Smijemo gastal...pomaže trenutno,al 2 sata drži..meni ne duže..ne smeta mi hrana jer nisam ništ poslje gastala jela..a pijem samo vodu
idem na spavanac,laku noć

Jesu,čepići su eva-qu , ja stavila na popis.
Danas sam chiccu gledala one jednokratne gaćice i uloske (bože koliko je to..muž mi je rekao - a di ćeš to staviti,možeš se cijela umotati u to) ali mi se čini da ću to uzeti jer su vir puno manji a deblji. Taj dio popisa još nisam ni dokrajčila,a kamoli išta kupila. 😛
Curke,nadam se da vam je bolje s glavoboljama sad kad pljušti jer je vrijeme baš nikakvo. Prava kišna jesen. Prošle godine je bilo toplije čini mi se.

Hvala cure.
Pinkypik meni je smijesno koliko je pakiranje,kao pelene hehehe neznam kuda cu ih strpati Dobro kaze tvoj muz heheh
Jojj stavila sam okvirnu cijenu na taj popis, buduceg tatu je slag skoro strefio

Tyna meni naprimjer voda izaziva žgaravicu...
pinkypik kod nas kiša pada eco 15 sati u komadu,ako ne i više,ali bar se glavobolja smanjila
sad sam za večeru pojela malo jogurta sa kruhom i sad gledanje tv-a sa štucavicom malom
ajme ubiti će me ta nabava, ja kad god dragom kažem da trebamo ići kaže imamo vremena, a ja ne vozim da mogu sama dani lete, sve je manje vremena a sve više obaveza..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Oooo očito su svi oni isti, uvijek ima vremena za sve
Onda mu ja objasnim da praktički mogu roditi za dva-tri tjedna (nadam se da neću, ali se uvijek pripremim na najgore) e onda se odmah pokrene stan se kreči, namještaj je na putu, za tjedan-dva treba doći, onda kreću završne pripreme za bebu, naručivanje kolica, kupovina posteljine i onda me čekaju samo dva shopinga za prosinac, ljekarna i DM...
Oooo očito su svi oni isti, uvijek ima vremena za sve
Onda mu ja objasnim da praktički mogu roditi za dva-tri tjedna (nadam se da neću, ali se uvijek pripremim na najgore) e onda se odmah pokrenestan se kreči, namještaj je na putu, za tjedan-dva treba doći, onda kreću završne pripreme za bebu, naručivanje kolica, kupovina posteljine i onda me čekaju samo dva shopinga za prosinac, ljekarna i DM…
a mene će to sve čekati krajem ovog mj a to mi je i itekako na knap hahah, i ormar kad će doći nemam pojma, valjda isto tak za tjedan ili dva, mama mi je poslala nešto posteljine od male sekice tak da za prvu ruku imam samo to sve trebam oprati kao i robicu,a nemam kamo sa time, trebam se pozabaviti dm-om i ljekarnom.. a rekla sam da ne želim skakati zadnje tjedne od dućana do dućana i biti zabavljena peglanjem,a sad će biti tako da ću između trudova peglati i slagati, a da ne kažem da ne mogu raditi veliko pospremanje dok taj ormar ne stigne i dok se ne izbace nepotrebne stvari.. baš mi dođe da umem valjak i istućem ga po glavi hhh
🙏👸👸🙏❤️

Pepita jesi kupila kolica? Ako se dobro sjećam da si ti rekla da ti se sviđaju Q9...

Nisam još kolica će mi svekrva i šogorica, samo ne znam kad, one mislile tek kad rodim xD kao ne valja prije mislim koji k... s tim da ih se sigurno treba naručiti i čekati, ne znam šta da kažem ali da te su i dalje u planu
🙏👸👸🙏❤️
Ja planiram da ih mi naručimo krajem ovog mjeseca, čekaju se čak i do mjesec i po, a najviše mi je zbog toga ako beba urani da ju imam u čemu iznijeti iz bolnice

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji