Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    29. Kolovoz 2015. 20:03

Jel to vama doktor kaze za posteljicu ili pise na nalazu? Meni to moj nije nijednom spomenuo a nisam bas ni na nalazu procitala. Sad sam bas znatizeljna hehe

Pepita2109
    29. Kolovoz 2015. 20:40

Mrkvica ja sam to neki dan slučajno vidjela da piše u trudničkoj da mi je posteljica sprijeda, meni ginekolog samo kaže plodna voda je super, posteljica super sve je super pa onda ja poslije iščitavam hahah  tako sam vidjela da piše da mi je cerviks održan, i još nešto piše ali ne mogu odgonetnut nema šanse, sve detalje sa pregleda sama pročitam u knjižici

allegrazg dobro da znam u slučaju da se dogodi da ne dignem paniku hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    29. Kolovoz 2015. 20:54

Mrkvica2 meni je doktor sam rekao da mi je posteljica sprijeda...

• mama@
    30. Kolovoz 2015. 10:08

Mrkvice ni meni moj nikada nije rekao kako mi posteljica stoji niti me to brine dokle god osjetim pokrete i sve je ok...ni ne zanima me 

Vrucina me vec lupa lagano. Valunzi kao u menopauzi hahaha. Cas sam mokra, cas mi je ok. Uh.
    Jucer smo spremili bazen na sigurno do slijedece sezone kad cu se vec kupati sa svojom bebicom 

30. Kolovoz 2015. 10:22

Pozdrav okruglice 😊
    Shimmer samo miruj,sve ce biti dobro,.... znam kako ti je,ogu da ti preporucim bezbroj serija i filmova 😂Evo meni je dr u petak rekao da mogu malo da se aktiviram ,nakon mjesec dana,...nije lako lezati i nista ne raditi. Ja sam nakon tjedan dana bila malo luda,osjecas se ko invalid,ali samo onda mislila na bebu i kako moram zbog nje,....jedino jadan moj m....trpijo je na svojoj kozi sve moje izlive dosade,nervoze,ljutnje..... 
    Pricale ste o doktorima po bolnicama,evo ja sam u zadnjih tjesan dana imala bas lijepa iskustva,dr na morfoloskom uvz je bila super,radila je uvz vise od pola sata,dok je presla svaki prgan,ruku,nogu,glavu,....uz put mi je sve pricala kako se razvija i gdije je sta bas sam uzivala,....i onda nakon tjedan dana sad na kontroli,tako ljubazan dr nakon pregleda jos dobrih 20 min mi je odgovarao na pitanja,objasnjavao.....pricao o porodu,....ja se iznenadila koliko je bijo susretljiv
    😀

Pepita2109
    30. Kolovoz 2015. 10:38

Mrkvica ni meni doktor puno ne govori, osim ovako kao tebi.. a iskreno meni je samo bitno svaki put da kaže da je sve u redu sa svime 
    mama meni je isto tako, samo što je meni uz sve to opet slabo.. jedva čekam da zahladi 
    white baš mi je drago da imaš tako lijepa iskustva 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.