Ma ovo moje nije viroza nego tipična migrena... već me neko vrijeme nije ovako jaka uhvatila, užas, boli još ali malo manje..
vidim vi već i detalje imate šta obući bebicama, ja još baš ništa, uhh na to i zaboravila, jer to bih ipak htjela kupiti ako ću uspjeti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam zapela za dekice iz ikee, pamucne pletene ma savrsene su. Nisu one klasicne mucaste i to mi se svida. Nisam mislila kupovati vrecu za spavanje, mislila sam ju pokriti dekicom i ev poplunom kada bude zima, ili samo poplunom. Vidim vi sve planirate ili imate vec i jastuke i vrece za spavanje pa nezz jel se moze i bez toga ili da kupim..
Pepita mene glava vec danima boli, polako sam luda a ni tablete bas ne pomognu. Najrade bi prespavala cijeli dan..

vas muče viroze, mene več četvrti dan ubija žgaravica... danas sam kupila gastal, nadam se da će pomoći jer nemogu niti spavati od te kiseline... užas...
a inače ide neka želučana viroza, dosta je ljudi oko mene ima ali se nadam da ja neću pokupiti...
ja za izlazak iz bolnice imam pripremljeno veličine 56 a večinom sve kao i vi ostale... body/odjelce, pamučna kapica, i deblja kapica, ono pufasto odjelce mekano debelo-ima zatvorene rukice i nogice...u jaje, i pokrito dekicom... ako si još ne premislim do onda

Mrkvica ma ovo vrijeme je ludo, tu je jučer bilo ne toplo nego vruće i prekreasno,a danas kao da je jučerašnji dan bio san, kiđa bez prestanka pada od jutra, nije ni čudo da me uhvatilo... ojj draga da je bar glavobolja samo u pitanju, boljelo je toliko da sam bila u stanju glavom u zid lupati, od silne boli povraćala eto do prije sat i po, sada se hvala Bogu malo smanjilo, tablete također ne pomažu, naprotiv ispovraćala sam sve šta bi stavila u usta osim mandarina, i popila kakao i pojela šnitu kruha eto to je jedino što sam jela danas..
Tyna mene uz sve to i žgaravica zajebava, hahah i to već 6mj popijem kroz par dana polažličice sode u časi vode i prođe za tren
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica možeš ti bez jastuka i kako ti hoćeš to je tvoj odabir, ali ja ga imam jer je u početku nekako zgodnije baratati bebicom, a i ona je stisnuta u njemu i fino joj je
🙏👸👸🙏❤️
Potpisujem Pepitu što se tiče jastuka, ja ću ga koristiti samo zato što imam svoj još otkad sam bila mala, inače ga ne bih kupovala

pepita, hvala na receptu! ako ne prođe s gastalom onda ću svakako probati sa sodom!
curke, gdje vi osječate bebice? ja več 4 dana osječam da mi je bebica točno tu gdje je želudac(možda zato imam i žgaravicu) jer tu se premješta svako malo, cijeli mi se trbuh trese...

i ja ju planiram u poetku stavit da spava u jastuku, nekako mi je to najzgodnije... samo si moram nać navlake. jel zna koja di ima povoljnih ua kupit?

Ja cu probati bez jastuka i bez vrece za spavanje... pokrit s poplunom ili dekicom, valjda je dosta tako.. nekako sve to zavuci cu ispod madraca da se ne izvuce tokom noci..
A primjetila sam da nam se dillb nije javila vec neko vrijeme...

Za spavanje mi se činila vreća za spavanje najzgodnija..dobila sam ih nekoliko od šogi. Ne može se bebica izvući a topla je. Samo nema rukave.
Mrkvice,a da napravis rupu u skafanderu i porubiš ju? Kao oni skafanderi za jaje,imaju rupu za provući ono što s njima kopča u jajetu među nogicama.
Vi ste mislile bebu držati u jastuku samo za spavanje ili...? Jer prije su bebe puno ležale u tim jastucima pa su imali plosnate glavice. Ima moj stariji brat jer se mojoj mami baba puno miješala, zato kažem.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji