Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    21. Lipanj 2015. 12:29

Pepita znam da nas nisi htjela preplasiti, dapace drago mi je da si me upozorila jer nikad to nebi povezala sa kontrakcijama.. ja sam stvarno mislila da se moja curka mice tako hh. No dobro smirilo se ali svejedno cu se posavjetovati s doktorom.. a jel taj magnezij kupujes na svoju ruku ili ti je preporucio doktor?

dillb
    21. Lipanj 2015. 16:19

visnjass, ja ću roditi sa 32. slažem se s curama, ako misliš da ti je posao previše stresan, radije traži bolovanje pa čuvaj trudnoću i uživaj u mirnoći.

vrlo je moguće da se događaju i kontrakcije, ali postoji mogućnost da se i dijete okreće. bebica raste i treba joj više mjesta za manevriranje. također uživa u vrckanju i preokretanju tako da je moguće da osjetite "kugle" ili "istezanje". 

znači, pepita, počelo je. "ribica" pliva. u početku se najbolje osjeti kad se leži na leđima. uskoro će to biti i lagani udarci. slatko.....  meni se katkad dogodi da se i trbuh malo zatrese. čak je i muž prekjučer osjetio udarac. a primjetila sam da beba voli kad se komunicira s njim (tipa čuje muža ili sina da nešto pričaju pa se umiri, čim oni zašute on počne lupat po trbuhu). 

lady6
    21. Lipanj 2015. 16:23

ja stalno pijem magnezij pa se evo pojavilo...i to opet danas a danas nisam nešto puno radila

Tyna24
    21. Lipanj 2015. 20:05

ja jedva čekam da osjetim svoju bebicuuu
    barem znate da je sve u redu... bolje da se miče nego ne...

visnjass
    21. Lipanj 2015. 22:08

Mene stalno nekaj bocka i bolucka ali ništa strašno, pogotovo kad se naglo dignem kao da me netko s iglom u dupe piknuo, jednostavno zaboravim 😊
    Ne znam kako ste vi ali meni je stalno zima i vječito sam naježena tako da jedva čekam da pošteno zagrije.. a i kišem.. kao da mi je pao imunitet

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

shimmer
    22. Lipanj 2015. 10:29

jutro trudnice, a nekima je već i dan 

da odgovorim prvo na tekuća pitanja, imam 30godina i rodit ću dok još imam 30.
    radim još uvijek, tempo posla nam je na svu sreću takav da je sad najgore prošlo pa ću na godišnji i onda sam se dogovorila sa šeficom da iza neću započinjati raditi jer nam kreću novi projekti, a ja ću ionako brzo na porodiljni pa se ne isplati duplo uhodavati ljude u posao.

zanima me ono s onih 45 dana porodiljnog prije termina poroda.
    ako sam dobro shvatila, kad se otvori taj porodiljni prestanemo dobivati iznos s komplikacija i počnemo dobivati onaj prosjek svoje plaće od zadnjih šest mjeseci?
    a da li tih 45 dana ulazi u onih prvih šest mjeseci nakon poroda kad isto tako dobivamo prosjek plaće ili se nadodaje pa je onda šest mjeseci + 45 dana prije poroda?
    ako možda iskusne mame znaju? 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    22. Lipanj 2015. 14:13

i mene glava ubija.. boli svaki dan... to je valjda ovo vrijeme smotano... ako je več ljeto, nek onda bude vruče, a ne da neznam kak se obuči 

lady6
    22. Lipanj 2015. 16:47

jel imate vi problema s leđima? Mene već počelo ubijat iako sam imala problema i prije trudnoće

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.