netko ima bolju ideju za čišćenje.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    13. Listopad 2015. 11:59

Pepita sretno na pregledu, javi kako je bilo.

Anaheja potpisujem od a do z.. samo mi je zao sto zivce izgubim, jos pogotovo sada, imam osjecaj da su mi emocije u hiper modeu 

Shimmer izluftaj ga i na tvom mjestu bi ga usisala usisivacem. Mislim da ce to biti cist dovoljno, vjerojatno je stajao pa vise radi toga nego radi neke prljavstine.

Visnjass ja imam isti problem no srecom secer mi je okej. Neznam kako kod tebe ali meni je mislim najveci problem to sto nikada nisam pazila sto jedem ali nikad nisam ni bila trudna  najgore je sto se kile penju ali ja jedem stvarno raznovrsno.. neznam sto bi probala vise. Drugacije mi se sve prima sada a kada me doktor pospotao probala sam par dana slusati ali sam odustala.. svaki slatkis sam gledala s toliko ceznje da sam rekla ma ko ga sisa. Jesi sigurna da ti se mozda voda ne nakuplja a ne bas kile ovako od papice? Znam da neke zene puno dobiju i od toga..

• buffy
    13. Listopad 2015. 13:42

Dobar dan svima.. bas vas je bilo lijepo citati imala sam dosta toga za procitati taman dok sam bila u cekaoni sam imala literaturu 
    Mi smo se vratili s pregleda i imamo 2kg ... opet sam dobila vaginalete izgleda da mi kantarion bas i nije pomogao .. takodjer sam dobila i upute da pratim javljanje bebe i mislim da ce me to izluditi 

Tyna24
    13. Listopad 2015. 13:53

buffy, kakve to upute? moraš pratiti kolko put osjetiš bebicu kroz dan ili?

Pepita2109
    13. Listopad 2015. 14:14

Etooo meneeeeee  
     Čim sam ušla u čekaonu bila na redu ali sam se nahodala i leđa ne da bole nego ubijaju jedva hodam.. 
    Imamo 2,3kg, rekao je doktor da je sve u redu, a da se tiče onog napadaja šta sam imala onu noć rekao je da ne zna da li su lažni trudovi, tijelo ne daje znakove hehe, pa me ispitao oko probave i slično i na kraju zaključio da je do probave tj što nisam imala stolicu duže, pa je odnos nekako nadražio crijeva nemam pojma kako ali očito moguće,ali meni je odmah laknulo  ja sam puna 34tt na +13 kg očekivala sam i više,ali neka  sljedeća kontrola za 2 tjedna sa punih 36tt rekao da dođem što ranije da će mi raditi neki bris.. 

šta se tiče madraca mi smo ga isto dobili uz kupljeni krevetić i kao nov je,ali ja ću ga oribati površinski sa vodom i alkoholnim octom i prozračiti samo radi prašine i stajanja 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.