Htjela sam sad nazvati Vinogradsku da se naručim za trudnički tečaj, i ne mogu naći broj telefona koji je prije bio lijepo objavljen na njihovoj stranici.
Ima li koja od vas možda? Zvala sam na općeniti broj od cijelog odjela pa mi se nitko ne javlja.
Mrkvica nisi jedina sto se ljenosti tice. Uzasna sam. Prisiljavam se da nesro ucinim. Inace volim ljeti i kupanja al ovo ljeto mi ne ide nikako na ruku. Topim se i sva sam mokra, masna. Ma fuj. Ko' pecenka se osjecam.
Danas sam prespavala jutro. Dragi je skuhao rucak i objesio 3 masine robe.
Visnjass super za 4D . Ja sam se javila da mi pomjere termin za 04.09. Cekam samo potvrdu.
Pozdrav okruglice 😀
Svi se raspisali,ima za citati,....
Ja bila danas na kotrolu ood dr,samo vaganje i konsultacija,zakazala me ponovo 15.9,i dala uputnicu za ogtt,....inace ne volim slatko,pogotovo na prazan zeludac nikad nisam mogla,...ali izdrzali su svi pa cu i ja☺
Pozdrav svim okruglicama i malim bebacima
Ja cekam u čekaonici kod svoje gin...ne znam kako kod vas, ali kod moje to traje i traaaaje...i cekat cu još 2 sata najmanje Ali barem čitam malo forum hehe.
Pepita, i ja bih knjigicu (poslah zahtjev)...
dillb, bitno da je sve ok sa sinčićem a 8 tjedana...ajme kako je to brzo!! Ti si prva od nas i kad nam ti krenes to je to...brzo ce i svima ostalima
Visnjass 4d ...a kile...uh, bolje se ne opterećivati previše!
lady pratimo se po simptomima u stopu, ja se jučer nisam preforsirala ničime pa eto pojavilo se čim sam duže stajala na nogama (prala suđe)
visnjass uuu lijepo za 4D hahaha nasmijala si me sa ovom stočnom vagom hahah
mama izgleda da je to nas sve puca hahaha drago mi je da nisam jedina uhh
white ja volim slatko,ali ovo mi je bilo too much, srećom pa stave limun pa se to ublaži (ja ponijela svoj za svaki slučaj jer im ponekad nestane hahah)
sonja blago tebi ja do svog pregleda još 3 tjedna i 1 dan uhh.. samo mail pošalji
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Allegrazg, ja isto planiram u Vinogradskoj :) super mi je što imam pješice 10ak min do tamo tako da mogu sama ići na one zadnje preglede!
Što se tiče bh kontrakcija, osjećam ih već više od dva mjeseca (barem mislim da je to to). Ispočetka je bilo samo nelagodno, ali bome sad već lagano i boli
Isto je s udarcima i rastezanjima curke nije više tako ugodno ali i dalje veseli
mene bh kontrakcije ne bole samo je neugodno..
Sonja stvarno nemam pojma kako bih ti objasnila jer ja nisam preko moba
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
ma sinčić je dobro, hvala na brizi. više smo se mi prepali. eno ga doma s bakom i dedom, uživa na najjače!!!
evo linka za knjige: http://kucniporodjaj.com/knjige/
Mrkvice, hvala na info. nisam znala da bh kontrakcije mogu biti i polovične. svaki dan nešto novo naučim.
moja trenutna literatura je "što očekivati u trudnoći", zgodna knjiga, odgovori na svakakva pitanja. preporučam.
za sad, mjesto poroda je Petrova. ali moram čuti priču o porodu iz snova od sestrične koja je prije 10-ak dana rodila na Merkuru.
Sortiraj odgovore
Najstariji