Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    28. Kolovoz 2015. 18:22

shimmer, pridružujem se željama da bude sve ok...meni evo danas šogi pofarbao sobu za bebicu, sutra ćemo složiti namještaj i tak....al svejedno koliko me to veseli toliko sam i neraspoložena...mene stalno pak nešto šarafi u trbuhu, čim pojedem nešto i to pogotovo ako je toplo, onda krene veselje...jučer čak i proljev...koma...

lady6
    28. Kolovoz 2015. 18:26

robicu još nisam počela prati,,,ali uzela sam u mulleru tekući persil sensitive...samo ću to bez omekšivača

tweety91
    28. Kolovoz 2015. 19:13

Evo nas sa pregleda, sve je savrseno. Malac ima 300 grama i sve je u najboljem redu. I cijelo vrijeme ima ruku u ustima :))

[/u

Ines24
    28. Kolovoz 2015. 21:13

Tarana meni je moj gin rekao da se to radi od 18. tjedna pa sve do kraja trudnoće... A vidjet ćemo, ako odeš prije mene, javi dojmove, možeš i privatnom porukom 

Mrkvica2
    28. Kolovoz 2015. 21:59

Curke imam problemcic, u zadnje vrijeme me u donjem dijelu trbuha zna kao peci unutra.. oko pupka bas otkida i kada pocne moram sjesti. Jako je neugodno.. prvo sam mislila da nastaju strije ili tako nesto ali vec me pomalo zabrinjava 

Mrkvica2
    28. Kolovoz 2015. 22:00

Ima li koja da joj se slicno desava?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.