Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 21:51

allegrazg svaka čast mi došli bili oko 21 sat kod frendova na stolu sokovi i čokolade jedva se suzdržala da ne navalim na to, pa pila vodu i grickala kikiriki slani, a sad jesam li smjela ili ne nemam pojma samo da nisam tad grickala umrla bih do 11 ujutro kad sam jela 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    27. Kolovoz 2015. 21:59

Lady ja sam isto sve normalno jela, ali kao i allegra nisam iza 19 sati.. citala sam na stranici njihovoj upute pa pise ne jesti navecer.. i trudila am se uzeti voce umjesto cokolae kada mi se jelo slatko.

Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 22:02

Mrkvica a meni je ginekolog rekao da zadnji obrok imam nevečer nije se izjasnio kad, a noć je duga 

🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    27. Kolovoz 2015. 22:05

inače navodno poslje 23h nesmiješ jesti...
    ja nisam niti pazila zadnji dan što sam jela, niti kad sam jela... zbog toga mi je možda i tak krasan nalaz bio
    držim fige da bude s vama ostalima sve oke!!!

Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 22:05

čokoladu nisam ni ja dirala i bilo mi je uhh teško,ali i neko voće također diže šećer pa treba pripaziti i na to.. sve u svemu nisam se htjela opterećivati time šta smijem šta ne, vadili su mi krv u 8:40 a zadnji obrok imala oko 22sata i to sam grickala taj kikiriki,a sada kakav će nalaz biti vidjet ćemo

🙏👸👸🙏❤️

• oblacic14
    27. Kolovoz 2015. 22:30

Pozdrav svima! Pratim Vas vec neko vrijeme, pa evo da se i ja javim 
    Dan prije pretrage se ne bi smilo jesti iza 19h, najoptimalnije jedno 12, 13 h prije vadenja radi sta preciznijih rezultata, isto tako ne unosit previse tekucine u organizam, takve savjete sam ja dobila.

Mrkvica2
    27. Kolovoz 2015. 23:35

Pepita ja sam taj dan pekla kolace hehehe ali dok peces prisjednu ti pa nisam ni papala  ali u pravu si da je najgore cekati kada vise smijes jesti.. zato sam ja poslje pravac na cevape 

LinaKarolina
    28. Kolovoz 2015. 09:07

Uhh..baš ste se raspisale  
    Sada kad smo napunili baterije (ja i bebonja) na moru vracamo se svakodnevici.
    I malenom je odgovaralo more jer se odmah prvi put javio mami..onako usput dok smo se izlezavali na plazi..
    Cak mu je i seka nasla ime..neznam zasto i kako joj je to palo na pamet ali predlozila je da se zove ŠIME   Tako da ga iz zafrkancije i zovemo tim imenom dok ne smislimo neko nice..

pety03
    28. Kolovoz 2015. 10:22

bok okruglice..evo i mi obavili taj pregled i nalazi odlični,cak mi doktor rekao da mi ne može biti bolja krvna slika,a šečer idealni,rekao da vec sigurno bila gladna..valjda sve šta sam popila se rastvorilo....idemo drugi petak na pregled i jedva cekam da je vidim,nadam se da mi neće reci da je ipak dečko,al šta bude bude,vec mi nekako svejedno,glavno da je sve u redu

Pepita2109
    28. Kolovoz 2015. 11:39

Drage moje okruglice ne znam šta je to u zraku zadnja tri dana ali ja se ne osjećam bajno, osjećam se kao na početku trudnoće, hvata me mučnina, ne jede mi se, i baš sam extra umorna i neraspoložena.. a još su i ovee extremne vrućine vratile joj joj.. 
    Moja curka mi se cijeli ovaj tjedan baš lijepo javlja, a maloprije mi se prvi put javila malo grublje nego sada pa me iznenadila, nije bilo bolno,ali neočekivano je hehe baš sam sretnaaa  

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.