Evo prvo da se zahvalim i ostalim curama na dobrodoslici 😘😘.
Sto se tice pretraga ja sam do sada isto samo osnovne obavila a na sljedecem pregledu me ceka fsmozna glukoza..
Isto kao i pepitu nekad me trbuh svrbi za poludjeti pa se mazem baby uljem od johnsonsa koje sam i inace koristila..
Sto se tice vitamina nemam iskustva posto od pocetka pijem samo zeljezo u kombinaciji sa vitaminom c. Pitala sam doktora za folnu ili slicne stvari medutim rekao mi je da on smatra da nije potrebno, da prehrana puno znaci.. to me malo brinulo posto moram svaki dan piti terapiju za epilepsiju, ali tjesi me sto nema nikakvih problema i curka se odlicno razvija.
Tako je i meni bio taj osjecaj prilikom mokrenja...a nekad mi se i sad javi...gin.mi rekla da je to normalno....ja pijem elevit, omegu i magnezij...do 12.og tjedna sam pila folnu....mazem se s biobazom mama i ponekad s baby uljem i to najvise zato jer mi je koza suha a za strije cemo vidjeti.....nove curke, dobrodosle!
Mene živcira jer po noći najviše moram na wc ali normalno je, članak na koji sam naletila;
Učestalo mokrenje
Česta potreba za mokrenjem može se pojaviti vrlo rano u trudnoći – najčešće dva do tri tjedna nakon začeća. To je zato što bubrezi trudnice moraju raditi 'prekovremeno' kako bi očistili otpadne tvari iz krvi kad se pojavi dijete. Nadalje, maternica počinje rasti već na samome početku trudnoće, a budući da je još nisko u zdjelici, pritišće mokraćni mjehur te izaziva potrebu za mokrenjem.
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnjass znam kako ti je.. prije nikad nisam ustajala po noci na wc a sad... 4 puta mi je normala postala.. ponekad si mislim otkuda toliko kad nikada ne popijem toliko tekucine prije spavanja.
Kad smo kod "tegoba" ima li koja od vas bolove u krizima? Mene pate od samog pocetka i to dosta jako, pa me sve strah kako ce tek biti kada busa jos naraste.. doktor kaze da to nije nista cudno.. Ima li koja savjet kako da ih pokusam ublaziti?
Curke zanima me dali ste vi imali malo bakterijica u mokraći.... danas mi je došao nalaz pa piše nešto bakterijica i povećani su mi leukociti tako da kad dođe nalaz od urinoklulture sigurno će bit neka upalica.... Zanima me jel se može još neki čaj piti osim brusnice a da je za trudnice..? :/
Sortiraj odgovore
Najstariji