Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady6
    28. Kolovoz 2015. 12:11

da, i moja je jučer baš nabijala i divljala

• buffy
    28. Kolovoz 2015. 12:13

Dobar dan okruglice... pridruzujem se s tegobama... od sinoc mi je takva muka da skoro nisam ni spavala... a vec 2 dana bi samo lezala nemam se snage dignuti..mislila sam da me neka viroza ulovila ... 
    Da vas pitam ima mozda koja pojacani iscjedak?

Pepita2109
    28. Kolovoz 2015. 12:17

lady izgleda da nam je jednako sve hehe, mislim da su to te čari trećeg tromjesečja,koliko sam čitala..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    28. Kolovoz 2015. 12:37

Hej... vi u trecem tromjesjecju. .. samo vi pazite na sebe i sve bude ok.
    Vratit ce se energija ubrzo tako da mozete pospremati i popeglati stvari za bebice i pripremiti se za dan "D" 

Sad ovako gledam koliko tko jos ima... pa covjece to je sve blizu. Pravo sam se zacudila..sve nesto za 3-4 mjeseca...to nije nista

JuicyFruit
    28. Kolovoz 2015. 13:14

Pepita, evo ja upravo s ručka i baš mi je pozlilo  nije dugo trajalo, ali ovo mi je sad novo jer ja uopće nisam imala mučnine!

Pepita2109
    28. Kolovoz 2015. 13:17

buffy ma i ja mislila da je to viroza,ali sam pročitala da je to normalno  samo eto meni je krivo što nemam snage opet heh, samo se nadam da neće potrajati 
    mama da baš je sve brzo prošlo, panika me počela hvatati da neću ništa stići, da ću ići roditi a da ni pelenu neću imati za bebu, nije me strah poroda koliko toga jer eto u 28tt sam, dragi ide na teren sada u utorak pa ga nema tjedan dana, onda kad se vrati valjda ćemo početi od nekud, nemam ni ormar za bebine stvari, tako i da mi donesu robicu nemam kamo sa njom.. haha vidjet ćemo polako sada od 9mj da počnemo lagano..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    28. Kolovoz 2015. 13:19

kako mama@ kaže, čari trećeg tromjesečja... ja sam maloprije išla do pekare do gablec pa su mi pred očima titrale zvjezdice. još uvijek dolazim k sebi od vrućine. stalno me pucaju neki valunzi. još malo.... 

mrkvice, držim fige da uspiješ u svojoj želji za dojenjem.

• buffy
    28. Kolovoz 2015. 13:19

Mene je iscjedak zabrinuo jer ga nikad nisam imala.. doktor me poslao na urinokulturu i dao vaginalete. Urinokultura je sterilna tako da sam pretpostavila da je sve u redu. Samo iscjedak je jos tu potrebni su mi dnevni ulosci koje nikada prije nisam koristila. 
    Ja sam se iato iznenadila kad sam danas tu vidjela da sam na dvoznamenkastom broju u odbrojavanju, a kao da je jucer bilo 200 i nesto dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.