Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    05. Listopad 2015. 09:46

Mama hvala  Jesi se napapala dobro na rockasu kako si ocekivala? 

Jojj curke ja kako sam krenula u grad imam stalno osjecaj da cu se upiskiti, hodam i gledam di ima wc a kad dodem nemogu.. desava li se vama to? 

E da i kako stojite sa friziranjem juznijih krajeva  Ja sam sinoc dusu skoro ispustila dok sam se uspjela prirediti za pregled, grozno.. sve vise si razmisljam da cu pred porod ako ne i ranije do kozmeticarke.. malo me je frka ali nemogu vise, em nejde saginjanje em sve napamet heheh

lady6
    05. Listopad 2015. 10:52

Kuzim te, draga, i meni sve teze jug sredivat...ja isto danas po gradu i tak mi je pritisak dolje, koma....uzivajte u sunceku!

• buffy
    05. Listopad 2015. 10:56

Jutro svima 
    Sto se tice sredjivanja ja vec odavno se mucim i izgubila sam davno pogled...  ja to ispred ogledala obavim a dragi kontrolira dal sam sta preskocila i totalno sam si smojesna pri uredjivanju 
    Znaci sto se tice pranja robice uvijek staviti jos jedno ispiranje, jesam dobro razumila?

Pepita2109
    05. Listopad 2015. 11:02

Dobro vam jutro okruglice moje, evo kod mene kiša od jutra, savršeno za izležavanje 
    Za nas koristim faks aquamarine, i nije mi je jak zaista, pa ću onda i ja sa tim samo u manjoj količini pomješanoj sa sodom, i na kraju malo octa umjesto omekšivača.. i dakle dva ispiranja 
    Šta se tiče friziranja, jojjj katastrofa, imam neko mini ogledalo, i to pokušavam nekako sa tim iako je dosta teško jer je mini, a ni svijetlo u kupaoni nije nešto extra jako zaklonim ga kad je iznad mene hahah  još ću ja malo nekako, pa poslije dragog zadužiti za to hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    05. Listopad 2015. 11:05

Ja sam prepustila mužu da se igra frizera   i danas radna akcija jer sutra idem na pregled. 
    Moje maleno je 2 dana spavalo, rijetko se micao i već sam bila luda.. navečer muž i ja tresli trbuh i kad smo ga probudili onda mi je bilo žao 
    A noćas sam legla na trbuh u snu pa me lupao i probudio i mislim si tak ti i treba kad se ne znaš sam javiti mami 
    Kaj se tiče wc-a to mi je glavna preokupacija gdje god da idem, i još uz taj pritisak pijem dosta vode

shimmer žao mi je kaj si to sve morala prolaziti ali bitno da je nađeno rješenje za problem i da je sada sve ok

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    05. Listopad 2015. 11:07

E i da šta se tiče wc-a i meni je tako, uopće me strah ići igdje ahahah, jer ne volim javne wc-e  meni je više problem kad npr, hodam po gradu ili sl. i onda se mala odluči istegnuti pa mi pobjegne hahah

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    05. Listopad 2015. 12:19

hvala vam cure na lijepim riječima! 
    brzo će proletjeti i prebrzo.
    kako sam ono poslana u bolnicu iznenada pa je čak jedno vrijeme bilo pitanje hoću li trebati preležati do poroda, samo sam mislila "joj dobro je da smo uzeli kolica, ali nemamo krevetić i robica nije oprana, ajme meni, što ćemo sad?!!!" od svih mogućih problema, ja na neopranu robicu mislim 
    tako da me već sad svrbi da je polako razvrstavam i operem da ne bi bilo na kontroli aj ti nazad u bolnicu.

mama@ imaš ovu stranicu http://www.igreklik.com/slike/index.php?url=1
    vidim da cure većinom s te uploadaju fotke. baš me zanima tvoja posteljinica!
    i sretan ti rođendan! 

i tko je ono naručio torbu za kolica s ebaya? jel stigla?

meni su stigle one trudničke tajice koje sam spominjala. jako sam zadovoljna, naručila sam još troje, jedne deblje i dvoje tanje. i to je to. traperice više neću ni gledati. zasad još nosim svoje otkopčane, samo preko njih stavim onaj pojas za trudnice skroz nisko da pokrije otkopčan šlic. a kako je krenulo, neću baš šetati okolo po finim mjestima gdje će mi trebati traperice.

za piškenje imam isti problem, s tim da sad stvarno pijem puno vode jer sam skužila da u biti žeđ rješavam stalnim grickanjem koječega. 
    a sinoć me moja malena dobrano izmlatila. više to nije lupkanje nego baš bacakanje, ili ja to drugačije osjetim kako je ona veća. baš bude jako aktivna navečer, nadam se da joj neće ostati navika kad izađe 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.