Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    10. Listopad 2015. 16:25

Ma ovo moje nije viroza nego tipična migrena... već me neko vrijeme nije ovako jaka uhvatila, užas, boli još ali malo manje..

vidim vi već i detalje imate šta obući bebicama, ja još baš ništa, uhh na to i zaboravila, jer to bih ipak htjela kupiti ako ću uspjeti

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Listopad 2015. 16:35

Ja sam zapela za dekice iz ikee, pamucne pletene ma savrsene su. Nisu one klasicne mucaste i to mi se svida. Nisam mislila kupovati vrecu za spavanje, mislila sam ju pokriti dekicom i ev poplunom kada bude zima, ili samo poplunom. Vidim vi sve planirate ili imate vec i jastuke i vrece za spavanje pa nezz jel se moze i bez toga ili da kupim..

Pepita mene glava vec danima boli, polako sam luda a ni tablete bas ne pomognu. Najrade bi prespavala cijeli dan..

Tyna24
    10. Listopad 2015. 16:41

vas muče viroze, mene več četvrti dan ubija žgaravica... danas sam kupila gastal, nadam se da će pomoći jer nemogu niti spavati od te kiseline... užas...
    a inače ide neka želučana viroza, dosta je ljudi oko mene ima ali se nadam da ja neću pokupiti...

ja za izlazak iz bolnice imam pripremljeno veličine 56 a večinom sve kao i vi ostale... body/odjelce, pamučna kapica, i deblja kapica, ono pufasto odjelce mekano debelo-ima zatvorene rukice i nogice...u jaje, i pokrito dekicom... ako si još ne premislim do onda

Pepita2109
    10. Listopad 2015. 16:54

Mrkvica ma ovo vrijeme je ludo, tu je jučer bilo ne toplo nego vruće i prekreasno,a danas kao da je jučerašnji dan bio san, kiđa bez prestanka pada od jutra, nije ni čudo da me uhvatilo... ojj draga da je bar glavobolja samo u pitanju, boljelo je toliko da sam bila u stanju glavom u zid lupati, od silne boli povraćala eto do prije sat i po, sada se hvala Bogu malo smanjilo, tablete također ne pomažu, naprotiv ispovraćala sam sve šta bi stavila u usta osim mandarina, i popila kakao i pojela šnitu kruha eto to je jedino što sam jela danas.. 
    Tyna mene uz sve to i žgaravica zajebava, hahah i to već 6mj  popijem kroz par dana polažličice sode u časi vode i prođe za tren

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    10. Listopad 2015. 16:56

Mrkvica možeš ti bez jastuka i kako ti hoćeš to je tvoj odabir, ali ja ga imam jer je u početku nekako zgodnije baratati bebicom, a i ona je stisnuta u njemu i fino joj je

🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    10. Listopad 2015. 17:07

Potpisujem Pepitu što se tiče jastuka, ja ću ga koristiti samo zato što imam svoj još otkad sam bila mala, inače ga ne bih kupovala

Tyna24
    10. Listopad 2015. 17:26

pepita, hvala na receptu! ako ne prođe s gastalom onda ću svakako probati sa sodom!

curke, gdje vi osječate bebice? ja več 4 dana osječam da mi je bebica točno tu gdje je želudac(možda zato imam i žgaravicu) jer tu se premješta svako malo, cijeli mi se trbuh trese...

axia
    10. Listopad 2015. 17:26

i ja ju planiram u poetku stavit da spava u jastuku, nekako mi je to najzgodnije... samo si moram nać navlake. jel zna koja di ima povoljnih ua kupit?

• buffy
    10. Listopad 2015. 18:13

Ja cu probati bez jastuka i bez vrece za spavanje... pokrit s poplunom ili dekicom, valjda je dosta tako.. nekako sve to zavuci cu ispod madraca da se ne izvuce tokom noci.. 
    A primjetila sam da nam se dillb nije javila vec neko vrijeme...

Pinkypik
    10. Listopad 2015. 19:45

Za spavanje mi se činila vreća za spavanje najzgodnija..dobila sam ih nekoliko od šogi. Ne može se bebica izvući a topla je. Samo nema rukave. 
    Mrkvice,a da napravis rupu u skafanderu i porubiš ju? Kao oni skafanderi za jaje,imaju rupu za provući ono što s njima kopča u jajetu među nogicama.
    Vi ste mislile bebu držati u jastuku samo za spavanje ili...? Jer prije su bebe puno ležale u tim jastucima pa su imali plosnate glavice. Ima moj stariji brat jer se mojoj mami baba puno miješala, zato kažem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI