Dobar dan okruglice drage .. ja sam se danas naspavala kako dugo nisam..evo tek se digla...
pepita i ja cu ti mail poslati kad svi citaju da i ja citam..
za bh sam citala da treba vode popit i da se smire... mislim da ih ja jos nisam osjetila ili ih ne raspoznajem
.
Sto se tice boli u trtici meni je doktor rekao da je normalna i da se desava nekim trudnicama nesto s tom kosti ier meni od pocetka trudnoxe zna jako boliti i bas mi cijela noga utrne i napipala sam mjesto i potala ga.. tako da allegrazg vjerujem da je i kod tebe tako nesto normalno u trudnoci
Pozz okruglice,
iskreno, ja jedva čekam da ovo ljeto završi...sad bi mi baš pasalo neko hladnije vrijeme. Jučer sam se preznojavala cijeli dan.
Kad vi mislite da bi se trebalo ići na trudnički tečaj? Koliko ranije?
I da ja sam se farbala i al s nekim prirodnim bojama me ofarbala al to je bilo davno i sad cu ici na pramenove jer ne mogu s izrastom i ovako nikakva hodati svijetom... a pramenovi mi izdrze po 3mj.tako da ce biti taman do poroda... vjerujem frizerki da su boje prirodne a i vidim jos trudnica kod nje...
Allegra nista cudno, ja imam isto tako jednu tocku iznad guze na desnoj strani di kad stisnem ukljesti da bi plakala.. mislim da nam se sada sa ledima svima vise manje isto dogada nazalost. Sto se tice farbanja nisam se nikad farbala pa tako ni sada ali mislim da nije toliko stetno bas da nemozes jednom otici na pramenove.
Zene drage ja neznam kako vi ali ja sam zadnjih dana toliko lijena i nikakva da je to grozno.. iz kreveta na kauc pa jest nesto i tako u krug. A pospanost neka me uhvatila da bi samo spavala
allegrazg nema na čemu nadam se da će knjiga poslužiti, mene je malo opustila, ali mislim da ću je pročitati još jednom do kraja T
buffy poslano samo ti čitaj hehe
meni se sve čini da sam imala bh kontrakciju onda kad sam mislila da je beba isturila guzu hahah, i maloprije opet, ali brzo je nestala
Mia007 šta se tiče vrućine shvaćam te tako mi je i samoj groznooo
a šta se tiče tečaja, raspitaj se na vrijeme jer naprimjer kod mene su tečaji svaka tri mjeseca, pa sad čekam da vidim kad je prvi nadam se da ga neću zaobići
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mrkvica da te utješim nisi jedina, takva sam i ja zadnjih dana prava ljenčina hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita hvala... bas citam da je od kraja tjedna jesen i tako se nadam da je istina.. inace ljeto obozavam al mi ga je ove godine dosta ljenost prepisujem vrucinama, kako je opet zagrijalo ja bi samo lezala ispod ventilatora koji mi je ovo.ljeto najbolji prijatelj
pozdrav okruglice. eto, nema me par dana, a vi knjigicu napisale.
mi smo jučer sa starijim sinom bili na hitnoj jer je pao s kauča, udario glavom u stol i rasjekao čelo. ništa strašno, dobili smo flaster umjesto šivanja. bio je jako veseo što idemo teti doktorici. da ne spominjem oduševljenje kad je dobio špricu!!!
meni moje iskustvo kaže da bh kontrakcije obuhvaćaju kompletnu maternicu. znači, kad je kontrakcija u pitanju cijeli trbuh je tvrd i popusti nakon nekoliko sekundi. ako je jedan dio trbuha tvrd, vjerojatnije je da je to trup vaše bebice. dakle, tada slijedi maženje i češkanje.
vidim da nas dosta ima posteljicu sprijeda. i to možete lako raspoznati - ako liječnik uzv sondom prelazi preko cijelog trbuha, velika je vjerojatnost da je posteljica straga. ako liječnik uzv sondom zaobilazi jedan dio vašeg trbuha, može biti pokazatelj da je posteljica sprijeda jer mu blokira pogled na bebu.
i meni se događaju peckajući bolovi oko pupka, nekako mi se čini da je taj dio osjetljiviji po fizionomiji. ipak je to dio gdje je bila naša pupčana vrpca dok su nas naše mamice njegovale u svojim trbusima. a moguće je i da se mišići oko pupka razdvajaju. u zadnje vrijeme mi i kukovi trnu, križa probadaju, zadnja dva dana su mi bila gora nego cijelo vruće ljeto.... srećom, još 8 tjedana do poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji