Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    20. Lipanj 2015. 18:14

tj čitala sam da ako ih imaš više od 10 puta dnevno da se treba javiti doktoru

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    20. Lipanj 2015. 18:21

U vezi bolovanja (ja sam još uvjek u toj temi ☺) spomenut ću da ipak imam 36 godina a prva beba i da bolje da se pripazm i stresa i svega ostalog što moj posao donosi.. 
    Ako nije bed, koliko imate godina ☺

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    20. Lipanj 2015. 19:52

Visnjass ja imam 22 roditi cu sa 23 tako da sam podosta mlada, ali sto se tice bolovanja mislim da bi ti na temelju toga vec ginekolog mogao otvoriti bolovanje.. moj je pitao na koji faks idem jer me vodi kao visokorizicnu a di je faks od posla.. nit fizickog posla niti toliko stresa.. probaj, nista te ne kosta pogotovo ako se ne osjecas ugodno na poslu

lady6
    20. Lipanj 2015. 20:14

Ja 29.....i ja sam mislila da su bh kontrakcije al sam mislila da je malo prerano za njih?!

Mrkvica2
    20. Lipanj 2015. 20:59

Pise da se javljaju oko 20.tt.. ali da nisu opasne ako nisu bolne i kao sto je pepita rekla preceste..

• mama@
    21. Lipanj 2015. 08:05

O kontrakcijama ne znam nista. Nikad ih nisam imala. Ali sam cula da ceste kontrakcije nisu bas okej.
    Meni evo drugu noc kad legnem i ispruzim se, opustim...osjetim titranje u dubini stomaka. Poput laganog drmuckanja. Nadam se da to bebica raste.
    Inace sve ostalo je ok.
    Visnjasss ja imam 29 god , rodit cu vjerojatno s 30 (jer mi je termin na rodendan) i ovo mi je 3.trudnoca

Pepita2109
    21. Lipanj 2015. 08:30

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/beba-u-trbuhu/trebam-li-se-brinuti-zbog-ranih-laznih-trudova-1273

http://www.e-beba.com/porod/znakovi-poroda/174-braxton-hicks-kontrakcije.html

http://www.roda.hr/article/read/braxton-hicksove-kontrakacije-ili-sto-me-to-steze

Cure moje nije mi bila namjera uplašiti vas zaista, samo eto da ja nisam upućena voljela bih da mi netko kaže, pa tako radim i ja.. intenzitet bh kontrakcija je drugačija od žene do žene, neke to zaista boli, a neke ni ne osjećaju da ih imaju.. meni se samo trbuh na jednom dijelu stvrdne kao da nastane grč., zapravo ne znam ni opisati,ali brzo popusti, to je normalno stanje jer se maternica priprema, ali naravno mora se paziti na učestalost kontrakcija.. Prosječno razdoblje kada se javljaju je oko 20-tog tjedna trudnoće,ali naravno to nije pravilo može prije,a i kasnije.. svaka žena, svako dijete, svaka trudnoća je posebna pa tako i to.. 
    Najbolje je piti magnezij zbog tih kontrakcija, ako vam ne pašu šumeće imate kupiti kapsule od twinlaba 100 tableta za 90kn. svaki dan po jedna.. ja sam jučer popila jednu i nastaviti ću s time.. a elevit pijem i dalje kako sam pila…

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    21. Lipanj 2015. 08:34

I kad smo već kod godina imam 22 god, kad ću roditi imati ću 23  prvo dijete 

svakako tražite bolovanje ako osjećate da je vaša beba ugrožena bilo ili ne bilo teškog fizičkog rada, smatram da imate pravo na to.. 

🙏👸👸🙏❤️

lady6
    21. Lipanj 2015. 09:39

Hvala curke...meni se to samo jednom jucer dogodilo i to nakon ciscenja kuce...nadam se da ne budu ceste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.