Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Listopad 2015. 20:06

buffy ma kako god tebi zgodnije 
    pinkypik kod nas nitko nije imao takvih problema sa glavicom, biti će zgodno za zimu,a i zgodnije dok se ne ufuramo, iako imam iskustva bilo je to davno hahah, dragi nema nikako, a i glavica neće biti spljoštena ako se mjenja položaj.. npr po sjećanju se sjećam kako je mama seku okretala svakako sa lijevog na desni bok, pa malo na leđa, pa ću tako i ja...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Listopad 2015. 20:06

Sjetile ste me da imam i debelo odjelce kao medo sto izgleda, i mislim da ce to preko robice biti dovoljno. Uvijek postoji dekica.

Zgaravica.. dok nisam ostala trudna nisam znala kakva je to muka. Grozno, meni zna biti toliko jaka da mi se od kiseline digne zeludac. A da ne govorim da spavam vec tjednima sa tri jastuka pod glavom  Tablete mi pomognu prije spavanja da mogu zaspati ali ne otklone ju skroz.

Buffy tako sam i ja planirala, valjde cemo se snaci i bez. A za dillb sam i ja bas neki dan razmisljala kako nam se dugo nije javila.. bit ce da je u posljednjim pripremama. Jos jako malo ona ima 

Pepita vrijeme i kod nas luduje pa vjerojatno i to nosi svoje.. nadam se da ces malo doci sebi ubrzo.

Pepita2109
    10. Listopad 2015. 20:31

Mrkvica ma naravno da ćete se snaći 
    aaaa sjećam se tih odjelca u kiku a ja ga sad nemam blizu  grrr 
    Probaj sa sodom meni je baš pomoglo, a isto mi tako ta kiselina diže želudac da mi ni 3 jastuka nije dosta užas.. ali ja ne stavim puno nego pola male žličice na čašu vode

Hvala puno mi je bolje sada  cijeli dan sam u pidžami i u krevetu hahah

🙏👸👸🙏❤️

lady6
    10. Listopad 2015. 21:00

Pepita, drago mi je da ti je bolje....Da, dilb nema dugo, tko zna u kojoj je fazi...Ja sam mislila stavit ju spavat u onu vreću za spavanje, imam sa rukavima, ali se ti rukavi mogu skinuti...to mi je nekako najsigurnija varijanta, a vidjet ćemo kako će htjeti...Sa žgaravicom nemam, hvala bogu, problema, tu i tamo me malo uhvati, ali ništa strašno...nadam se da će tako i ostati...vani je stavrno koma vrijeme, baš za spavanje

Tyna24
    10. Listopad 2015. 21:10

kod nas nije bilo kiše do 19h... al je bilo hladno
    ja sam se danas probudila u pola 7 i več jedva gledam... što se tiče žgaravice, uzela sam jedan gastal, prošlo je 2 sata, i evo opet natrag žgaravice...ah...
    blago vama koje ju nemate... ja sam muku mučila 4 mjeseca sa povračanjem i mučninama, a sad nastavljam s žgaravicom... blago meni

Pepita2109
    10. Listopad 2015. 21:37

Lady hvala.. da dillb nema već neko vrijeme, i ja pomislim na nju svako malo..
    a šta se tiče za bebicu je najbolje ono što ti smatraš najbolje 
    to si dobro rekla baš za spavanje
    Tyna da ti ne smeta nešto što jedeš? ili piješ?

🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    10. Listopad 2015. 21:47

Kakve tablete protiv žgaravice? Gastal? Smijemo mi to? Mene ubija žgaravica, ne da peče nego boli do te mjere da mi se povraća. Najgore kad me probudi u sred noći, jedva do zraka dođem i trk na wc  (već slina leti ali još ni jednom nisam povratila) 
    Užas 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    10. Listopad 2015. 21:50

Pepita koliko cesto popijes tu sodu? 

Tyna ja nisam mogla ni zamisliti da zgaravica moze toliko smetati. A isto kao tebi sa gastalom tako meni i sa ovim mojim rupurutom.. nakratko smiri i eto je opet..

E cure listala sam sad nazad stranice i nemogu naci kako se oni cepici zovu koje je mama preporucila da kupimo. Jel se sjeca koja mozda? Sastavljam popis i nebi se sjetila nema sanse.

Mrkvica2
    10. Listopad 2015. 21:52

Visnjass meni je teta u ljekarni rekla da mi moze dati rennie ili rupurut. I jedno i drugo su tablete za zvakanje ali ne ocekuj cuda, ublaze nekada ali ne uvijek.. za gastal ce ti tyna znati reci.

Pepita2109
    10. Listopad 2015. 21:57

Mrkvica svaka 2-3 dana, tj kad mi je baš ona jaka jaka nekad je i dva dana za redom, i dakle trudim se ranije večerati i bar 15min prije spavanja popijem sodu, i mirno spavam 

čepići su Eva-qu koliko se sjećam

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI