Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    04. Listopad 2015. 11:45

Ja sam koristila za pranje tekući ariel sensitive..prvo sam stavila i omekšivač ali malo onog cocolino dječjeg ali drugi put nisam uopče stavila omekšivač jer taj ariel sam po sebi jako miriše i ne treba omekšivač...ja o jp nisam ni razmišljala jer nemam gdje sušiti ove,i to je jedini razlog da ću koristiti jp..

Pepita2109
    04. Listopad 2015. 12:16

shimmer baš sam se jučer pitala gdje si nestala, glavno da je dobro sve ispalo, a i ubrzo će i 37tt i skidanje tih končića  
    ja posteljinu nisam još ništa kupila hahaha, budem sad na plaći od dragog uzela jedan komplet, i ja sam gledala na mali anđeo,ali se sve nešto ne mogu nagovoriti hehe
    axia ne znam kako bih te uvjerila jer nisam tip koji voli nametati svoje,ali ako si zainteresirana ja sve što znam o modernim platnenim pelenama (mpp) i tetrama, saznala sam sama čitajući preko neta,a i ako slučajno imaš fb u ovoj grupi https://www.facebook.com/groups/moderneplatnenepelene.mpp/?fref=ts  apsolutno sve možeš saznati šta te zanima.. je ne znam još toliko da mogu druge poučavati,ali eto svakako vrijedi istražiti malo 
    Tyna ma svakako pa ne možeš napraviti mjesta ako ga nema, ja ga srećom imam,ali opet nisam za mpp tijekom zime jer tko zna kako bi se sušilo tj kojom brzinom, zato sam se odlučila za "lakšu" varijantu 

btw primjetila sam da moja bebica dosta štuca u zadnje vrijeme heheh

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    04. Listopad 2015. 12:40

pepita, hvala za link, svakako ću proučit :)

Pepita2109
    04. Listopad 2015. 12:54

axia nema na čemu  ništa ne košta ako se malo prouči 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    04. Listopad 2015. 13:21

Shimmer dobro nam dosla nazad, nadam se da ces dobiti dozvolu za manje setnjice i to.. a i dobro pepita kaze, blizi se i taj 37tt pa bez brige 

Sto se tice velicina za pocetak imam 50-56velicine. Nesto i 62 ali stoji u ormaru u vreci. Oprala sam robicu sa praskom koji uvijek koristim, samo sam stavila puno manje, omeksivac nisam nikako i duplo ispiranje sam namjestila. Mislim da ce to biti okej, samo me eto jos ceka peglanje.. 

Cure zna li koja koliko i da li uopce naplacuje soc gin ultrazvuk i pregled u trudnoci ako je isteklo dopunsko. Meni je isteklo u petak a mogu tek sutra na faksu produziti status a time i dopunsko, a pregled mi je pomaknula isto na sutra..

• mama@
    04. Listopad 2015. 13:21

Moja posteljinica gotova...dobila sam slike od Atelier L.
    Ne znam kako da ih postavim na forum?
    Ugl. jedva cekam da se posalju i da se bacim u kupnju kinderbeta.

• mama@
    04. Listopad 2015. 13:26

Mrkvice mene nisu ni trazili iskaznicu zo i dopunskog osim prvi put na pregledu.
    Mozda se mozes jos provuci 
    Inace kod nas se naplacuje 100 kn...ali opet smatram da nece valjda trudnici naplacivati....

Sto se tice praska za ves... imam tekuci neki slovenski....ugl.je sensitiv tako da sam bebino s njime rijesila i bez omeksivaca.

Ja cekam rodendannnnn da papammmm 

axia
    04. Listopad 2015. 13:43

ja nemam dopunsko, samo osnovno zo, i na prvom pregledu su mi rekli da se ništa vezano za trudnoću NE SMIJE naplaćivati i da pripazim, ako mi negdje budu htjeli naplatiti da ne nasjedan. naravno, oni pregledi koji su obavezni...

allegrazg
    04. Listopad 2015. 14:01

shimmer, dobrodošla! brzo će to proći, vidjeti češ.
    mene rastura tvrda stolica...danas mi je treći dan da ne idem na wc,a sve me reže dolje i napuhava,a kad sjednem na wc peče me hemić...rekla sam da se neću napinjati i dugo sjediti da si ne pogoršam te hemiće,ali bum poludila.jedem voće,popijem vode,suhe šljive,juhe,čušpajze i nikaj se ne događa.imate još neki savjet?

• buffy
    04. Listopad 2015. 14:06

Shimmer dobrodosla  kao sto.kazu cure brzo je 37 tjedan i mislim da ce nam svima onda biti lakse 
    Axia je dobro napisala dok smo trudne nista nam se ne smije naplacivati bez obzira na dopunsko.. ni ja ga nemam isteklo.mi je i planiram ga produziti tek kad rodim jer nema smisla sad ga placati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.