Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    04. Listopad 2015. 14:38

Shimmer, dobro da je sad sve ok. I ja sam se pitala gdje si... Samo se čuvaj sada...
    Sto se tiče dopunskog, nemam ga ni ja i rekli su mi da se trudnicama ništa ne naplaćuje...

Mrkvica2
    04. Listopad 2015. 15:26

Hvala curke, dobro da znam. A bas me uhvatila panika, nit znam koliko kosta ni nista, a znam da je kod privatnika to dosta skupo pa sam se prepala.

Anaheja
    04. Listopad 2015. 17:22

Ja dopunsko placam i dalje. Ne zelim riskirat da se nesto dogodi pa da moram placat... Ne smije se naplacivati nista vezano za trudnocu, znaci, opca praksa ili bilo sto drugo normalno se naplacuje.

A pranje... Ja jos uvijek sve odgadjam. Dragi mi nije slozio police u ormaru pa mi se nikud ne zuri. 
    A nakon sto smo kupili kinderbet, dobili smo na poklon zipku kojom sam odusevljena . Za sve jos ima vremena. Termin mi je za 3 mj 

Pepita2109
    04. Listopad 2015. 17:34

Anaheja neka si ti krenula po malo vidjet ćeš kako će ti sve proletjeti  ja do termina još 1mj i 20dana 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    04. Listopad 2015. 19:09

Shimmer, baš sam se jučer pitala gdje si nestala. 😞 Drago mi je da ni tebi nije bilo traumatično u bolnici i da si,kao i ja,nešto naučila..tipa torbe i sl. Nije to ni tako loše vidjet neke stvari unaprijed.
    Curke sa pp, ma mužići će se priviknuti,samo da to krene,a za ostale, tko ih šiša,nit je njihovo djetešce,nit je njihova kuća,nit će ih oni presvlačiti...tako da... 😎
    Joj,ja nikako doći do pranja robice (malo tekućeg praska,duplo ispiranje,ocat umjesto omekšivača). Soba još nije gotova. Još malo valjda..Jedva čekam da to sve u ormar složim 😁 Te sve mini bodiće i vestice i jooooj! 😄
    A posteljina tek...uh,moram po kolijevku kod prijatelja. Jedva čekam namještanje svega jer je trenutno sve svugdje,rasulo..

lady6
    04. Listopad 2015. 20:09

Shimmer, zao mi je sto si morala prolaziti kroz to, al bitno da je sada ok i brzo vrijeme prolazi
    Mi danas slozili i kadicu, ugl.sve spremno, samo fali mala struca...
    Ja idem sutra otvarat porodiljni, ne veselim se bas hodanju po gradu
    Uzivajte, okruglice!

• buffy
    04. Listopad 2015. 21:28

Ja sam mislila normalno s obicnim praskom oprati samo u manjoj kolicini ga staviti, ali sad sam se zamislila da i ja kupim neki za bebu posebni 
    Ne znam kako vi ali ja sam sva natecena... noge i ruke su mi ogromne i rastu svaki dan.. vise ne znam u cemu cu hodati vani i kako cu izgledati do kraja 

Mrkvica2
    05. Listopad 2015. 07:43

Buffy ja sam tako oprala, obican nas prasak koji inace koristim, manja kolicina i duplo isprala. Mislim da je ovo da na njemu pise da je i za bebe bitnije za omeksivac ako se odlucis staviti.

Mi se evo spremamo na pregled i bas se veselim vidjeti curku opet 

Anaheja
    05. Listopad 2015. 07:45

Ponekad imam osjecaj mi je vrijeme do sada proletjelo, a ponekad da ovoj trudnoci nikada kraja... Stvari trpam u poseban kut jer sam svjesna da ce mi ta 3 mj iako se cine kao puuuuuunoooo vremena proc za cas... I bez obzira na to sto vec gotovo sve imam doma i dalje se bojim da necu bit potpuno spremna 
    Ja necu kupovati posebne praskove... Nisu ih kupovali niti moji roditelji, bili su u gotovo istoj situaciji kao i ja, zapravo goroj... Ali ne osjecam posljedice toga sto nisam imala posebni deterdjent, jp, 1000 igracaka i milijun komada odjece.... Zapravo nekako mislim da se ono moje nabavljanje samo onog neophodnog nekako prosirilo i na ono sto mi je bilo jednostavno neodoljivo... No s obzirom na to da sam stalno svorc, to jednostavno mora stat.
    Sad cekam da mi papiri iz firme  dodju doma pa da se odem prijavit na burzu i socijalno... Bas me zanima koji dzeparac cu sad dobivat... 

• mama@
    05. Listopad 2015. 08:12

Mrkvica sretno na pregledu. Svaki pregled, novo iscekivanje 
    Anaheja naravno da ne mora biti extra prasak za bebe. Ja inace koristim ovaj s kojim sam oprala (sensitiv) jer ne volim jake mirise. Jedino sto nisam niti malo stavila omeksivaca a inace nama stavim al jako malo. To je sva razlika 

Jucer bila opet na rodendanu i bas nam je bilo super. Slavili na nekom rancu tako da su djeca trkala kod konja i po igralistu. Odlicno.
    Danas opet ispocetka. Tjedan pocinje.
    Uzivajte u ponedjeljku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.