Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    28. Kolovoz 2015. 13:30

dillb e ti valunzi i mene pucaju čak i navečer kad je svježije, bližii se pomalo, ti si prva na redu 
    bufffy ja iscjedak imam od početka trudnoće dakle još dok nisam ni saznala da sam trudna i isto toliko se družim sa dnevnim ulošcima, čak sam se šalila da ih sad više koristim nego kad sam imala M hahah ali glavno da je sve u redu, iscjedak u trudnoći je normalna pojava samo ako te ne svrbi, pecka ili ako je čudan..
    hahaha meni je i ormar na popisu hahah jer nemam izbora oslobodila bih ja mjesta i u svom za početak,ali nemam mjesta.. uh uh ali ću se rastrošiti kao nikad do sad hahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    28. Kolovoz 2015. 14:32

ja baš htjela pisati da se nekak čudno osječam danas, em mi je vruče ko da je +50, em imam nekakav pritisak cijeli dan u trbuhu tu gdje je beba, glava me boli, nije mi volja niti razgovarati...
    a vidim da su 2 stranice prije pune toga
    znači nisam jedina.. danas više ne izlazim. niti ništa ne radim...

jučer sam prala poplun,dekice, posteljinu, jastuk.. polako sam počela...
    drugi tjedan nastavljam prati svu robicu... mislim da je lakše sad oprati pa da čista čeka, nego prati u 12 mjesecu kad je praktički niti nemam gdje posušiti a puuuuuno je toga

Pepita2109
    28. Kolovoz 2015. 14:39

Tyna24 da izgleda da je nešto čudno u zraku pa nam je tako.. ajme svaka ti čast  koji prašak za rublje koristiš?

🙏👸👸🙏❤️

JuicyFruit
    28. Kolovoz 2015. 14:39

Ja sam prije par dana dobila hrpu robice i ostalih stvarčica za bebicu  prva stvar koju moram napraviti je kupiti komodicu!
    E sad me zanima čime vi mislite te komode/ormare prati prije nego u njih stavite svježe opranu robicu? Kako dezinficirati?

Pepita2109
    28. Kolovoz 2015. 14:49

juicyfruit ja ću sljedeći tjedan vjerovatno dobiti nešto robice a sad koliko ne znam.. a ja ti sve dezinfekcije radim sa alkoholnim octom i vodom..nema puno kemije i meni je to najbolje

🙏👸👸🙏❤️

allegrazg
    28. Kolovoz 2015. 15:27

mene jučer navečer isto ulovila neka mučnina, ali je kroz sat dva prošlo..
    kaj se iscjedka tiče, pojačan mi je u zadnjih par tjedana, pogotovo ujutro, samo osjetim kak mi iscuri, tak da sam i ja na dnevnim ulošcima 

Pinkypik
    28. Kolovoz 2015. 15:57

uh...već sam mislila da sam ja jedina živčana..sve sam si obraze izgrizla (gadna navika, a mislila sam da sam je se riješila)   
    sve mi žao mog bebulinca, on sigurno osjeća nervozu. a mislila sam da je zbog sveki haha  
    jedva čekam da dođe večer i otvorim sve prozore. jedva sam izdržala ovo ljeto, bez klime bi se rastopila valjda. iako mi se čini da je ipak dobro biti trudan ljeti, bar se ne moram oblačiti..ionako mi je sve pre malo 
    a što se iscjetka tiče..ako nisu bijele grudice (gljivice) onda je sve ok. za slučaj grudastog/sirastog ili nekog mirisa se treba javiti gin. tako su mene podučili. 

imam pitanje...je li netko bio na trudničkom tečaju na sv.duhu ili u domu zdravlja negdje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.