Tyna svaka čast kod mene je još uvijek sparno i to me ubija, a šta se tiče lupkanja moja princeza se javlja sada jaaako često i baš sam happy evo upravo se sada promeškoljila izgleda da joj je postalo tijesno hehe
visnjass glavno da je sa bebicom sve u redu tih beštija ćeš se riješiti
Mrkvica zato ja kad ovako gledam ne mogu se nikako ni odlučiti,ali da jako je praktično i meni bitno da se spušta diže jer kako beba raste pokušavati će izaći hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
jeste se učlanile u dm baby bonus? ja sam danas, i dobila sam dvd sa savjetima prije poroda i poslije, baš je dobar... gledala sam ga cijelog do sad
Je, dobro je.. kak sam stalno na mobitelu ništa čudo da sam pobrkala a tebe nisam ni mogla naći na tablici
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja sam se htjela i probala uclaniti u dm baby bonus ali vec danima ne uspijem.
Uclanila sam se u Nivea i dobila neke kremice, Bebimil dobila radosnicu i Hipp mi je poslao mail da ce poslati neke uzorke cajeva i kozmetike te neku zlicicu .
Jos trebam u konzum da dobijem pelene i muller i onda sam gotova
Usput...danas sam vidjela u intersparu akciju bodija za bebe od 0-2mj 14 kn.
Pa tko zeli....
Pepita sorry al nisam uopce gledala na tablicu tko je prvi vec sam ovako napamet rekla
Sto se tice krevetica..ja imam krevetic kojem se spusta stranica i ne bih ga mijenjala za nista. Nije toliko bitno dok je beba mala ali kad prohoda i skuzi kako izaci to mi puno znaci... bolje da sama izade nego da se prebacuje preko ogradice, nedaj Boze.
Eto ako sam nekome pomogla
cure znam da vec dva dana samo kukam,ali ako je nekom slicno nek javi,jer cu poludit od brige...bole me leda,zdjelica,trtica za poludit,a donji dio trbuha tu i tamo zaboli,ali od bh kontrakcije ili refleksno od leđa...a mala mi je aktivna ko nijedan dan dosad
Sortiraj odgovore
Najstariji