Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    30. Kolovoz 2015. 13:15

Pepita lijepo je cuti tako nesto.. vjerujem da ce nam svima biti tako, ali opet kada je prvo postoji taj neki strah. I dalje mi je cudno da cu imati malo bice koje ce ovisiti o nama 24h dnevno..

Pepita2109
    30. Kolovoz 2015. 14:31

Mrkvica doza straha će uvijek postojati, tako je to otkad smo ostale trudne pa do kraja života 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    30. Kolovoz 2015. 16:20

Shimmer kontaktirala sam ih za 4D  i dali su mi termin na dan kad idem i u bolnicu na uzv.  Tako da sam im poslala mail da mi odgode na neki drugi dan nakon toga. Ipak ne bih na dva uzv-a isla u jednom danu. Sad cekam odgovor sutra. 

Meni je vruce za popi....  ne znam kako vi ali ja te vrucine prespavam. Upravo sam se ustala. Imala bi posla..peglanje, košenje, spremanje a nista ne radim. Ne mogu pa ne mogu

Pepita2109
    30. Kolovoz 2015. 16:57

mama ja sam umorna jako,ali baš zbog vrućine i ne mogu spavati, također imam posla preko glave a ne mičem se nikuda, a dragi mi se i ne trudi pomoći pa mi se još manje da..
    kad zahladi i mi ćemo živnuti 

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    30. Kolovoz 2015. 17:18

Dadolina dobrodošla i čestitke!
    cure, imam pitanjce. pitala sam doktora prošli tjedan na pregledu za one grčeve trbuha i maternice i rekao je da su to bh kontrakcije i da je to normalno i da ne brinem. ali zadnjih par dana kad me ulovi taj grč, ak je nisko dolje gdje je inače maternica, ko da me i u riti nekak stegne i kad prođe grč prode i to. jel i nekom od vas tako?
    kaj se tiče posteljice, napisao mi je da je straga.

• mama@
    30. Kolovoz 2015. 18:02

Pepita iskreno se nadam da cu zivnuti kad zahladi jer nisam navikla ovako. Ja i dragi lagano dijelimo poslove. Sve sto ga zamolim napravit ce ali sam vidjeti i napraviti...jok 
    Ajmo pusi, pusi vjetreeeee

• mama@
    30. Kolovoz 2015. 18:18

Sad sam bila u grupi Jesenjskih bebica. Uvijek im naletim malo da škicnem 
    Prva bebica iz grupe lagano krece. Hoce li sto biti za dan/dva ili tjedan/dva , to nitko ne zna. Ali se kolo pokrenulo. Majko moja sto to vrijeme leti. Nakon njih odmah i mi na red. Uh

Pepita2109
    30. Kolovoz 2015. 19:14

allegrazg ništa takvo mi nije poznato, valjda će se javiti koja sa iskustvom..
    sonja rekla sam ti da će postati gore, nažalost, ništa dragi neka se baci na masiranje nema druge i pogledaj si neke vježbice za leđa za trudnice, ja ne radim ništa extra,ali mi pomaže jastuk iza leđa kad ležim
    mama nikad nisam voljela vrućine, sada još manje, i zovu zahlađenje od sredine tjedna pa ćemo vidjeti  blago tebi sa tvojim, moj je u početku kad sam tek došla govorio mama će hahaha, ali ide na bolje, sada dok još mogu sama ne želim ga gnjaviti jer ne želim da se odnose prema meni kao prema bolesnoj,ali ono teže stvari on radi,ali tipa da pomete pod ili opere suđe uh uh hahah

i ja ih škicam i uhvatila me navala adrenalina hahahah, tek sam sad svjesna koliko je blizuuuu 

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    30. Kolovoz 2015. 20:09

pepita, jel možeš poslati na mail ili nekak onu knjigu kaj si neki dan spominjala,mislim da se zove Prirodan porođaj ili tak nekak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.