To s tim doktorima i ja se zabrinem.. svaki govori drugacije i radi drugacije i sad ti budi pametan .. nije mi jasno kako nam se i same pretrage toliko razlikuju kao da smo na drugim stranama svijeta...
Sto se gacica tice ja cu kupiti te jednomratne.. da su najzahvalnije za bolnicu i oo velicinama su. Takodjer spavacixe ne nosim al cu i njih za u bolnicu da se ne mucim s skidanjem ta 2 - 3 dana cu izdrzat nekako
Meni svi grudnjaci uzasno smetaju i samo cekam da sam doma da se skinem...
da, po veličinama... ja sam uzela M... iskreno nisam ih niti probala,i nadam se da drže uložak...ako ne, uzet ću i svoje za svaki slučaj...
Gledala sam i ja pidžame na e bayu i ni meni nisu nešto iskreno,a valjda ću naći štogod...jer ja ne nosim spavaćice, a najmanje tada krajem 11mj brrrr..
Šta se tiče tetra pelena i mene to zanima gdje,a da nisu preskupe i također bijele obične..
Tyna ne znam ja na bh kontrakcije gledam kao na najnormalniju pojavu možda ih i zato nemam često,ponekad ni svaki dan, nemam ih ni dugo pa ću spomenuti doktoru sada na pregledu... sad si i mene zabrinula hehe ali ne dam se ja, dok doktor ne kaže da nije dobro, dobro je hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pitanje u vezi bh kontrakcija. Do sada nisam nista primjetila, ni bol ni zatezanje. Ali evo prije par minuta dok sam mazila trbuh dosla grba na jednoj strani bas tvrdo i nakon mozda 30 40 sekundi nestala je to beba ili kontrakcije.. malo sam smotana
meni se dosta zaredaju nakon jela, ali se trudim smirit kad se pojave,jer kad krenem panicarit jos mi je gore...ali ko ce pregled docekat...samo se bojim da ne bi bilo di ste dosad bili...
buffy to i mene zanima, moja mama kaže da je to beba
🙏👸👸🙏❤️
allegrazg joooj fakat ne znam kaj da ti kažem,ali da su meni tako česte kao tebi ja sigurno ne bih čekala.. ja imam bh kontrakciju jednom u par dana
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji