mi smo kupili 2 kompleta posteljine/plahti... nadam se da dosta, ako ne, budemo i to kupili ako bude trebalo..
pričale su za oba dvoje, i za grčeve i za poticanje mlijeka
Ines evo Tyna ti je odgovorila, za oboje tj mama je spomenula za grčeve,ali naravno mama pije taj čaj ja ću ga početi kad dođem iz bolnice, pa je jedna ženica ovdje rekla da se taj čaj preporučuje i za bolju proizvodnju mlijeka, iako ja mislim da je dillb u pravu i da ako beba ne izvlači ne može ni biti mlijeka..
Tyna meni je mama poslala jednu posteljinu za veći dječji krevet (navlaka za poplun) pa sam ja iz toga napravila dvije plahtice hahah, jastuk mi ionako u početku neće trebati,a poslije ću kupiti neki komplet.. jer beba će spavati u paketinu i imati finu toplu, meku, ljubičastu deku (koja je zapravo moja) ali sam ju odlučila ovu zimu osigurati svojoj bebici.. a u paketin bez obzira na onu lijepu navlaku ću staviti tetru jer beba često zna bljucnut pa neka radije bljucne na tetru
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ahaaa, znači to je zapravo jedan te isti čaj, hvala na odgovoru curke
Dobra i kisna vecer,zene moje :D ♡
Axia: kolika je tetama cijena covera?
Ja danas ludo spremam.stigla nam soba spavaca,pa je odmah muzic sastavio i krevetic i komodu usput.jao je mi lijepo,nemogu vam opisati.:)))))
Kako vi planirate spavati kad maleno stigne?ja si kontam maknuti stranicu od krevetica i spojiti krevetic sa bracnim.
Jao daa,pepita:jesi me nasmijala sa onim bossem popodne.imamo istu situaciju.mogli bi njih dvojica gejm nabacit. :p
jel wow? :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pozdrav curke, al ste se raspisale popodne...5 stranica od podne Hihi, i onda kad se ovako kasnije ulogoram bas s gustom čitam
Dakle, vjerojatno kasno palim...axia, vidim da si se snašla za ZMajcicu, napravila narudžbu, dogovorila sve dok se ja javila, Hihi, pretpostavljam da si naručila splitice Sto se tiče one akcije kod Dolise...već imam 6 njenih pelenica i ako uspijem još koju uhvatiti na akciji, rado ću upotpuniti kolekciju s bar još dvije
Pepita, ja sam je našla preko fejsa, poslala sam joj poruku u inbox i odmah mi je odgovorila. https://m.facebook.com/zmajcice
Ali evo ti i link za svaki slučaj.
Sto se kozmetike i odjeće za bebolinu tiče, nisam toliko azurna kao vi, imam samo nekoliko bodica, a kozmetike ništa, čak ni popis nisam napravila... A o torbi za rodilište da ne pričam...
Laku vam noć želim, sto mirniju i bez čestih odlazaka piskiti
:) just smile :) i nama se skroz spusta stranica krevetica, namjerno sam takav i tražila da mogu skroz približiti krevetić našem i spavati tako blizu curke...nekako sam si zamislila da ce biti lakše...
I da, i ja pratim jesenske mame, čitam s kojim se problemima nose i svjesna sam toga da nam neće biti lako, ali za sada se neću zamarati time, samo upijam savjete da mi bude lakše fizički i psihički kad bebac dodje...za to nas nitko ne moze pripremiti. Ali vjerujem ja u nas da ćemo mi sve probleme prebroditi
dobro jutro, trudnice :) vidim ja da vi do dugo u noć forumizirate :)
mene je moja mrva probudila prije nego treba tatu na posao ispratiti i igra se od onda... bit će da se naspavala :)
smile :), coveri su 10E... ako znaš da negdje ima jeftinijih, viči, molim te :)
sonja8 , da, split sam uzela, neako su mi se učinile zgodnima.... imam doma još 5 kom, nemam pojma kako bi to nazvala kad se ne kužim, ugl obične pp, bez ikakvih utora za tetre ili uložaka... pa ćemo vidjet kako ćemo se sa svim snaći :) budem vas tu gnjavila za savijete :*
nek vam je ugodan dan, drage moje :)
Dobro jutro okruglice drage
Ja ispratila mužića, moja bebica još pajki, skužila sam da postaje aktivnija sve duže u noć hehe
sada sam se lijepo umotala u dekicu i sjedim pred laptopom
justsmile odmah mi je lakše kad me neka razumije hahah nije wow nego guild wars, ali meni je to sve isto hahaha znači bila si vrijedna, imam osjećaj kao da ja ništa ne radim hehe a šta se tiče spavanja krevetić će biti uz krevet,ali ne spojen, vidjet ćemo kako će joj odgovarati, iako bih voljela da spava u svom krevetiću vidjet ćemo kako će izgledati to u praksi hehe
Sonja8 imam ja Dolisu na fejsu već duže uzela sam od nje 6 covera , a u ovu akciju nisu ubrojeni coveri,ali ću gledati pa tko zna možda naiđem na nešto zanimljivo
axia mislim da je to ok cijena za cover, kod Dolise u cover u veličinama je 50kn za bijele,60kn u boji i 65kn šareni, a One size coveri 60kn bijeli, 70kn coveri u boji i 75 kn šareni..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro drage moje okruglice...
Pepita, ono ti je link za ZMajcicu, ja sam mislila da si me za nju pitala link
Sortiraj odgovore
Najstariji