Pozz, okruglice! Ja sam posteljinu uzela kad je bila na akciji u Lidlu za 80 kn mislim. Ugl. jastučnica i navlaka za poplun. Tako dvije kombinacije. Uzela mi mama prije cijeli set posteljine sa ogradicom i poplunom i dvije plahte. I još sam ubola par plahti na akciji u Kauflandu kad su imali 2 za 40kn. Nadam se da će malena htjeti spavati u onoj vreći jer mi je to nekako najsigurnije, ali vidjet ćemo.
jutro okruglice
dilb, valjda sam glupo napisala, po njima i dalje imam gestacijski, samo zbog lošeg ogtt-a. dosad su mi profili super, ali do poroda ih moram raditi jednom mjesečno.
Tyna, baš kaj ti kažeš, jedem sve osim bijelog kruha, tjestenine i riže, to sam zamijenila integralnim, krumpir jedem, slatko si pojedem kad mi se jede.
kaj se tiče testova senzibilizacije, meni isto piše ponoviti u 8.mjesecu trudnoće, ali mi je bio pozitivan onaj neki za antitijela na toxoplazmozu, to kao znači da sam ju preboljela davno prije trudnoće, pa sam mislila da zbog toga trebam ponavljati...
Dan i od nas dvije vani je svjeze a suncano, taman za susiti robicu hehe.
Sto se tice posteljine bas me mama jutros zvala sva sretna kak je za unuku kupila materijal za posteljinu heheh, zena uziva. To mi odgovara jer od posteljine ubiti trebam navlaku za poplun i ev za ogradicu.. plahtice ce mi takoder napraviti od jedne za veliki krevet. Mozda uzmem koju na gumu, a nisu toliko skupe, vidjela sam ih negdje dvije za 40kn.
Cure drage neznam kako vama ali moje sise su podivljale. Mislim da ponovo rastu jer mi je grudnjak opet premali, a kolostrum.. jutros se probudim mokra majca, po plahti i jastuku za dojenje isto fleke valjda kako sam se okretala.. mislim da je bilo dosta da bebicu malu nahranim sve me strah sto ce biti kad pocnem dojiti, necu moci maknuti iz kuce da nemam lokvice
Pozdrav okruglice
Imam pitanje za iskusnije mame, kada se preporuča staviti mobil na krevetić? Mislim da sam negdje pročitala da je prvi mjesec (ako ne i duže) nepotreban...
Ines mozes ga staviti kad god zelis ali stvarno je u prvih 1-2 mj nepotreban jer ga beba nece pratiti i ne interesira ju bas. Kad krene pratiti pogledom i traziti zanimaciju onda joj postavis i ukljucis.
Skuzit ces po bebici kad mozes poceti
Mi smo posteljinu kupili u ktc-u a plahte u lesnini na akciji...i to vec na pocetku..kolko uopce treba posteljina i plahti?mi imamo 2 seta posteljine i 3 plahte...
E da,i meni kolostrum tolko curi,isto sam se probudila danas,naslonjena na muza,on je imao ogroman flek na majici ,i plahta bila mokra...hahaha..veli da budu mi se ispraznile sise do poroda kolko mi tece
Pozdrav okruglice moje, vani lijepo sunčano, toplo, a ja zabundana, smrzavam se, neka viroza me uhvatila, bole me svi mišići kao da gripu imam, i kišem, nos curi, pospaaana ma kataastrofa..
Ja ću baš pogledati posteljinu u kauflandu da li imaju štogod, dekicu imam jednu ful toplu i mekanu, a i biti će u paketinu/jastuku tako da će biti bebici fino toplo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
dobar vam ovaj lijepi dan :D evo mene s ogtt-a :P dajte mi recite, koliko puta su vam vadili krv kad ste to obavljale? meni su samo prije nego sam popila glukozu i nakon 2 sata, pa mi nije jasno kako će iz toga dobiti 3 vrijednosti :S
i nisam dobila nalaz, pa nek se sad nerviram jel valja ili ne :(
vidim da je posteljina u pitanju :) ja sam si našla tkaninu pa ću sama sašiti, to mi je najpovoljnije a i najbolji izbor uzoraka imam :D
Mrkvice, onaj spremnik za pelene je imao moj brat i bio je ok,ali su te specijalne vrećice bile pre skupe.Tak da su nakon nekog vremena odustali od toga...
Ne mogu vjerovati da vama već tak curi kolostrum 😮 A ja sam bila tak sretna kad sam prije 2 tjedna dobila 2 kapljice!
Axia, 3 puta su meni vadili krv. Kad sam došla,pa nakon sat i opet nakon sat. Ali to ti svi rade na neki svoj način...
Sortiraj odgovore
Najstariji