Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    allegrazg
    31. Kolovoz 2015. 12:23

hvala cure, sad mi je lakse, skuzila sam da me to boli i kad ležim na leđima,pa podignem nogu tak da biti će da je to s leđima i trticom vezano...

dillb
    31. Kolovoz 2015. 12:27

u trudnoći toliko bolova i probadanja i trnaca i peckanja..... 

mene su jučer sašile možda dvije-tri opake kontrakcije kad je mali pao. smirivala sam se da ovaj u trbuhu ne bi pomislio da je vrijeme za izlazak. 

Tyna24
    31. Kolovoz 2015. 12:43

meni također zna trbuh biti tvrd... i ne popušta po pola minute... i onda prestane i sve je oke...
    meni je ovo ljeto katastrofa... inače obožavam ljeto, a ove godine se zatvaram nutra ko da sam vampir
    cijela sam mokra, od glave do pete od ovih vručina... nadam se da stvarno od četvrtka sljedi zahlađenje!

kakvu to knjigu čitate? i ja bi nešto čitala

allegra, ja sam danas bila kod dijabetologice... i pošto mi je šečer nekad bio i po 9.9, ako se još ponovi, dobivat ću inzulin...

Pepita2109
    31. Kolovoz 2015. 12:52

dillb a mišić mali glavno da je sada dobro  
    po svemu mi se čini da me počele prati lagano bh kontrakcije.. 
    Tyna čita se knjigica Bezbolan porođaj, bila je u spisku koji je stavila dillb i ja sam je našla na netu i skinula.. ako hoćeš pošalji mi mail u poruci pa ti pošaljem

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    31. Kolovoz 2015. 12:55

A ja sam drage moje Ogtt radila 26.08. u četvrtak, nalaz gotov isti dan, a ja ga još nisam dobila... prvi dan sam prespavala radno vrijeme, drugi dan ili se nisu javljali ili bi bilo zauzeto, a danas zovem i kaže mi sestra da im program ne radi da nazovem oko 12 i ja zovem kad ono kažu da smjer nije dostupan.. katastrofa

🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    31. Kolovoz 2015. 13:10

Dillb sva sreca pa je malac dobro, a i da su se kontrakcije smirile, vjerujem da si se prepala. Sto se tice ovog bh ili beba, ja sam mislila isto da je beba posto se znalo desavati samo u pojedinim dijelovima trbuha kao kvrga, ali doktor mi je rekao da su i to kontrakcije, tada je beba bila jos premalena za takve pothvate. Sada kada je veca zna biti slicno ali cini mi se da je kod bh trbuh ipak malo tvrdi i kada je bebica na dodir ili mazenje se izbocina vrati na mjesto.. tako sam ih ja naucila razlikovati eto.

Pepita pa neka ti ga netko drugi podigne ako moze da nemoras ti ici.

shimmer
    31. Kolovoz 2015. 13:21

pepita, poslala sam i ja zahtjev pa ću mail. hvala unaprijed i hvala na linkovima, baš ću ih sad proučiti.

pinkypik, nadopisala sam podatke u tablicu, ali svim ostalim curama za ubuduće, tablica je otvorena svima za uređivanje.

allegra, ja sam bojala kosu dva puta do sad. malo napravim veći razmak i nisam prva tri mjeseca. ne vjerujem da je turbo štetno, ali nije mi baš ni ugodno. svejedno, izrast je neugodniji 

joj dillb, baš vam je bio veseo vikend. jel mališa sad ok? a ti još 8 tjedana brojiš, ajme 
    nego, sjećaš li se možda onog linka na kojem su bili linkovi za knjige? bila sam uvjerena da sam ga sejvala, a nikako ga naći.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    31. Kolovoz 2015. 13:49

Mrkvica u tome i je problem kad nema tko dragi ide na teren od sutra, a sveki radi.. vidjet ću sutra ću ih zvati opet.. reći ću da nemam kako doć da sam sama, srećom sestra zna gdje živim i da nije baš fino za šetnju po vrućini još manje za trudnicu
    shimmer samo ti šalji mail  drago mi je, meni je zanimljivo,ali se nadam da ću uživo na tečaj 
    ja brojim još 12tjedana  ma sve će to brzo proći
    ja se sjećam kao da je jučer dillb objavila svoj plusić, pa ubrzo za njom i ja pa me šokira kad vidim kako T brzo prolazi hehe

🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    31. Kolovoz 2015. 14:24

Ja sam se danas naručila na 4D ultrazvuk. 10.9 aaaaa jedva čekamo  čini mi se daleko 
    A u petak pregled, da me izvažu na onoj stočnoj vagi pa da mi kažu da sam još 5 kila dobila od zadnji put

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.