mama hvala, ja imam problema sa sinusima, pa me trta da neće i beba imati, pa hoću li skužiti kad treba čistiti s obzirom da bebice ne znaju disati na usta, ee i da sjećam se tog sviranja nosića kod mlađih sestra i brata.. a valjda ću skužiti, pogotovo sad kad dođe zima pa zbog grijanja se zna nos zaštopati, bar meni i onda izađem van i sve se odštopa a bebu neću moć tako heh, pa moram kupiti ovlaživač zraka..
dillb hvala na pojašnjenju za disanje baš me trta da ja to ništa neću znati, u početku i nisam mislila ići na taj tečaj, pa kada se spomenulo učenje disanja koje je najvažnije odmah sam se predomislila kad ono eto mi tečaja nikako... Ajme šta se i te sestre prave pametne pa to nije normalno, ko da ne znaju da se u našoj lijepoj državi zakoni mjenjaju iz dana u dan i treba provjeravati,ali drago mi je da si to rješila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ginekolog mi je rekao da mi je OGTT u granicama normalnih vrijednosti, iako se kreću uz gornju granicu referentnog intervala. Trebala bi reducirati unos ugljikohidrata, a za 4 tjedna ponoviti OGTT.
Tyna, jesi ti imala takvu slicnu dijetu? Sta znaci smanjiti? Da izbacim kruh, krumpir i slicno? Ili da samo smanjim unos?
ma mia... nemoj se uopče zamarati s time... baš sam pisala stranicu dvije prije, ako pazim na prehranu viši mi je šečer zbog toga jer sam stalno pod stresom, ovo smijem, ovo nesmijem...
ja jedem slatko i sve što sam prije trudnoće, jedino sam izbacila bijeli i polubijeli kruh... jer sam skužila da mi to najviše digne šečer. krumpir i sve ostalo jedem. ako ti je u granicama normale, onda nemaš brige... neznam zbog čega trebaš ponavljati test bezveze... stvarno doktori nemaju kaj raditi, samo kompliciraju gdje stignu
Pepita sto se tice disanja mi smo vjezbali na tecaju onako kako je ona zena objasnjavala u videima na onim linkovima sto si ti bila zaljepila vec ranije, pa ih prouci opet ako zelis. A za usisavanje nosica mislim da se usisava to kada ima potrebe samo, tipa kada je beba bolesna i slicno. Nauciti cemo vec
Buffy nigdje jos barem ja hehehe
Cure sto mislite o onim spremnicima za jednokratne pelene? Vidim ima ih povoljno za uzeti s njuskala ali nezz jel to bacanje novaca..
Izgleda da sam jucer uhvatila i neku virozu na ogtt-u! Mislim da je sestra koja mi je vadila krv kihala i smrcala. Uglavnom, uhvatila me grlobolja tako da sam se orobudila usred noci i isla kuhati caj.
Sto uzimate za grlobolju i zacepljen nos?
Ja sam prije pila caj od djumbira, ali sam nasla kontradiktorne informacije na internetu, tipa da je dobar za mucnine u trudnoci, ali da kasnije u trudnoci moze izazvati kontrakcije. Znate li ista o tome?
Buffy ja sam narucila posteljinu i jastuk za bebu preko Lola Atelier. Pronasla ju na Fb i odlucila se. Zena radi po zelji likove; dezene... sve sam sama izabrala. Iduci tj bi mi trebalo biti gotovo i poslano
Za prehladu sam se inhalirala a za grlo sam uzela tablete za cuclanje koje smiju trudnice. Mislim da su Septogal
Ne mogu kopirati.link ali stranica je www.atelierlela.hr .
Sad vidim da sam umjesto Lela napisala Lola
Uglavnom na fb ima jako.puno slika i po njima mozes birati sto god zelis.
A cijene su cak manje nego sam ja vidala dalje.
Pogledaj si buffy.
Sortiraj odgovore
Najstariji