jutro ženice!
prvo da zahvalim pepiti što je podijelila onaj dolisin event
nisam nikad sudjelovala na sličnoj akciji, baš me zanima kako će izgledati.
i drago mi je da se dillb javila i naravno, smirila situaciju na svim područjima
što se očekivanja oko majčinstva tiče ja ću se baš iznenaditi ako bude podnošljivo
jer sam okružena pričama i upozorenjima kao da idem u rat. u najmanju ruku.
vjerujem da je to najveća životna promjena i sigurno će se događati stvari koje si ne mogu sad ni predočiti, ali opet mislim da je dosta do karaktera. zato fino treba isključiti one što kukaju i crnjače jer oni stvarno samo odmažu.
bebolina će spavati kako ste opisale. u svom krevetiću koji će biti približen našem.
stranica se može i spustiti i skinuti.
a kako ste planirale organizirati mjesto za prematanje?
meni se jako svidjela ona ideja s daskom za prematanje koja se montira poprijeko na ogradicu krevetića, ovako http://s04.pikstatic.com/galerija/2014-06/15/20/slika-607106-5e88c44c8122-default.jpg
ali onda razmišljam o ovom spavanju i spuštanju stranice i prematanju po noći pa ne znam.
imamo kraj krevetića još komodu pa bih mogla preko noći tu dasku držati na njoj.
nadam se da ću biti pametnija kad sastavimo krevetić.
a što će vam sve biti na prematalici ili u blizini? meni će u prvoj ladici u toj komodi biti pelene i robica, na komodi vlažne maramice (iako ćemo guzu prati u kupaonici). i što još treba?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
allegrazg mene kad je počelo grlo, sam pila čaj od kamilice i koprive i grgljala čaj od kadulje..
justsmile ohhh znam kupila sam i ja svom već dvije igrice, tj druga je neki dodatak na tak guild wars kao da je dobio ne znam ni ja šta, ufuran je u to do daske, ma ovisnost totalna..
ines i ja se nadam nekoj šetnjici danas.. iako ne u shopping.. hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja još nisam sigurna kakav će oblik poprimiti naša spavaća soba pa prematanje mislim odrađivati na krevetu dok ne vidim kako stvari funkcioniraju.
Naravno još uvijek nemamo krevetić. Našli smo savršen u adax-u kojem se stranica po mehanizmzu može spustiti ispod madraca i ima držače kojima se montira za bračni krevet , 5 visina i dodatnu ogradicu s vratašcima. Ali košta 1900kn što mi je nekako puno. Pogotovo kada još uračunam cijenu madraca.
Budemo još vidjeli.
Ali evo jedan koristan savjet od moje kume. Na madrac u krevetiću staviti dva para plahti i nepromočivih podloga tako da kada u 2 ujutro bebac sve zapiša samo možete oguliti gornji sloj bez ponovnog presvlačenja.
shimmer to ti je skroz dobra ideja sa daskom na krevetiću,ali ja sam to zamislila kao prematanje na krevetu jer sam tako navikla, nemam komodu, ali krevetić ima ladicu u koju ću spremiti stvarčice koje su nužne za prematanje i njegu dovoljno je velika i ima pregradu i super je
curke recite mi ako zna koja da li ima bodybenkica u kauflandu, konzumu ili lidlu? mislila sam kupiti još par komada jer nemam ih baš a to mi je nekako najpotrebnije
🙏👸👸🙏❤️
e da i shimmer nema na čemu, uvijek sve rado podjelim sa vama, ja ne znam koji mi je zadnja dva dana nisam sva svoja nekako sam zbunjena hahaha
🙏👸👸🙏❤️
Kod mene u spavacoj sobi nece biti prematanja... Dragi je mimoza sto se tice svijetla dok spava
Tako da ce mi podloga i potrepstine za prematanje biti u dnevnom boravku... U kupaonici na zalost nema prigodne povrsine za to...
A koje su to fore sa peglanjem svega?
Moram priznat da sam ja antipeglasica, jedino sto se u mojoj kuci pegla su majice i kosulje od dragog. I isto tako nemam bas namjeru peglat djecju odjecu. Ako se gotovo sve bakterije pobiju pri pranju na 60℃ , a na 95℃ ih ne ostaje nista... Cemu jos zajebancija sa peglanjem?
Pepita, sto se tice covera na njuskalu... Vecinom ti stavljaju i pojedinacne cijene uz cijenu lota. Nije nuzno da uzmes sve zajedno. A i naislasam vec na par oglasa da prodaju iskljucivo covere... Ja cu isto iskljucivo tetrat tako da i ja trazim samo covere.
Kod mene se dragi može buniti koliko hoće ali ja ne mislim sa malom bebom po hladnom hodniku prolaziti, jedino ako će biti toplije pa fino na kuhinjskom stolu jer u kuhinji imamo peć na drva pa je ta prostorija sigurno cijelu noć topla
ma pegla tko kako voli, ja volim peglati,ali da ću sad peglati baš eee pa neću, peglam po potrebi.. čak sam čitala da se ni tetre ne peglaju jer peglanje smanjuje moć upijanja isto kao i omekšivač.. mislim da je visoka temp dovoljna da ubije bakterije.. moja mama bi uvijek ispeglala robicu ono prvo prije nego beba dođe poslije baš i ne hahaha
aaaa draga moja ja utipkala zaštitne i izbaci mi ih koliko ti srce želi, a do sad tipkala cover za pelene hahaha jesam smotana ali ajde sad bar znam hvaaala ti.. sada mi ni ne trebaju eventualno poslije neki šareni, ali sada sam osigurana...
🙏👸👸🙏❤️
Kod mene u stanu je posvuda ista temperatura, tako da cu prosetat tih par metara...
Gledam sad ove pelenice koje dolisa stavlja u event... Predivne su...
Mi smo u kući, na brijegu i to na čistini, još kad zapuše bura brrrr.. i ulazi hladnoća u hodnik kroz ulazna vrata, ali ok je
daaaaaa baš se ne zna koja je ljepša da bar ima i covera u tim dezenima, baš ću je pitati tamo kad zatopli da bebica ima po ljeti lijepu guzu ispod haljinice
🙏👸👸🙏❤️
peglat ću robicu sad prvi put kad je operem dok sam euforična i imam vremena i volje.
a poslije... čisto sumnjam. radi higijene sigurno neću. s tim se uopće ne zamaram. jedino ako bude neuredno izgledalo.
ni tetre neću peglati. mama mi je jučer to napomenula, a ja čim sam došla kući hop na grupu i našla da cure kažu da ne treba. isto možda zbog urednosti, ali tetru na guzi stvarno nitko ne vidi
u biti hoću reći da mi peglanje neće biti prioritet. kao što nije ni sada
što se prematanja i buđenja po noći tiče, lakše muža premjestim na kauč u dnevni nego sebe i bebu. makar on već sad odbija bilo kakvu mogućnost odvajanja, ništa to njemu neće smetati, nema veze. dajem mu tri besane noći zaredom da se pokupi
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji