Pepita: pa da..imam 5tih broj 1-s i jedne OS.kupit cu barem jos jedne Os.
al najjaci su mi sa komentarima...platnene...pa sta ce ti to...nije lijepo da imaju djeca tudju robu...naprat ces se vesa..mislim halooo...sad ih imam toliko i mogu se komotno skupiti za svaki drugi-treci dan pranja...cak i u pocetku.samo ih cuvam u vodi sa cajevcem i nema problema...a sto se tice polovnih stvari,sa time uopce nemam problem.samo po sebi gledam.ako cu ja sad nesto kupiti,koristiti,brinuti se o stvarima,kada malisa preraste,isto cu nekome dati ili prodati.onda bi se netko po tom njihovom principu,mojeg trebao gaditi...sto ljudi sto cudi...pitam se kada ce svijet postat manje zadrt...

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Just smile ne obaziri se.. ja sam prestala vise govoriti sto narucujem i di smo sto uzeli. Bas me briga, mene nije sram a i osim toga ne bih uzela nesto unisteno. Jedino se konzultiram s muzem a i to radi novaca. Bas ocekujem paketic robice 62-68 i neizmjerno se veselim
Shimmer bas smo kao babe al ajde lakse mi se ovdje izjadati nego da muzu kukam. Vi me bar razumijete a i kod dosta boljki smirite da ne panicarim

Shimmer: tek se sad vratim na predhodnu stranicu i procitam sto si napisala: zimske babe 2015-2016. Hahah jesam se nasmijala. :D
meni je moj muzic rekao da sam hod promjenila dok se penjem niz i uz stepenice a o uzdasima da nepricamo xD xD

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Hihihi, Shimmer, i ja čekam ME grupnu narudžbu, susrećemo se i na drugim mrežama Hihi (uzela sam 2s i 3m (ili obrnuto, vise ni sama ne znam hehe) i sad čekam da mi stignu i jedne sam S još prije od rode naručila... Ne znam hoće li mi trebati još covera... Mpp imam nekih 15-ak i planiram još bar 5 naručiti, ali još razmišljam koje bih mogla (za sad imam rodine, dolisine, dajdaj)... Bas mi je drago da nas ima još ovdje platnenopelenašica

Ja sam si nekako osmislila imat 3 dnevne i 2 nocne zastitne od svake velicine... To bi nekako moralo biti dosta. Necu uzimati os jer nisam sigurna dal cu ih moc podesit da pasu. Meni su u procesu pristizanja jedne vunene gacice za kakvima patim, gospodja ih poklanja a ja jedva cekam da stignu . Dragi se smije da me nesto takvo moze toliko veseliti, ali kad su bas onakve kakve sam htjela
A jos troje moram platiti pa stizu, isto polovne. I ne znam zasto bi se trebale zivcirat oko toga... Pa sve se opere prije nego sto cemo stavit na bebu...

Shimmer ha ha, baš....😜
Evo ja malo zakasnim i ode nekoliko stranica 😉
Mrkvice,nemoj to s tamponom sada,nije preporučljivo u trudnoći jer bi moglo izazvati kontrakcije. Ali ovako na prst par kapi izvana to nema veze.
Mama@ i moj popis još stoji...nikako kvačice dodati. Sve čeka završetak sobe. Još malo...još malo...ma imamo mi vremena..ja kojih 50-ak dana. 😁

Lilly dobrodošla, nemam riješenja za tvoje probleme, ako su u pitanju bakterije ili gljivice pomaže češnjak u gazu i onda ga staviš unutra
Trebam savjet iskusnih mama, našla sam jeftino košuljicu za sebe u Lidlu, 60 kn, a sad imam problem kupiti ju ili ne... Prije sam nosila broj 40, čak mi je bilo i veće ali sam morala zbog ramena, a sad mi je to sve mali zbog sisa i trbuha pa sad ne znam kupiti ju za kasnije ili ne, a preeedivna mi je...

Curke vidim da nas dosta bude pp mama ovdje baš sam sretna što nisam sama u ovome hehe moći ćemo mjenjati iskustva a vidim da ste daleko više i naručile svega
ja sam mislila samo tetrati, barem dok prođe zima jer se tetre brže suše, a poslije ćemo vidjeti koje i kako
za sada imam samo 10 tetri i čekam da mi stignu coveri, i onda tamo za 10-ak dana bih trebala još 30-ak tetri naručiti od bubamare jer mi se sviđaju..
jedino što me muči kako ću u početku sa pelenicama baratati dok se ne oporavim.. pa sam čak mislila jp dok ne dođem k sebi..
Tyna nadam se da ipak ne budeš baš tako dugo čekala..
justsmile ljudi su stvarno čudni, pa se ni ne opterećujem.. nemoj ni ti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica, pepita: kakvo sekiranje...kroz jedno udje kroz drugo izadje,ipak mi je takav i nick :D
ali opet se nekada nadjem sa velikim upitnikom nad glavom jer se ljudi prave pametni a pojma nemaju...naucit ce,ima vremena. :p
Anaheja: sto se tice smijNja,razumijem te.neki dan kada mi je stigao paket moj dragi meni stalno govori kako sam luda sto sam uzela toliko pelena.da ce mi stajati,kao na netu pise da je dosta 20ak.a ja uduplala,nek se nadje za svaki slucaj. A i za drugu djecu,nece ovaj malisa biti sam.ha da. :D

Pepita: ja si i kontam jednokratne za prve dane,samo dok pupak otpadne i zacjeli pa cemo sibat sve dezene koje imamo. ♡♡♡♡♡
Pepita: ja si i kontam jednokratne za prve dane,samo dok pupak otpadne i zacjeli pa cemo sibat sve dezene koje imamo. ♡♡♡♡♡
Ma meni nije toliko zbog pupka jer znam da ne smetaju za pupak,nego do mene jer oporavak ipak malo i potraje, ne svima,ali nikad se ne zna, pa sam i ja mislila sa jp za početak
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji