Ja sam do sad dobila 5kg, a trbuh mi je kao da moram sutra roditi :D

[/u
Just smile ti i ja smo tu negdje s kilama. Ja sam sada na +6.5 kg. Nitko nije rekao da je malo ni puno. A bebac je napredniji za 1.5 tjedan nego po prvom uzv.
Ja to shvatim kao kompliment jer racunam sve je u bebi. A meni stomak kao cepelin
Svekrva mi kaze da cu biti ogromna. I ne vjeruje da sam dobila 6 kg..
Valjda je zaboravila kakva sam bila s prvih dvoje hahaha

Evo drage okruglice mene uhvatila nesanica, spavalo mi se do prije par sati i sada odjednom nikako..
Vidim da je opet tema o kilogramima aktualna, hehe, ja jedem sada kao i prije T ni više,a ni manje, možda jedino malo više pazim da jedem više voća i povrća radi vitamina... ja sam sa 31tt bila već +12, a još mi je svekrva rekla da joj se čini da sam malo smršavila hahah, pa rekoh ne znam onda otkud te kile hahahha, imala sam osjećaj da se debljam i od samog gledanja u hranu i još ga imam hahaha.. ali nakon poroda će to sve dolje, samo je bitno da se baš ne prejedamo bezveze... ja sam si eto nakon neznam koliko priuštila malo haribo bombona i kupila veliku milku oreo, i sad imam grižnju savjesti ako ću na to navalit hahahah pregled nam je za 3 dana pa ćemo vidjeti šta kaže doktor i gospođa vaga
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro. Ima li nekoga?
Bolje da se tema o kg ni ne spominje, al eto.. nekad mora
Ja sam jutros ustala u 5.30 na wc i gotovo sa spavanjem. Malisa je aktivan cim se popiskim hihihi. Valjda dobije mjesta.
Danas idem opet na rodendan kod necaka u Zg. Bit ce palacinke ..njammmiiii
Jucer sam u Kiku kupila dekicu i rucnik za 44 kn. Nisam ni znala da je tamo toliki izbor a cijene prihvatljive. Zacrtala sam si da cu ici opet ubrzo

jutro okruglice ja sam u plusu 3kg i uopče me nije briga...nitko ne veli da je premalo..ionak sam takve građe da se nikad ništa nije primilo na mene...

Jutro.
I meni bas ne ide spavanje nocas.
A sto se kila tice ja sam na +15. Mozda i 16 nakon jucer i pite od jabuka. Ali sto jest jest ja u zivotu nisam toliko jela. Pogotovo slatkog. A onda dorucak, pa drugi dorucak i tako dalje u hobit stilu. Zapravo me cudi da nije i vise.
Bebac je po svim parametrima kako treba biti tako da me to ne brine. Dao Bog da su nam moje kile najveci problem.
Jedino sto mi je doktor rekao je da pripazim malo sada pred kraj jer navodno sve sto sada pojedem ce se ljepiti i za bebu pa kao da ne naraste previse. S obzirom da je sada po procjeni 2 100 budemo vidjeli.

Dobro jutro okruglice! Radno jutro danas.
Mama: pa da,to te kontam,ja si cijelo vrijeme mislim neka ide njemu.neka mi je napredan.neka papa djete. :D ♡ a ja cim mi nesto zamirisi trcim na tu stranu,i u tren oka vise ne mirisi,ja pojela. XD :p
Joooj,jucer me valjda dobrano sutnuo u zeludac da je u trenu iz cista mira sve krenulo prema gore.(neznam sto bi drugo moglo biti) to mi je bila prva prava mucnina u ovoj trudnoci ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro i od nas dvije
Iillany to je i meni rekao isto za bebu.. kao da se ako se pazi na prehranu bebina kilaza moze razlikovati cak i do punu kilu. Ma nezz, nekad se tako grizem kad jedem, mala mi je vec procjenjena na 2500.. a opet s druge strane grozno mi je kad se odricem neceg sto bih jela
Mama hvala na obavjesti za kik. Mislim da cemo mi vcrs u west gate pa bih mogla tamo u kik navratiti. Kakve su dekice? Jesu li icemu?

ja sam u kiku kupila i tanju dekicu, i debelu, oprala, i jako sam zadovoljna... nisu skupe a kvaliteta je dobra... ima tamo jako puno stvari za bebe, od odjeće do svega... dosta toga sam kupila tamo..

Jutro curke
Vidim da nas ima budnih...probudi me mjehur oko 8 i nakon toga ne mogu spavati vise...
I ja se planiram zaletjeti do Kika, vidjela sam da imaju lijepih stvari po ok cijenama, za sada imamo samo nekoliko bodica malih veličina i trebale bi nam tutice. Kad smo već kod odjeće...jeste razmišljate u čemu ce bebice iz rodilišta? U kojoj odjeci?
Sto se tiče kila, i ja sam dosta dobila, +11

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji