Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    02. Listopad 2015. 14:46

tak mi je gin objasnio, a u labosu vadili 2 puta... a vidjet ćemo što će reć, nadam se da me neće opet slat :S

Mrkvica2
    02. Listopad 2015. 14:57

Ines vidis dobro si se sjetila za mobil. Mi smo ga kupili i mislila sam ga odmah staviti, nisam uopce razmisljala oce li ju interesirati 

Tyna mislim da ti je to dovoljno posteljine, meni ce mama sasiti dva seta i par plahtica. A i koliko sam citala vecinom ljudi uzimaju po dva-tri. Lako se opere. A ovo za kolostrum bome bit ce da su nama cice malo uranile  

Pinkypik a i mislila sam da u necemu mora biti caka.. znaci vrecice su skupe. A nista radije cu kupiti kos sa poklopcem normalni ili posebna vrecica pa svaku vecer van u kantu. Ionako moram iznjeti smece. A za kolostrum nista ne brini, uopce ga nemora biti za vrijeme trudnoce da bi se uspjesno dojilo

Pepita utopli se i brzo nam se oporavi  

Axia meni su kao i curama 3 puta vadili, na taste,nakon sat i nakon dva.. a gdje si radila ogtt?

axia
    02. Listopad 2015. 15:06

mrkvica, u kutini... još sam ih pitala kad mi je rekla da se vidimo za 2 h, što je sa mjerenjem za sat, samo mi je bahato odbrusila kao da sam munjena da se vidimo za 2 h :(

Mrkvica2
    02. Listopad 2015. 15:27

Nemam pojma stvarno, vidjet ces na nalazima i sto ce ti reci doktor. Nadam se da neces morati ponovo, da oni tako samo provode pretragu..

allegrazg
    02. Listopad 2015. 16:05

evo ja danas isla po doznake i da si upise papire,jer me vodi privatnik. radila sam prosli tjedan kks i urin,naravno tu uvijek imam mnostvo bakterija i leukocita i sad me ovaj opet tri dana za redom salje na urinokulturu.
    rezu me crijeva danas za poluditi,a bila jucer na wc-u, doduse stolica ko kamen...i jos kad me istovremeno ulovi bh poludim

Tyna24
    02. Listopad 2015. 17:02

meni su isto 3x vadili krv,al bas sam se tu uvjerila da svugdje rade drugacije tak da ne brini
    allegra,jesi i ti skužila da te kontrakcije love kad si gladna i poslje kad se najedes,i kad ti se piša?ili to samo meni?
    ili danas naprimjer..ritao je puno i onda me ulovio grč..

MaliV
    02. Listopad 2015. 17:47

Meni stigao ogtt, bome sam na gornjim granicama za sva tri mjerenja, u ponedjeljak imam pregled pa cu vidjeti kako dalje 😕

allegrazg  i ja moram raditi urinokulturu, isto bakterije u urinu, ali nemam nikakve druge simptome, peckanje, bol, nista :/

• mama@
    02. Listopad 2015. 17:52

Axia nista ne brini. Ja sam isto samo 2x vadila na ogtt. Prije glukoze i 2h poslije, a nalazi bili za 3 dana. Sve je to dobro. Ovisi od dr do dr.

Pepita brzo ozdravi.

Pepita2109
    02. Listopad 2015. 18:08

axia i meni je samo 2 puta oba puta ne brini dovoljno je to njima 

šta se tiče kolostruma, kod mene još ništa, tu i tamo kao da mi struja prođe sisama, bile dvije kapii ali davno i to je to, ne igra to neku ulogu, a i draže mi je da je ovako hahahah 

allegrazg ja sam čak mislila tražiti doktora uputnicu sama za urinokulturu da si provjerim stanje, vidjet ćemo 

MaliV nadam se da će sve biti u redu i da neće biti potrebe za drastičnijim mjerama, dobro je dok samo trebaš ponoviti Ogtt, mene bilo trta guk profila i bolnice i pikanja..

Hvala vam drage nadam se i ja da ću ozdraviti brzooo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.