Tyna jesi to baš u dm-u ili preko interneta, i koja je procedura? Da mi objasniš hehe
mama ma nema veze hehe.. ja samo dobila radosnicu i dvije puffies pelene i to je to..
allegrazg to ti je normalno samo odmaraj kad te uhvati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
mama šta si radila da si dobila od nivee?
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam poslala nivei i jos nis nisam dobila jos sam i afroditi poslala i dobila kremice dietpharmu dobila vitamine kutiju, nuxe dobila kremice, hipp cajeve zlicu i prospekte i ulje, novalec papirnati termometar. Gledala sam za radosnicu al kako ste vi to popunile tamo di je datum rodjenja i ime sta ste stavile?
allegrazg samo lezi i odmaraj i sto manje se brinuti to je sve normalno. Mene je bolilo isto jako cak sam mislila i na hitnu ici al je odmaranjem se smanjilo a do jutra skoro bilo prestalo..
buffy ja sam upisala termin poroda i mislim da sam upisala neko bezveze ime heheh
🙏👸👸🙏❤️
Allegra smiri se i opusti, dobro cure kazu lezi i odmori.. nadi polozaj u kojem ti je ugodno. Strah i sekiranje nece pomoci, pogotovo ne kod bh.. a posto kazes da ti je beba jako aktivna moguce da te i zbog udaraca sibaju bh. Polako odmaraj i mazi bebicu
Ja se nisam jos nigdje uclanila, cekala sam da mi stigne kartica od dm-a pa cu reci teti u ducanu da mi sredi to, da se ja ne zezam s tim. A onda konzum, muller, kozmo i sto vec moze sve.. nisam znala da nivea isto nudi za trudnice nesto.
Kad smo kod upisivanja podataka.. imate li vi vec spremna imena za bebe?
Ja sam dm sredila direktno tamo, najjednostavnije.
A imena... Muka kristova... Muska imena su katastrofa. Ona koja se svidjaju meni, ne svidjaju se mom dragom i obratno... Do termina cemo se valjda dogovorit...
curke bokić….evo da vam se i ja pridružim…termin nam je 4.12. i kažu da je curica…imamo dva dečka i to jedan od 17 i jedan od 13 godina tako da nam je ovo "malo" iznenađenjedonijelo puno radosti i iščekivanja kao da nam je prvo…pozz
Jutro okruglice, ovo mi se još nije dogodilo.. vaginaleta mu se nije rastopila, cijelu noć se suzdržavati od wc-a i sad na kraju ujutro jedan dio vaginalete izašao a drugi me još žulja jer očito nisam dobro stavila
sajokoky dobrodošla
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Anaheja i Shimmer hvala na info za komplikacije, mama* javim redoslijed kako sam i sto radila i kome sam koje papire nosila...
Pepita i Buffy i ja stalno škicam te krevetiće i jos se nismo odlučili koji cemo... Ja bih definitivno s ogradicom koja se spušta...lijepi su ovi s vaših linkova, neke od njih sam i ja gledala...
Sajokoky čestitke na bebaču i dobro nam dosla
Pepita za niveu sam su uclanila na njihovoj stranici a oni su mi poslali neke uzorke kremica. Nisu tocno za trudnice al sam ih sve iskoristila
Sajokoky dobrodosla s malim iznenadenjem..ja sam mislila da ja imam veliku razliku medu djecom Neka je samo sve uredu. Upisi se u nasu tablicu kod Shimmer u potpisu. Tamo pratimo termine i sve.
Alegrazg samo opusteno i mirovati. Izgleda da si dosta napeta a to ti samo odmaze kod simptoma. Probaj se opustiti
Sortiraj odgovore
Najstariji