Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    01. Listopad 2015. 13:26

Pinkypik, kod nas ne trebaš na tečaj da muž može s tobom...valjda zavisi od bolnice do bolnice...
    moj isto ide samnom na porod, makar vidim da kako je to bliže, tak je i njega počeo hvatati strah... pa me pitao dal stvarno mora ići...volio bi čuti da ne mora ići, al neče to dočekati. hahahah

lady6
    01. Listopad 2015. 13:26

Pozz, okruglice! Nosni aspirator na usisavac sam i ja kupila pa cemo vidjeti. Nemojte se bojat oggt-a, meni je bilo super i fino. Ja sam sve spakirala za bolnicu. I za malenu sve spremno. Sve vise razmisljam kako ce sve proci....Nase zdravstvo mi se zgadilo vec tisucu puta...ja slj.tjedan otvaram porodiljni,;sad sam na go jos...vidjet cemo koliko koraka cu morati napraviti...

axia
    01. Listopad 2015. 13:38

vidim daje dosta zaposlenih trudnica među vama. kad ste otvorile komplikacije? mene osobno su "otjerali" na komplikacije u 23 tjednu.

Pepita2109
    01. Listopad 2015. 13:40

Tyna moj je isto u početku govorio kak će ići, pa se na kraju predomislio, i poštujem to, jer mi ne treba tamo da se on sruši ili nešto slično, ne mogu ga nagovoriti, biti će ispred.. voljela bih da bude samnom,ali da ga tjeram mi je glupo..
    lady ma svaka ti čast draga, ja nisam ni na pola sa pripremama hahah  bar su mi spavačice oprane to je jedino šta imam za sebe hahaha i papuče, ostaloo uhh.. 

ma ogtt nije ni meni bio strašan, to samo bezveze plaše, tak je i mene moja frendica isprepadala, kako je to za popiti užas, ovo ono,da se žene ruše i tako, pa mislim si helou, ona tekućina je preslatka za moj ukus, srećom ja sam si sama ponijela limun pa su mi ga iscjedili unutra i okus kao malo slađa limunada, dobro puuuno slađa, ali nije da ćete umrijeti... i ako vam dođe slabo dišite i ponesite si vode da malo popijete.. prvi put sam sjedila u čekaoni 2 sata, drugi put me dragi odveo doma bez njihovog znanja, ja odspavala i vratila se hahaha

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    01. Listopad 2015. 13:48

Evo, obavila sam OGTT, i neije bilo strašno, stigli su mi nalazi, i prvi natašte mi je ok: 4,8, a mora biti manji od 5,1. Druga dva ne prelaze granicu, ali su jako blizu: 9.9, a mora biti manji ili jednak 10, i 8.4, a mora biti manji ili jednak 5,5. Sad sam poslala nalaz svom ginekologu pa čekam da mi se javi. Ne znam da li sam granična i da li ću morati ponovo.

• jela31
    01. Listopad 2015. 13:56

Cao cure,evo upravo sam se uclanila,,,trudna sam treci put i termin mi je 30.11,imat cu treci carski rez,dosad oba puta sam bila u opcoj anesteziji  a sad treci put razmisljam o spinalnoj anesteziji,pa ako neko ima pozitivna ili negativna s tim nek rece..pozz

Mia007
    01. Listopad 2015. 14:11

Tyna, meni su sumnjivi drugi i treći. Mislim da bi me mogao ponovo slati, tj. staviti prvo na neku dijetu, a onda ponovo slati, al pričekat ću da vidim šta će reći..Baš mi se i ne da s tim zezati, ali ako bude, šta je tu je :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.