Mi imamo skafander ali bez nogica, tj spojene su noge i sad me pati kako ju onda strpati u jaje.. uopce nisam razmisljala

Sinoć smo se dragi i ja tako slatko smijali, legli u krevet i prije spavanja dragi se porazgovara sa sinekom i stavi uho na trbuh i dobije karate udarac nogom u obraz
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja sam u kiku uzela zimsku vrecu za spavanje. Nije mi nesto posebno lijepa ali je bila na snizenju 30kn pa je bilo blesavo ne uzeti. Imaju lijepih stvari. Tamo sam uzela i odjelce za izlazak iz bolnice. Samo pazite da je na etiketi ono sunce. To bi trebalo znaciti da ima nekakav certifikat i da je sigurno sto se tice kemikalija koristenih.

Dobar dan okruglice
Za izlazak sam mislila bodi dugih rukava, preko majcicu i kao jaknucu onu cupavu debelu i takve hlacice i pamucnu kapicu i 1 deblju ako bude potrebno... i naravno izlazimo u jajetu i dekicu preko jer idemo s autom pa mislim da vise nosta nije potrebno
Meni je beba od jucer na mjehuru i bas mi je neugodno vec polako..
Takodjer cini mi se da su.mi se mucnine vratile i od sinoc sam nikakva... samo sam juhicu pojela uzasno.mi je lose...

buffy, pripazi se, moguće da nisu mučnine, ja od jučer povraćam i ne mogu baš previše toga jesti, da nije kakva viroza :/

Cure moje evo ja se javljam na kratko jer ne mogu gledati..
Jutros me probudila jaka glavobolja, tolika da sam satima povraćala i spavala jer jedino kad spavam ne boli, problem je jedino taj što ne mogu jesti pojela par mandarina jedino mi one pašu...
šta se tiče odjeće za izlazak nisam ništa iskombinirala još..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Zanimljivo.. da nismo sve pokupile istu virozu .. ja sam gladna al cim pomislim na nesto konkretno dodje mi slabo tako da sako juhu polako jedem... a beba tulumari
Sad citam nesto o spavanju beba.. s cim ste vi planirale pokrivati bebace? Vrecu za spavanje jos nisam kupila to sam mislila kasnije da bude u nekoj konkretnoj boji

Hej okruglice!
Pa vi se to negdje družite kad sve imate istu bljaki virozu?! Sretna sam zbog toga što od kad sam trudna izbjegavam mjesta s puno ljudi i ništa nisam pokupila.
Piš pauze sam smanjila zadnjih par noći (neznam kako,ne nalijevam se vodom navečer) pa mi je lakše spavati.😊. Ne bi se po podočnjacima reklo...
Kile? Oko 11, 12, ma tko broji. Bebač je veliki,mama mala. Budemo se nekako izlegli valjda. Ako ne,nije ni carski smak svijeta,što sad. Glavno da nam dođe zdrav i veseo.
Za izlazak iz bolnice...hmmm...nešto toplo i u jaje i dekicu preko,dalje ne znam.
E, danas smo kupili naše 1. pelenice! 😁 Nas dvoje, sretni ko da je neznam što,ali eto,pa nama i JE. 😍

A mislite li možda pripremiti im štramplice za izlazak ili ne?
Buffy ja sam nekako mislila da prvih dana spava u jastuku u kojem se i nosi, mama mi tvrdi da je to dovoljno debelo da ju ne moram ničim pokrivati, a inače imam dva poplunića, jedan deblji, jedan tanji pa ću ju s njima kasnije pokrivati... Dekice će biti za kolica

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji