Ovo sto kazes pece iznutra. .. ne znam cemu bi to pripidala. Desava li se to nakon nekog rada? Ili iz čista mira? Mozda trebas malo usporiti.
A strije ces osjetiti izvana kao mali svrbez ili peckanje na dijelu gdje nastaju. Tako je barem meni bilo. Ali nosta jako neugodno.
Nadam se da ces otkriti pravi uzrok te neugodne boli.
a možda ti bebač povlači pupčanu vrpcu,pa te zato pece oko pupka iznutra?
Jutro svim okruglicama i malim bebacima unutra
Stvarno je toplo, netko je rekao da se topi doslovno, a i ja bih to mogla potvrditi... Kad stignem doma, direkt pod tus, a odjeća(uključujući donje rublje)- komplet mokro
Jucer mi se uklještilo nesto u donjem dijelu leđa na lijevom guzu I dok smo šetali smo se smijali jer sam hodala kao patka...pa si mislim, Kako cu tek hodati za mjesec-dva-tri? Smiješna sam si ovako okrugla
Dobro jutrooo okrugliceee
Mrkvica stvarno nisam osjetila ništa čudno, nadam se da nije ništa, to samo beba nešto izvodi
Sonja8 o da mislim da se topim brže i od sladoleda jedva čekam da zahladi malo
šta se tiče uklještenja tako je i meni počelo, u početku mi je bilo smiješno kao tebi ali sada više nije, jer me katkad ukliješti toliko da gotovo počnem plakati, bolje mi je ako manje radim, i dragi me masira i eto već me dva dana nisu leđa boljela hehe sad da li je to do toga kako se beba namjesti ili ne ne znam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav okruglice drage,nadam se da ste mi sve dobro
Neznam stvarno sto je to ali jako je neugodno.. bas kao da zari iznutra, i uvijek tu oko pupka. Morati cu pitati doktora.. Allegra zar je stvarno moguce osjetiti da beba povlaci vrpcu?
Mama nije nakon rada ni napora, uhvati me ovako iz cista mira.. dobro je jedino sto nikada ne traje dugo.
Mrkvice, ja stvarno nisam za sada primijetila nista slicno, ali šta se sve u nam zbiva, vjerujem da je sasvim normalno...
Pepita, znači da shvatim ozbiljno ukljestenje i odmah "naručim" masažu? Ah, ako sad nemamo pravo izvoljevati, ne znam kad cemo
Vrući pozdrav svima!
Pa kad će više malo zahladiti?
Mrkvica2 neki dan sam imala osjećaj užasne osjetljivosti u području oko pupka, i na jos jednom mjestu malo desno, kao da mi se koža jako istanjila. Mazala sam puno puta bademovim uljem i drugi dan je već bilo bolje. Ali osjećaj je stvarno kao da netko nesto navlači iznutra...iako čisto sumnjam. Vjerojatno je do rastezanja i istanjivanja kože.
Sonja8 išijas je čini se isto nešto što dolazi s bebicom, mene je lovilo svaki dan dok nisam otišla na more i plivala. Sad nemam ništa ali očito treba vježbati...
Ide li netko na vježbe/yogu za trudnice?
Ja bih krenula, vidim da će mi trebati jer nemam više more. Ima li neka preporuka za zg?
Sortiraj odgovore
Najstariji