jutro :) vidim već ste mi vrijedne :D
dobro pitanje, sonja8 :) i mene zanima, u čem ih planirate vodit iz rodilišta? i vezano za to, u jajetu ili nosiljci ravnog dna?

dobro jutro okruglice!
vidim ima mojih curki sa policističnim jajnicima..i mi smo se trudili oko godinu dana i isto sam već slušala o inseminacijama i umjetnim oplodnjama, ali srećom curka im je odlučila dokazati suprotno.
mi u četvrtak na pregled, jedva čekam. i nadam se da krečimo ovaj tjedan.

Koliko neplodnosti ima, ajme meni, drago mi je da ste uspjele i da ste ovdje s nama i da ce i bebači uskoro doći
Mi, na sreću, nismo imali s tim problema...
Axia, sto se tiče izlaska iz rodilišta, u jajetu obavezno, da se moze fiksirati u auto
Ja razmišljam koju robicu, jer zima ce biti i ne znam sto je najbolje

Jutro, okruglice! Ja sam isto puno dobila,;zadnje je bilo plus 14...pregled tek 19.pa cemo vidjeti....za sad je malena tocno koliko bi trebala biti prema tj.trudnoce....a sto se tice hrane, potpisujem sve sto je pepita rekla...Za izlazak sam mislila bodi, carapice, pliš tuticu, kapicu i skafander i u jajetu naravno.
.Za izlazak sam mislila bodi, carapice, pliš tuticu, kapicu i skafander i u jajetu naravno.
evo ja ću ovako. bodi dugih rukava, jednodjelno odjelce (zasad imam samo pamučna), pamučna kapica i "skafander", u biti je onako čupavo debelo odjelce s kapom i ušima. i spakirat ću je u autosjedalicu tj jaje. nećemo u jastuku jer mi je nezgodno prepakiravati je onda u as u autu.
možda neku dekicu prebacimo preko as dok budemo išli do auta, ali mislim da se u našoj bolnici parkira doslovno ispred ulaza kad se ide po bebu pa to neće biti potrebno.
i nikakve košare i jastuci ako se beba prevozi autom. pisala sam već o tome na jesenskim bebama, neću biti dosadna i ovdje
što se "neprirodnog" položaja bebe u jajetu tiče, patronažna nam je rekla da ako nam sestre koje budu oblačile dijete za izlazak budu pravile probleme oko toga, da im kažemo da je to intrauterini položaj tj da je beba tako "savijena" bila devet mjeseci u trbuhu i točka.
ja sam sinoć gluvarila do 2:30. umorna, a san nikako na oči. i onda naravno kad ne zaspem odmah, moram na wc svakih pola sata, pa da se propucaš. na kraju sam išla popiti šalicu mlijeka s medom i onda ajde nekako zaspala.
kik za dekice i ručnike zapisan! jel onaj ručnik s kapuljačom?
mislim da sam kod njih vidjela i zgodnih vreća za spavanje. tamo ili u nkd-u.
zagrljaje vam šaljem svima koje ste dugo čekale na svoje bebice zbog kojekakvih problema
a kile. ja sam inače između pregleda dobivala po kilu i onda između 23tt i 27tt 3kg i bila sam sveukupno u plusu 8kg. pa mi je doktorica to mudro podvukla i napisala da bi trebalo biti 6kg.
blabla. u zadnja dva tjedna mi trbuh naočigled raste, doslovno svaki dan otkrijem nešto novo što ne mogu preko trbuha obući. sljedeći tjedan mi je kontrola, bit ću punih 30tt, ne znam hoće li mi raditi uzv, ali na zadnjem u 28tt nam je prasica procijenjena na 1600g.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica dekicu sam uzela nesto tanju ( nije ona naj deblja) jer mi je doma dosta toplo pa smatram da mi ne treba deblje. Lijepo je mekana i vidim da je nakon pranja ostala ista.
Ja planiram kupiti robicu za izlazak al samo jaknicu i hlacice jer benkicu imam. Tako obucenog nosim ga u jastuku i jajetu i jos cu preko njega dekicu radi promjene zraka.
Razmisljala sam u skafander ali onda ne stane u jastuk i dode mi na isto.

Meni je bolnica 500 metara od kuće, 2 minute s autom tako da ne znam da li da ga stavljam u nešto ili na rukama u jastučiću
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobro jutro, vidim da vas je nekoliko napisalo da se bude oko 5 na piš pauzu, isto je i nama
Sonja8 za izlazak iz bolnice ću mu pripremiti body dugih rukava, čarapice, plišanu tuticu, pamučnu kapicu i ponijet ću još jednu deblju kapicu za svaki slučaj. Iznjet ćemo ga u autosjedalici i naravno pokriti debljom dekicom, a tata će vjerojatno prije malo ugrijati auto na neku normalnu temperaturu. Imamo doslovno par koraka od bolnice do parkinga tako da ne bi trebalo biti problema jedino ne znam koju veličinu bodija da uzmem, mislila sam 56, makar i 56 od raznih proizvođača se razlikuje
Što se tiče kila, 10 kila je već tu, svi kažu da se nisam ništa udebljala. Sad me zanima koliko ću imati do sljedećeg pregleda, doktorica je rekla da mali od negdje 28 tjedna počne dobivati cca 200 grama tjedno

Drago mi je da su mame s policističnim jajnicima s nama mi srećom nismo imali nikakvih problema, nama je uspjelo odmah
Što se tiče oblačenja bebe za izlazak još nisam sigurna hoću li ju iznijeti u košari i jastuku ili autosjedalici, također do bolnice imam 4-5 minuta tako da još ne znam što da joj obučem, ako bude u jastuku mogu je i laganije obući jer je jastuk dosta debeo...

Ja isto imam policisticne jajnike i ginekolog mi oduvijek govorio da prvo dijete moram imati dok sam jos jako mlada jer cu inace imati problema. Na kraju je ispalo da smo iz prve uspjeli :)
A pis pauza mi je redovito svaki dan u 5:30 i poslije toga nikako zaspati :D

[/u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji