boki curke!i ja se više vidim ovdje nego u jesenskim bebama...prenapredne su mi tamo :)) ugl,termin mi je 24.11. (17tt) i nije mi jasan ovaj moj trbuh :( odpočetka trudnoće sam stalno napuhana,ali stalno imam taj osjećaj,no prije nekih 2 tjdna mi se trbuh baš jako počeo vidjeti…danas(valjda sam se ispuhala) NISTA!samo malo izbočenje oko pupka dok ležim…na pregled idem tek za nekih dva tjedna…prošli tjedan sam bila na svadbi gdje su svi primjetili i prilazili mi čestitati a sada nema nista *_* dali je neka od vas bila u sličnoj situaciji? inače sam mršava(165,50kg ) totalno sam zbunjena!
Mala77777 neka si dosla na nasu zimsku temu. Ima vas vise koje ste jesenjske
Nije bitno da si pod pravim naslovom nego da si s ugodnim ljudima
Sto se stomacica tice, ti si dosta mrsava i normalno je da se vidi. Vjerojatno se prije maternica sirila i stvarala napuhanost stomaka pa ti je izgledao jos veci nego sto treba biti. Ja sam sad 10tt i vidi mi se stomak. Gin veli da se maternica dosta prosirila i napravila mjesta i da je zbog toga tako, al kasnije bude sve na svom mjestu. Vjerujem da smo u tome podjednake.
Neka pupe, nek se vidi
Tyna24 da da pomogao je savjet hvala puno
Šta se tiče mokrenja i pritiska ja mislim da je to sve normalno, dok god nema peckanja, svrbeža i sl. ipak beba raste i sve se šire pa samim time pritišće mjehur..
Mrkvica u početku me konstantno boljela, a sada sama kada pretjeram sa fizičkim radom i to tako boli da se doslovno teže ustanem ili bilo šta..
Kikica91 meni su bili povišeni leukociti i nosila na urinokulturu i nalaz je bio uredan, nemora značiti ništa,ali je bitno provjeriti..
Mala777 dobrodošla isti smo termin.. i jučer kad sam rekla jednoj ženi da će moja beba biti jesenska nasmijala se i rekla ma to je već zima, ma zapravo to i nije bitno nego kao što mama kaže bitno je da ti je ugodno.. a šta se tiče trbuha ne mora te brinuti ako si se malo ispuhala, možda ti se probava stabilizirala,sigurna sam da je sve u redu i samo uživaj
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
hvala pepita nadam se da će i meni tako biti.... ali svejedno ću početi piti čajek od brusnice...ne može ništa škoditi... :)
Hvala curke! Malo ste me utjesile!imala sam spontani prošle god u 8tt pa sam u polustrahu i cijelo vrijeme si osluskujem I pratim tijelo
ali koja to od vas ne radi 😘
ja sam u prvoj trudnoći probala Lush-ovu pločicu za masažu. nije namijenjena posebno za trudnice, ali ju preporučuju. mazala sam cijeli trbuh i dobila tri strije na jedinom mjestu koje nisam mazala jer tamo imam 2 madeža. ostatak trbuha niti jedne, odmah po porodu se trbuh smanjio i lijepo se koža vratila u normalu. mene je pločica oduševila pa sam ju nabavila i sad. trackam se svako veče. prirodna, lijepo miriše....
učestalo mokrenje je normalno u prvim mjesecima trudnoće, nemojte se time previše zamarati osim ako nema nekih popratnih tegoba. maternica je još uvijek naslonjena na mjehur i uvijek postoji potreba za odlazak na toalet. svaka žena je individua, ali većinom se u drugom tromjesečju i maternica digne pa se sve vrati u normalu. ni ja više ne moram ustajati na noćno druženje s toaletom.
kikica91, normalno je da trudnica ima povišene leukocite u trudnoći. a što se tiče bakterija, i to je posljedica iscjetka iz rodnice. kod mene svaki put ima bakterija u urinu iako se trudim dobro obrisati prije punjenja čašice. ili... još bolja opcija - kad trebate dati trudnički urin - uhvatite prvi jutarnji pa ga ponesite sa sobom. ja taj trik uvijek primjenjujem jer me doktorica uvijek poslije pretrage urina traži i urinokulturu.
he he he... tek sad vidim da mi ostala još jedna stranica za pročitati.
i mene su boljela križa, pa problemi s probavom (užasna napuhnutost) i onda sam počela vježbati nekakve vježbe za trudnice koje sam pronašla na netu. odmah sam se počela osjećati bolje. probava se ustalila, energija se povećala, kile se izregulirale... ma, super se osjećam.
sad me bole svakakvi mišići od glupog kašljanja...
pepita, da li se riješio problem s aknama?
Uvjek ja koristim prvi jutarnji..... a budemo vidli jos kad dode nalaz urinokulture...
Sortiraj odgovore
Najstariji