JuicyFruit torba je super totalno
mama hvala na informaciji, ja se inače i ginekološki prij malo znala špricnuti sa octeniseptom dolje pogotovo nakon brijanja i hladilo me..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
I da curke moje ja sam se pošteno prehladila, danas mi rođendan, ja sama, sjedim za kompom zamotana u dekicu, crvenog nosa, hrpetina maramica oko mene, i fini čaj od koprive i kamilice, ali se trudim biti vesela radi svoje bebice.. nego daj mi recite koje kapi za nos smijemo??
🙏👸👸🙏❤️
Pepita sretan rođendan
Mislim da smijes ono za spricati u nos, na bazi morske vode, ja sam kada sam bila bolesna koristila i fiziolosku vodeci se onom ako moze za bebe moze i za mene hh.
Juicyfruit javi kakva je cini mi se super.. mama gdje si ih kod nas vidjela?
Sretan rođendan Pepita!
Meni je nos često začepljen, ali nisam do sad ništa koristila. Kao mogu se koristiti te na bazi morske vode i fiziološka otopina, ali meni to ništa ne pomaže pa se ni ne trudim... Da koji put špricneš i obične kapi ne bi bebi ništa bilo, ali naravno bolje ne!
Sretan rodjendan Pepita .... nadam se da ce prehlada brzo proci, a do tad puno caja i odmaraj
Hvala vam drage moje
ja sam mislila sama napraviti otopinu sa soli, vidjeti ću
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica ne znam na sto si mislila gdje sam vidjela?
Pepita sretan ti rođo
Mama ako sam dobro shvatila ti si te torbe vidjela negdje kod nas za kupiti a ne preko e-baya, pa sam za to pitala gdje si ih vidjela.
Lady onda se stvarno isplati otici u chiccov ducan sa onim kuponom iz dm-a.
Da, isplati se onda tako uzeti. Pepita, sretaaaan rodendan! Ja evo cekam pregled u pol 5. Bila danas na masazi, koje olaksanje, samo cemo vidjeti koliko dugo.
Sortiraj odgovore
Najstariji