Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    04. Rujan 2015. 17:50

Tyna svaka čast  kod mene je još uvijek sparno i to me ubija, a šta se tiče lupkanja moja princeza se javlja sada jaaako često i baš sam happy evo upravo se sada promeškoljila izgleda da joj je postalo tijesno hehe
    visnjass glavno da je sa bebicom sve u redu tih beštija ćeš se riješiti 
    Mrkvica zato ja kad ovako gledam ne mogu se nikako ni odlučiti,ali da jako je praktično i meni bitno da se spušta diže jer kako beba raste pokušavati će izaći hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    04. Rujan 2015. 18:36

jeste se učlanile u dm baby bonus? ja sam danas, i dobila sam dvd sa savjetima prije poroda i poslije, baš je dobar... gledala sam ga cijelog do sad

visnjass
    04. Rujan 2015. 19:34

Je, dobro je.. kak sam stalno na mobitelu ništa čudo da sam pobrkala a tebe nisam ni mogla naći na tablici

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    04. Rujan 2015. 20:19

Ja sam se htjela i probala uclaniti u dm baby bonus ali vec danima ne uspijem. 
    Uclanila sam se u Nivea i dobila neke kremice, Bebimil dobila radosnicu i Hipp mi je poslao mail da ce poslati neke uzorke cajeva i kozmetike te neku zlicicu .
    Jos trebam u konzum da dobijem pelene i muller i onda sam gotova 

Usput...danas sam vidjela u intersparu akciju bodija za bebe od 0-2mj 14 kn.
    Pa tko zeli....

• mama@
    04. Rujan 2015. 20:31

Pepita sorry al nisam uopce gledala na tablicu tko je prvi vec sam ovako napamet rekla 

Sto se tice krevetica..ja imam krevetic kojem se spusta stranica i ne bih ga mijenjala za nista. Nije toliko bitno dok je beba mala ali kad prohoda i skuzi kako izaci to mi puno znaci... bolje da sama izade nego da se prebacuje preko ogradice, nedaj Boze.
    Eto ako sam nekome pomogla 

allegrazg
    04. Rujan 2015. 20:46

cure znam da vec dva dana samo kukam,ali ako je nekom slicno nek javi,jer cu poludit od brige...bole me leda,zdjelica,trtica za poludit,a donji dio trbuha tu i tamo zaboli,ali od bh kontrakcije ili refleksno od leđa...a mala mi je aktivna ko nijedan dan dosad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.