Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    09. Listopad 2015. 15:21

Kod mene još nema ni popisa a kamoli kvačica, svaki put kad vidim neki popis zavrti mi se u glavi. Mi tek sada počinjemo s radovima i to malo većim pa kad to bude gotovo onda ide sve ostalo

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Anaheja
    09. Listopad 2015. 15:27

Ines, moj savjet za kosuljicu ti  je da radje ipak sacuvas lovu za nesto drugo 
    Ne znas koliko ce ti vremena trebati da izgubis nakupljene kilice, a bez obzira na to sto 60 kn nije puno- zasto ih trositi na nesto sto ti trenutno nije potrebno 

Ja za sad imam samo 20 tetri... Nema love za vise... Sve samo odgadjam i odgadjam ali morat cu nekako otrgnut da jos na sljedece dvije crkavice uzmem po 20 tetri... Nadam se da ce ih 60 bit dosta... Ako ne, poslije se lako nadokupe. Kad dodju jednokratne naknade od hzzo- a i grada dat ce se disat... Trenutno nije takva situacija... A jos nisam kupila nista od potrepstina za sebe 
    Grozno mi je ovo sve... Svjesna sam svega sto mi jos treba, a jednostavno nema mogucnosti 
    I sorry... Zbilja imam felling da samo cvilim ovdje, u stvarnom zivotu nije tako. Samo nekako imam osjecaj da cete vi bolje razumjet sa cime se susrecem od osoba u mom drustvu koje trenutno nisu u situaciji u kojoj smo mi 
    I samo da znate, hvala vam svima na podrsci. Puno znaci 

• buffy
    09. Listopad 2015. 15:30

Dobar dan svima.. lijepo ste se raspisale  lily dobro dosla i nadam se da ces  se nastaviti druzit s nama. 
    Ja sam pocela kozmeticke stvari kupovati. Izdajalicu sam na kraju uzela tomme tipple ( kako vec) u mulleru 250kn s kuponom iz njihove knjizice pa ako jos koga zanima 
    Nadam se da cemo se nastaviti druziti i nakon sto mrvice dodju.. prvenstveno da vas mogu ispitat za pp jer cete se vi sve nauciti dok ja krenem  definitivno sam na pocetku na jp jer smo ja i dragi sami kuci s bebocom.nemamo pomoci nikakve pa dok se ne naucimo na sve cemo biti na jp, a poceti cu se pripremati za pp definitivno vec sad kad rijesim sve ove sitnice sto mi prije trebaju.

Pepita2109
    09. Listopad 2015. 15:45

Anaheja ma 60 tetri će ti biti svakako dosta, ja se isto nadam zaokružiti na 60,ali za početak će biti 40 jer ne mogu više, i ovih 30 sad odjednom mi je too much,ali moram kad nemam vremena, sljedeći mjesec dok meni dođu novci stignem i roditi hehe.. 
    Ma bilo bi super da se te jednokratne pomoći mogu dobiti prije nisu ni svjesni koliko bi sve ovo bilo manje stresno za trudnicu.. Katkad nas ni muževi ne razumiju a kamoli drugi  zato imaš nas da te malo utješimo bar kad ne možemo ništa drugo, samo hrabro

buffy super  ja više ne znam kad ću šta krenuti hahah..
    i ja se nadam da ćemo se nastaviti družiti svi skupa  
    mi ćemo imati pomoć od svekrve za osnovne stvari, kao što su ručak, čišćenje i briga o životinjama, a brigu o bebi želim da isključivo brigu vodimo moj muž i ja, jer se mi moramo uhodati u to sve, a biti će mi lakše sa što manje nervoze, jer svekrva koliko god dobra bila stvara mi uvijek neku nervozu...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    09. Listopad 2015. 16:10

Pepita, kuzim te za svekrvu 
    Mene moja spasava. Kupit ce nam kolica i cijelo ljeto nas opskrbljuje povrcem sa vrta i jajima. Ali kad je blizu, izludjuje me 

Tyna24
    09. Listopad 2015. 17:03

evo mene uzela me na pregled... znači, čekala sam od pola 11 do 1... heh... i onda me prepipala, za 2 minute bila sam vani. zatvorena sam i sve je u redu. uzv nije radila jer nisam bila danas naručena nego prekjučer, sama sam si kriva samo je srčeko slušala kak kuca
    ali veli da trudnici nije za zamjeriti, poznate smo po tome da zaboravljamo stvari tješim se s tim... jer ja sam stvarno počela biti ko senilna bakica
    ja sam danas htjela kupiti sve stvari koje trebam iz ljekarne i za mene za bolnicu, ali veli mm nek ne kupujem bez njega, da hoče i on biti pokraj, pa tak nisam danas ništa kupila

jel i vaše bebice isto tolko štucaju? jučer sam skužila da mu se 3x štucalo, a danas do sad več 2x... hehehe

Tyna24
    09. Listopad 2015. 17:05

eh da,kaj se svekrvi tiče... moja je divna, ali me izluđuje doslovno... tolko se priviknula na mene da bez mene nemože kupiti niti gače a da ne pita ako su ljepe
    baš me zanima kolko bude gurala nos kad se bebač rodi... jer su svekrve ko vegeta,mješaju se u sve

09. Listopad 2015. 17:14

Okruglice bokic 😁
    Novoj curki dobrodoslica,...
    Svasta se izdesavalo od kada sam pisala zadni put,ali bitno je da ste sada sve ok i da bebaci rastu,.... meni sve nekako neobicno kako se pocinju bliziti termini u nasoj grupi,....
    Sto se tice kupovine,imam spisak za sve,hvala curke neke sam stvari dopunila zahvaljujuci vama,sve u svemu spisak imam ,a nista nemam. Ja sam tako nekako planirala da pocnem sa nabavkom pocetkom 11mj,dok ispitam jos koji put dr da li mogu na neki kraci put,pa da skoknemo negdije,...posto mi jos ne da da putujem.
    Bila sam na kontroli u utorak 38 cm,1100g,zatvorena,tako da sam ja zadovoljna. Sada se moram upisati za uvz u 30 tt u bolnici,ali to cu u pon jer idem vaditi i hormone. Pocinje nam tecaj u rodilistu sledeci tjedan,bas me zanima kako ce da bude

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.