Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia007
    30. Rujan 2015. 19:23

Sta mislite jel ok da odem sutra ako sam danas pojela od "slatkog" cokolino za dorucak, 1 vocni jogurt i 1 kockicu cokolade? Ostalo sve je bilo slano, a sad sam vecerala tako da mogu ne jesti iza 8.

Mia007
    30. Rujan 2015. 19:26

I da li se voce racuna kao secer? Jer i u njemu ima secera...

Mrkvica2
    30. Rujan 2015. 19:48

Mia idi, to je cist okej.. ja sam tamanila jako puno voca i otisla na ogtt popila i nalaz odlican. Prehrana dan prije moze utjecati ali ne u tolikoj mjeri.

30. Rujan 2015. 19:49

Pozdrav😊
    Novoj okruglici dobrodoslica
    Citam i sve se vise blizimo nasim terminima,nekako sve mislim kako vrijeme sporo prolazi….a u stvari bas suprotno
    Mene je zadnjih tjedan dana pocela loviti zgaravica navecer,jela ili ne jela,…
    Mi idemo na kontrolu 6og,jedva cekam. I upisali smo se na tecaj u bolnicu,tako da i to pocinje od 15og

Pinkypik
    30. Rujan 2015. 20:07

Pozdrav okruglice!
    I mi smo danas bili na pregledu. Veliki smo 1715 g (mužić je dobio okladu) i rastemo ko gljiva 😊
    I dalje je oko tjedan dana napredan, a dr. predviđa da bi mogao biti od 3400-3800 g težak. Malac je odličan. Sav je prekrasan 😁 A tako lijepe usnice ima! Na taticu...
    Za ogtt vam preporučujem da odete privatno (100kn) i nema greške. A pošto svi ionako to rade na svoj način...
    Pepita,aspirator koji svi preporučuju se zove arijana i priključi se na usisavač. Vidjela sam ga i na njuškalu.
    Ni ja nemam još kadicu. Ali vidjela sam lijepu bijelu u Ikei za 45 kn.

Mala77777
    30. Rujan 2015. 20:29

Ja sam kadicu kupila u ikei i čini mi se super! Ima gumirano i sa vanjske i unutarnje strane tako da nece klizati nikam!kadica ko kadica...a i cijena je vise nego prihvatljiva! Ja sam prije nekih mjesec i pol išla vaditi taj ogtt i bilo mi je koma ta dva sata..zadnjih sat vremena sam preležala u čekaonici labosa jer mi je tlak bio u podrumu..da nisam legla povratila bih onaj šećer odvratni...sreća pa je nalaz bio dobar pa ga ne moram vise raditi a i na sreću sam to išla privatno jer da sam bila u labosu doma zdravlja ne znam di bi se tamo mogla sjesti a kamoli leći od penzica 

axia
    30. Rujan 2015. 20:53

toga je i mene strah.... a moram se vozit cca 30 km do labaratorija:/ a valjda bu dobro

Ines24
    30. Rujan 2015. 21:16

Meni je doktor čak savjetovao da večeram oko 18 sati i da pojedem malo slatkog... Meni nije ta tekućina bila strašna, ali mi se beba sat vremena ritala od tog šećera i taaaako sam bila gladna, jedva sam čekala da mogu jesti konačno 

Mia007
    30. Rujan 2015. 22:02

A nista..idem sutra pa sta bude :)

Pepita2109
    30. Rujan 2015. 22:06

Ja sam prvo i mislila taj aspirator od Ariane na usisavač, ali šta ako će se beba bojati zvuka usisavača? Npr mali od frendice ni fen, ni usisavač, ni auto ma ništa ne može čuti ko da ima neznam od čega traume.. zato više ni sama ne znam šta da uzmem..

Axia ja sam dan prije onog graničnog ogtt-a tamanila voće i slatko (točnije tri sladoleda) i bio mi eto na granici, a drugi put sam samo ujutro popila kakao jer bez kakaa kao neki bez kave heh i cijeli dan sve umjereno, a navečer kako sam rano večerala, ogladnila oko 23sata pa sam jela kikiriki slani, i eto bio mi dobar nalaz skroz.. tako da neke pojedu svega i bude im super nalaz, neke se paze pa im bude loš... ko će ga znat, ja sam za svaki slučaj drugi put pripazila

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.