ko hoće knjigu samo neka mi pošalje mail..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, vec sam ga uposlila, a danas sam popodne provela na moru i puno plivala pa se nadam da ce i to malo pomoći... A bas se krecem kao neka starica
Još tjedan dana radno i onda ostajemo doma
Dadolina čestitam!
Ajme,uopće nisam mogla zaspati sinoć,pa ne znam što me ulovilo. Nadam se da ću noćas uspjeti malo odspavati. A i danas sam pol dana pod klimom bila. A ja sam inače zimogrozna mršavica!
Vidim da se datumi prate i pažljivo bilježe. A gdje je ta tabela?
Pepita bome je tako.. ali mislim da nas prave brige tek cekaju, ali i velika radost s bebicama
Allegra nisam primjetila tako isto ali slicno jesam. Naime skuzila sam da su bh koje me uhvate nisko puno neugodnije i kao da jace stezu pa se automatski i savijem ili sjednem. Sad neznam dali na tako nesto mislis ili..
Sonja nadam se da će ti plivanje pomoći a o kretanju bolje da i ne pričam do prije tjedan dana sve je bilo super sada mi je stalno neki pritisak u donjem dijelu trbuha pa i teže hodam, i uspušem se jako brzo.. katastrofa kondicija mi je nula bodova
PinkyPik tabelu je sastavila naša shimmer možeš naći link dokumenta u njenom potpisu, a ja sam si ga i spremila https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit eto ga ima nas ima
primjetila sam da nema dulcinele?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Stvarno Dulcinele nema... zar nitko ne zna sto se dogada?
Mozda zena na godisnjem pa uziva
okruglice moje... nisam se javila par dana... stalno neki radovi kod kuće,a danas me ubija proljev... poludjet ću... nadam se da ne smeta mojoj bebici...svekrva mi je imala proljev ovih dana, pa evo, dobila ga i ja... juhuu... samo mi je još to trebalo
Sortiraj odgovore
Najstariji