Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    09. Listopad 2015. 20:05

Visnjass jel ti doktor što rekao za to? Mene uvijek kritizira, s 24 tt bila sam na +10 

visnjass
    09. Listopad 2015. 20:11

ines24

Visnjass jel ti doktor što rekao za to? Mene uvijek kritizira, s 24 tt bila sam na +10 

Na početku mi je rekao da ne skupljam kile bez veze i da će mi ih biti teško skinuti i da jedem više puta manje obroke, ja od toga svega jedino čula; jesti više puta 

Poslije više ništa nije komentirao ni on ni sestra

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Ines24
    09. Listopad 2015. 20:28

Visnjass hahahaha baš sam se nasmijala ovome 'jesti više puta'  meni svaki put to komentira i to me zbedira više od bilo čega, znam da je teže i nama i bebama ako dobijemo puno kila, ali prije sam se hranila jednom do dvaput dnevno te samim uvođenjem dva ili više obroka sve se lijepilo za mene (a lijepi se valjda i voda kad ju popijem   )

@JustSmile@
    09. Listopad 2015. 20:40

Hahah.a ja bih htjela jos kila.josssss.u ovih 25tj.dobila sam 5kg i svi mi govore da izgledam kao par mj.da sam trudna.pa se iznenade kad kazem da je termin u 1.mj i da malisa napreduje za jedan tjedan.upravo mi muz rekao: u ovoj jakni uopce ne izgledas trudno...a ja... -.- .....

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

axia
    09. Listopad 2015. 20:58

jao, vage se i ja užasavam... dok sam radila izgubila sam 6 kg, als am zato sad zadnjih mj dana dobila 4 :(

Ines24
    09. Listopad 2015. 21:02

Just smile meni trbuh izgleda trudnički tek unatrag dva-tri tjedna, inače sam samo izgledala kao da sam se udebljala, baš su mi se noge i guza (bokovi) zaokružili 

Mrkvica2
    09. Listopad 2015. 21:43

Cure meni je sa kilazom krenulo nagore zadnjih tjedana.. od kontrole do kontrole po dvije tri kile. Sa 23tt kad sam se udavala trbuh se vidio ali nista bitno.. a sada, redovito dobijem po nosu od doktora ali on me ne spota toliko radi mene nego mi je rekao da veliku bebu necu moci roditi normalno pa nek si malo razmislim.. jedino sto me tjesi je da dosta tih novih kila ide njoj. Izmedu zadnja dva pregleda mi je skupila 750g. Skinuti cemo mi sve to nakon poroda, polako. Vjeciti uzor mi je mama moja koja me isla roditi sa 30kg u plusu i sve je skinula. Moze se..

Mrkvica2
    09. Listopad 2015. 21:51

Napisala je mrkvica jeduci sladoled  Ha Boze moj i to se valjda racuna u tih 5 obroka sto mi je preporucio doktor 

Ines24
    09. Listopad 2015. 22:09

Moja beba uopće nije velika, barem ne zasad, a nadam se da neće ni biti... Jedino je mama velika hahaha 

• buffy
    09. Listopad 2015. 22:25

Ooo ja sam do sad dobila 8kg a cini mi se sve u trbuhu da je.. i beba mi je velika.. al ja ne jedm uopce puno, i hranim se zdravije nego ikad ( cak i kruh bez kojeg prije nisam mogla vise skoro ni ne jedem) jedino moram svaki dan nesto slatko pojesti pod obavezno ... doktor mi nikad nije nista vezano uz kile spomenuo niti uz velicinu trbuha, a stvarno je velik jer se svi sokiraju kad kazem da mi je jos 2mj.ostalo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI