Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    01. Listopad 2015. 16:36

mama hvala, ja imam problema sa sinusima, pa me trta da neće i beba imati, pa hoću li skužiti kad treba čistiti s obzirom da bebice ne znaju disati na usta, ee i da sjećam se tog sviranja nosića kod mlađih sestra i brata.. a valjda ću skužiti, pogotovo sad kad dođe zima pa zbog grijanja se zna nos zaštopati, bar meni i onda izađem van i sve se odštopa a bebu neću moć tako heh, pa moram kupiti ovlaživač zraka..
    dillb hvala na pojašnjenju za disanje baš me trta da ja to ništa neću znati, u početku i nisam mislila ići na taj tečaj, pa kada se spomenulo učenje disanja koje je najvažnije odmah sam se predomislila kad ono eto mi tečaja nikako... Ajme šta se i te sestre prave pametne pa to nije normalno, ko da ne znaju da se u našoj lijepoj državi zakoni mjenjaju iz dana u dan i treba provjeravati,ali drago mi je da si to rješila 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mia007
    01. Listopad 2015. 19:28

Ginekolog mi je rekao da mi je OGTT  u granicama normalnih vrijednosti, iako se kreću uz gornju granicu referentnog intervala. Trebala bi  reducirati unos ugljikohidrata, a za 4 tjedna ponoviti OGTT. 

Tyna, jesi ti imala takvu slicnu dijetu? Sta znaci smanjiti? Da izbacim kruh, krumpir i slicno? Ili da samo smanjim unos?

Tyna24
    01. Listopad 2015. 19:38

ma mia... nemoj se uopče zamarati s time... baš sam pisala stranicu dvije prije, ako pazim na prehranu viši mi je šečer zbog toga jer sam stalno pod stresom, ovo smijem, ovo nesmijem...
    ja jedem slatko i sve što sam prije trudnoće, jedino sam izbacila bijeli i polubijeli kruh... jer sam skužila da mi to najviše digne šečer. krumpir i sve ostalo jedem. ako ti je u granicama normale, onda nemaš brige... neznam zbog čega trebaš ponavljati test bezveze... stvarno doktori nemaju kaj raditi, samo kompliciraju gdje stignu

• buffy
    01. Listopad 2015. 21:45

Imam jedno pitanje... gdje ste vi kupile posteljinu za krevetice? 

Mrkvica2
    01. Listopad 2015. 22:11

Pepita sto se tice disanja mi smo vjezbali na tecaju onako kako je ona zena objasnjavala u videima na onim linkovima sto si ti bila zaljepila vec ranije, pa ih prouci opet ako zelis. A za usisavanje nosica mislim da se usisava to kada ima potrebe samo, tipa kada je beba bolesna i slicno. Nauciti cemo vec 

Buffy nigdje jos  barem ja hehehe

Cure sto mislite o onim spremnicima za jednokratne pelene? Vidim ima ih povoljno za uzeti s njuskala ali nezz jel to bacanje novaca..

Mia007
    02. Listopad 2015. 06:40

Izgleda da sam jucer uhvatila i neku virozu na ogtt-u! Mislim da je sestra koja mi je vadila krv kihala i smrcala. Uglavnom, uhvatila me grlobolja tako da sam se orobudila usred noci i isla kuhati caj. 
    Sto uzimate za grlobolju i zacepljen nos? 
    Ja sam prije pila caj od djumbira, ali sam nasla kontradiktorne informacije na internetu, tipa da je dobar za mucnine u trudnoci, ali da kasnije u trudnoci moze izazvati kontrakcije. Znate li ista o tome?

• mama@
    02. Listopad 2015. 07:43

Buffy ja sam narucila posteljinu i jastuk za bebu preko Lola Atelier.  Pronasla ju na Fb i odlucila se. Zena radi po zelji likove; dezene... sve sam sama izabrala. Iduci tj bi mi trebalo biti gotovo i poslano 

Za prehladu sam se inhalirala a za grlo sam uzela tablete za cuclanje koje smiju trudnice. Mislim da su Septogal

• mama@
    02. Listopad 2015. 10:03

Ne mogu kopirati.link ali stranica je www.atelierlela.hr .
    Sad vidim da sam umjesto Lela napisala Lola 
    Uglavnom na fb ima jako.puno slika i po njima mozes birati sto god zelis.
    A cijene su cak manje nego sam ja vidala dalje. 
    Pogledaj si buffy. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.