Ja jos nisam pocela kupovati samo razgledavam..zapravo cekam potvrdu spola pa cu poceti..stk se tice posla, ja radim ali mogu dobiti bolovanje kad hocu jer vodim privatno trudnocu i ona me pitala dal radim u stresnim uvjetima ili fizicki tesko...ja sam izrazila zelju da radim cim duze
ne kupujem još ništa za bebu i dobro se držim
kolica smo izabrali, ali nećemo ih sigurno kupiti prije jeseni.
što se robice i ostalog tiče, kad sam u hm-u ili c&a malo razgledam one benkice i bodije
i čudim se kako tako nešto minijaturno uopće postoji
ali vratim sve na policu uredno
vjerujem da će me šiza uhvatiti kad saznamo spol.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Eto mi znamo spol ali jos nismo krenuli.. sredujemo stan i spremamo svadbu pa smo to ostavili malo za kasnije 😊 istina tesko je odoljeti tim slatkim stvarcicama po ducanima 😍 meni je samo problem sto ja iskreno pojma nemam o bebama i djecijoj opremi.. morati cu jedan dan u opsezno istrazivanje
mene je moja doktorica pitala da li želim bolovanje. razgovaraj s doktoricom i pitaj ju za čuvanje trudnoće.
ja se ponekad uhvatim kako gledam kojekakvu robicu, ali imam sve od prvog klinca tako da nema potrebe za novim kupovanjem. zapravo, kad se riješim ovih svadbi koje dolaze, onda ću kupiti još koju platnenu pelenu tako da sa drugim djetetom uopće neću koristiti jednokratne ni preko noći.
dillb akne su još tu, ali nisu bolne više, moram naći nešto što smijem koristiti u trudnoći..
Tlak mjerim jedino kod ginekologa, nemam tlakomjer doma, do sad mi nije ništa nikad rečeno, tako da valjda je sve ok
Šta se tiče robice i opreme za bebe, stalno nešto gledam i gledam, ali trenutno kao i Mrkvica imamo svadbu pa ćemo to nakon nje pomalo, dosta bih robice trebala dobiti pa ćemo vidjeti kako i šta.. još ne znamo spol iako smo odlučili kupovati neutralne boje, ali jedna frendica ima curicu pa joj sve rozo, a druga dečkića tako da vidjet ćemo.. valjda neću kasno početi sa time jer će nam svadba biti za 2mj i 2 dana a tada ću biti već 27tjedan
Pregled nam je za točno 10 dana, ali izgleda da ću se ja ipak već u utorak lagano uputiti ginekologu, naprosto me muče ta probadanja u rodnici, čim radim nešto eto ga na, duže sjedim opet, sinoć nakon odnosa opet, a pošto sljedeći tjedan idemo na more mislim da bi bilo pametnije da se prije javim ginekologu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Da, mozda najbolje da se javis ginu prije mora iako vjerojatno nije nista... i ja sam primijetila promjene kad nesto radim ili se okrenem i sl.ili probadanja ili neko zatezanje
Slazem se s lady da vjerojatno nije nista ali pitaj bit ces mirnija.. mene zna slicno tupo boliti u tbuhu ali vise neugoda nego bas bol kad dugo stojim ili se naprezem i prestane kada legnem malo.. doktor mi je rekao samo da usporim malo kada to osjetim.
E sad da vas pitam jel se vama ikad beba stisne na jednoj strani pa bude kao tvrda kvrga?
Ne znam dal mislimo na isto al ja sam danas primijetila da mi se kao po sredini trbuh stvrdnuo pa sam se malo prepala i sjela a sad je po starom....
Mislim da da.. i mene je prepalo kad sam prvi put primjetila hehe. Bas bude kao kvrga tvrda od ostatka trbuha.. ne traje dugo, obicno cim promjenim polozaj nestane.. ma to se nama nase mrvice premjestaju sigurno
Svakako ću mu se javiti, popila sam magnezij tabletu od twinlaba 375, i moram priznati da mi je zaista pomogao..
A ovo o čemu vi pričate da se trbuh ili jedan dio stvrdne kao kvrga to vam nije beba to su bh kontrakcije... samo pratite da vam nisu prečeste jer to ne valja, meni se zasad javilo samo jednom..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji