Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dadolina
    30. Kolovoz 2015. 10:46

pozz..moj deckic dolazi 07.01.2016

• mama@
    30. Kolovoz 2015. 11:34

Dadolina cestitam na deckicu i dobro nam došla

Sonja8
    30. Kolovoz 2015. 12:14

Dadolina, čestitke i dobro nam dosla...
    White, super vijesti, napokon malo akcije  Kod kojih Dr si bila u bolnici? 
    Meni je toplo za riknut, trbuh mi je jos vise narastao u zadnja 2 tjedna i dobila sam 2 kile samo u ta zadnja 2 tjedna....danas sam se vagalaaa...aaaa sad sam na +7 

shimmer
    30. Kolovoz 2015. 12:26

pozdrav dadolina, dodala sam te u tablicu termina. koliko imaš godina? jel ti ovo prva beba? 
    malo sam i smanjila font da svi stanemo na jednu stranicu.
    nije nam se tina505 dugo javila?

white, hvala ti na podršci i savjetima. danas idemo kod mojih na ručak pa sam sretna što ću malo izaći. nije mi psihički problem ležati, nego me krenu boljeti vrat i glava pa na kraju neraspoložena idem i spavati pa se budim još gora. začarani krug.

a sljedeći tjedan idem na ogtt i na provjeru antitijela jer sam rh neg pa se i tim šetnjama veselim.
    do toga je došlo 

meni je posteljica straga, a vidjela sam da mi je napisano na uzv kartonu.

mama*, jesi ugovorila 4d? 
    meni je sad na kontroli doktorica rekla da ćemo uzv raditi na sljedećoj.
    žicat ću fotke i 3D jer nisam dobila na anomalyju. računam da bi bebolina tad već trebala imati kilu,
    i nadam se da ćemo vidjeti debele obraščiće 

nego, čitam da će polako početi rađati cure s jesenskih beba. a nekako mi se čini da ih je većina sad u rujnu i onda se već kod nas sele termini jer vas ima dosta u studenom. jedva skrivam uzbuđenje 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    30. Kolovoz 2015. 12:38

Sonja8 ne opterećuj se dok god ti doktor ne kaže suprotno  
    shimmer da imam osjećaj da će sada sve ovo brzo proći tamo do negdje 11mj pa će onda dani sve sporije prolaziti hahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    30. Kolovoz 2015. 12:47

Mrkvica ja sam imala 11godina kada sam dobila seku koja sada ima 12, i jednom sam ostala sama sa njom i ona je plakala i plakala i ja sam je samo dignula kao da sam to radila xy puta u životu, mama je ostala šokirana kad sam joj pokazala kako sam ju dignula jer mi nikad nije pokazala, a mala bila stara ni 2tjedna, i onda je krenulo i prematanje i sve zaista kao da nam je urođen instinkt oduvijek 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.