shimmer slažem se sa tobom za peglanje samo po potrebi a eto sad prvi put sebi iz gušta dok se divim tim malim stvarima btw za tetre ne treba ih se peglati,ne preporuča pogotovo ako je u svrhu za pelenu (moć upijanja), aaali recept za tetre koje sam pročitala ne znam možda koja već i je ali ja volim djeliti
uglavnom kad se operu prvo ih fino otresti i složiti mokre, pustiti da odstoje 5min (ovaj dio ne kužim zašto je potrebno) ali kada se vješa vješati ih preklopljene da se ne razvlače i tako se na neki način i "peglaju" , i kad se osuše ja ću ih fino složiti u foldove da spremne čekajuuuu
jesiii vidjela pelenice kod dolise ja se rastopila a i da sam htjela ijednu ne bi stigla ni dooo jedne jedine hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hej okruglice!
Mislim da nam je stranica pre mala pa ih se nakupiiii...dok ja nešto odgovorim prošo voz...
Anaheja, robica se ne suši,a mi već 5 dana čekamo da nam se pod posuši koji smo prefarbali. Pa nikako da ormar u sobu vratimo. A robica čeka, pa čeka. Već sam pomislila da smo neki krivi lak uzeli.
Mi smo dobili kolijevku kojoj se tako veselim,ali sve si mislim da to i nije baš praktično jer se moram ustati i dići bebu. A najpraktičniji su ovi kinderbeti kad zarolaš bebicu k sebi. A ja se opet veselim kolijevci. Bit će meni veselo,pogotovo ako bude carski. 😭
Za presvlačenje planiram bebicu na mašinu za veš,na onu podlogu. Jer ne bih koristila vlažne maramice nego peremo guzu pa mi treba kupaonica. A kad već hodamo po noći, što ne bi još malo ha ha 😄
Peglanje...ma tko još pegla. Samo malo ono što se vidi da ne izgledamo zgužvani ko beskućnici i gotovo.. bljak peglanje 😛
Lillany jesi li gledala kinderbet u Ikei? Ima ih za puno manje novaca a isto se i spušta i skida stranica i postaje kasnije mali krevetić.
Pinkypik ojjj da mi je netko poklonio kolijevku i ja bih ju, a ovako ipak gledam praktičnije hehe
mi nećemo na mašini jer nam je zauzeta hahha, a kupaona nam je odmah do sobe, s tim da ni ja ne mislim vlažne maramice koristiti nego običnu vodu i kamilicu..
a našla sam recept i za domaće vlažne maramice hmmm pa vidjet ćemo ionako već duže vrijeme prašak mješam sa sodom, i umjesto omekšivača koristim ocat pa onoo da se uskladi sve hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Shimmer mi smo uzeli tu tvrdu podlogu koja ide na kindac i cini mi se super. Prakticna je kada nemas kuda s komodicom.
Sto se tice presvlacenja mislim da cu je presvlaciti u sobi nasoj na podlozi. Veci nered sam mislila pokupiti vlaznim maramicama a onda guzu obrisati vatom i vodom. Jednostavnije je nego usred noci ici pod pipu. Mislim da bebicu poslje toga nebi uspavala jos sat vremena. A mom muzu bar svjetlo ne smeta pa necu s time imati problema..
vrijedne moje trudnice, taman sam ovak krepana sjela, uzela kavicu i čitam :D i upijam :)
pepita, ja ti peglam sve tak, složim kad izvadim iz mašine i ostavim 10ak min. ostavi se da stoji da se poravna ako se jako izgužvalo.... i peglu vidim samo kad košujlu trebam xD, ostalo bude savršeno ravno :)
jel bi htjela ti taj recept za domaće vlažne podijelit s nama? sad sam u fazi isprobavanja svega, pa da probam i to :)
Bas sam i ja htjela pitat kako slozit domace vlazne
Ja sam planirala uzet neku posudu sa vodom sa sobom u boravak pa to obavit
Ali, sve je to lako sad u teoriji. Vidjet cemo kako ce bit u praksi.
Shimmer, odvalila sam na selidbu . Moj dragi je vec rekao da ce spavat u boravku, ali sam mu ja to izricito zabranila. Ima da pati kao i ja
. Hahahahhaha
Pinkypik mislim da cemo na kraju i uzeti iz ikeae. Maknuti stranicu i gurtnama ga pricvrstit za nas krevet. Nadam se samo da se visine naseg i bebinog madraca nece puno razlikovati.
Usput cure bas ste me utjesile s ovim ne peglanjem. Ja inace nikada ne peglam i psihicki sam se spremala na sate i sate napeglavanja. Ali ako vi mislite da ne treba osjecat cu se manje krivom kada izbacim peglu kroz prozor
Lill, meni je pegla smrtni neprijatelj i peglam iskljucivo ako nemam drugog izbora. A posto ga imam trenutno, peglica ce i dalje lijepo skupljat prasinu
Okruglice koje moraju biti na dijeti zbog šećera tyna i ne sjećam se tko još , kakav vam je bio ogtt
Meni je na tašte 5.3 a granica 5.1
Ostalo ok
Nakon sata 7.0 < 10
Nakon dva 7.6 < 8.5
Mislim da nije ništa strašno ali dovoljno da me pikne da razmišljam
Kod dr. idem tek za mjesec dana
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji