Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    12. Listopad 2015. 15:38

mrkvica, gdje ste kupili tu dasku? jel samo daska ili ima i spužva gore?
    ja sam nalazila samo na njuškalu (sve stari prodani oglasi) i na ebayu - 500kn, nema šanse.
    doduše, stalno mislim da krivu riječ koristim u pretraživanju.

visnjass, nalaz ti je dobar. a ova prva povišena vrijednost može biti da nisi bila dovoljno natašte.
    druge dvije vrijednosti govore da ti tijelo dobro radi pod opterećenjem i to je najbitnije.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pinkypik
    12. Listopad 2015. 15:46

Ma meni je vešmašina slobodna a iznad smo stavili ormarić pa tu mogu pelenice i ostalo što već treba. Ali da, stvarno,imaš pravo Mrkvice, usred noći ako dojim pa još nosim bebu uokolo i perem ga pod pipom mogla bih ga previše razbuditi...trebam neki jednostavniji sistem.... 😪
    Joj,da, Pepita, svi oko nas kao da su jedva čekali da se svega riješe.Brat mi je poklonio kinderbet,a prijatelji posudili kolijevku. To mi je tako slatko,a i maloj bebi je sigurno ugodniji manji prostor.Ne mogu dočekati da ju složimo i operem tu posteljinu 😄

Mrkvica2
    12. Listopad 2015. 15:58

Shimmer kupili smo to od zene od koje smo i kolica uzeli. Nije samo daska,izgleda isto kao taj na slici koji si stavila, cak je i iste boje.

Pinkypik vata i salica vode su vrlo jednostavno rjesenje 

Evo stigao je i moj lot robice i skafander narucen sa krpice.hr. prezadovoljna sam, definitivno preporucam 

Mrkvica2
    12. Listopad 2015. 16:10

Shimmer na njuskalu sam ih nasla pod podloge za previjanje i komode.

tweety91
    12. Listopad 2015. 16:36

Shimmer ja sam ju vidjela u lesnini, cini mi se da je bila 250, 300kn :)

[/u

dillb
    12. Listopad 2015. 18:09

ola. eto me opet.

drago mi je da vas ne davim. ali se opet osjetim malo krivom što upadnem tu i tamo pa ostavim kilometarski post. više ne radim pa se ne penjem često na net. ipak treba pospremiti kuću i pripremiti sve jer sumnjam da ću kasnije moći.

mi smo komodu imali u sobi. muž se digao i presvukao djete jer ja nisam mogla. isto tako bi uvijek prije prematanja smočili krpicu toplom vodom, donijeli do prematalice i na brzinu premotali bebu. prve kakice nisu obilne, pa se lako čiste. kasnije nije kakao po noći, pa nije bilo potrebe za prematanjem.
    inače, ja sam jedna od onih koja svoje dijete ne zna pobrisati s vlažnom maramicom. da me vidite kako to radim, valjale bi se po podu od smijeha. sjećam se jednom, išli smo na sprovod a mali se ukakako kako se kaže "do grla". brisali smo ga i sa onom jednokratnom podlogom za presvlačenje, maramicama, toalet papirom, vlažnim maramicama... kad smo došli doma, okupali smo ga. smijeh samo takav.

vidiš, mama, meni je apotekar rekao da se bivacin više ne proizvodi. zanimljivo. ma, ionako nije bitno. sve je to nekako isto.

poludit ću od ove robice za bebu. oprala sam već tri mašine, a imam još barem jednu. koma.

Pepita2109
    12. Listopad 2015. 18:43

vlažne maramice 
    http://www.yumama.com/beba/nega-bebe/10976-kako-napraviti-vlazne-maramice.html
    https://mamablogerica.wordpress.com/2014/07/31/uradi-sam-vlazne-maramice/
    https://www.coolinarika.com/recept/vlazne-maramice-iz-kucne-radionice/

iako imati ću posebnu posudicu za vodu tako da, samo znam da odlazak u kupaonu i razbuđivanje bebe mi ne pada na pamet,a i imamo neko "romantično" svijetlo pa neće nikoga razbuditi.. a i kamilicom katkad prati guzu 

Ne znam koja me pital za kolica Q9 bila sam danas u dućanu i imali su ih i ja sam ostala naravno oduševljena  nisu preglomazna kako govore, vidjela sam i puno glomaznija, jedino mi se torba čini manjom,ali je skroz sve cool, pita mene ženska kad sam se zapisala za rezervaciju jesam li sigurna jer puno njih uzima baš te pa da ih može odmah prodat ako nisam pa sam joj rekla da sam sigurna još od kad nisam bila i trudna pa mi se nasmijala hahah  jedvaaa čekaaaam... a od mog shoppinga sa dragim od sljedećeg tjedna ništa jer je na terenu, a ja sam htjela da to zajedno obavimo, s tim da i ormar dolazi sljedeći tjedan i baš sam u banani pa neću ga ja sama moć složiti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    12. Listopad 2015. 19:14

Pepita ja sam te ispitivala za kolica, jesi li ih kupila jer tvoja bebica stiže prije moje  i ja sam ih vidjela uživo preeedivna su ali sam vidjela crnu boju, a ne želim tu... Koju boju planiraš kupiti?
    I ja čekam namještaj da se konačno preselim k dragom, ali nikako, idući tjedan je krajnji rok 

Mrkvica jesi bila u Mulleru? Ima li chicco uložaka?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.