Mrkvica svakako pitaj doktora
Sonja pa naravno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pinkypik, ja krecem od sljedećeg tjedna na vježbe...ali sam iz Pule pa ti moja preporuka nece puno pomoći... Mozda se tim vježbama spriječe dodatna ukljestenja
Pusice svima!
hvala vam na lijepim željama
u horizontali sam, upalila ventilator, surfam, istražujem.
pokušat ću mirovanje iskoristiti najbolje što mogu.
a ostalima kojima su pregledi prošli savršeno šaljem veliko
mrkvica, nisam osjetila ništa slično iako bih prvo posumnjala na strije.
jel ti se trbuh stvrdne? padaju mi na pamet i bh kontrakcije, iako one u pravilu ne bole.
možda da pokušaš češće mazati to područje i uvesti dodatni magnezij?
išijas je jako čest u trudnoći i općenito uklještenja.
na youtubeu ima zgodnih vježbica, pretražite npr back exercise pregnancy ili nešto slično.
dobro dođe i samo kao istezanje.
moram vam ispričati epizodu od jutros u krevetu. muž se probudio prije mene, ja ležim na lijevom boku okrenuta prema njemu, poluspavam. i on me otkrije i krene onako cmakati trbuh i maziti ga i u roku pola minute iznutra tup, tup. bio je sav sretan, jesam ja nju to probudio, jel ona mene čuje??? baš divna uspomena
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Pinkypik tako nekako otprilike izgleda.. inace me jako svrbi trbuh pa stvarno puno mazem, ali moguce je da se koza jako isteze pa zato..
Shimmer nisu bh, njih imam vec dugo to bude drugacije,a i kod ovoga se ne stvrdne trbuh. I ja sam prvo na strije posumnjala ali jos uvijek nista... Eto ako jesu strije u pitanju nadam se da i dalje nece izbiti. Bas mi je drago da se tvoja bebica tako tati javila.. bas lijepo, vjerujem da je bio odusevljen heheh. Znam kako moj reagira pa si mogu predociti
Sto se tice leda plivanje stvarno pomaze.. meni su se leda na moru bila preporodila, ali eto nije dugo trajalo jer smo eto nazad u zagrebu.. na bazen se ne usudim tako da ovdje samo sanjam o plivanju
Shimmer drzi se brzo ce i to proci
Meni su se strije same od sebe pojavile noti je peckalo niti svrbilo.. svaki dan poglesam trbuh i ima najmanje jos 1 nova.. a jos sam se mazala sa svim o svacim.. znaci ako ce doci ne moze se bas sprijeciti bar u mom slucaju.. tako da se polako pripremam da cu biti sarenija od tigra ...
Mrkvica možda ti se onda samo koža rasteže, tako i mene zna peckati i svrbjeti..
buffy kad je suđeno suđeno je, kreme i ulja su ionako tu samo da kao ublaže to sve nikako da spriječe, žene koje nemaju strije to je najčešće genetika u pitanju.. ja imam strije iznad koljena od prije još i neke blijede na bokovima isto od prije, u trudnoći sam zasad dobila samo na sisama, nisu jako primjetne za sad, trbuh ne mažem ničime, imam mlijeko za tijelo sa mirisom ruže za elastičnost,ali mi otkad sam trudna taj miris smeta, a i moj dragi ne voli da idem masna u krevet hahah tako da ne znam kako da izvedem to mackanje... ostaje mi samo se nadati da ih neće biti baš previše hehe
btw jučer navečer dok smo gledali tv, dragi je mazio trbuščić kao i svaku večer i odjednom je iskočila izbočina ne znam koji dio tijela njenog je bio,ali ako je u pozi kao do sad vjerovatno guza hahaha i tako je bila neko vrijeme dok je moj dragi mazio i mazio, mala je očito uživala hahaha i onda sam se ja malo pomaknula da promijenim položaj radi leđa i tek tada se i ona pomaknula
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja isto imam ponekad neka sitna zatezanja i peckanja oko pupka, a ponekad mi se i zgrci maternica. Al nista me ne boli prejako tako da to pripisujem normalnim bolovima.
I moja bebica se redovito javlja, ali posto mi je posteljica sprijeda, malo blaze osjecam zasad :)
Sortiraj odgovore
Najstariji