allegrazg svaka čast mi došli bili oko 21 sat kod frendova na stolu sokovi i čokolade jedva se suzdržala da ne navalim na to, pa pila vodu i grickala kikiriki slani, a sad jesam li smjela ili ne nemam pojma samo da nisam tad grickala umrla bih do 11 ujutro kad sam jela
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lady ja sam isto sve normalno jela, ali kao i allegra nisam iza 19 sati.. citala sam na stranici njihovoj upute pa pise ne jesti navecer.. i trudila am se uzeti voce umjesto cokolae kada mi se jelo slatko.
Mrkvica a meni je ginekolog rekao da zadnji obrok imam nevečer nije se izjasnio kad, a noć je duga
🙏👸👸🙏❤️
inače navodno poslje 23h nesmiješ jesti...
ja nisam niti pazila zadnji dan što sam jela, niti kad sam jela... zbog toga mi je možda i tak krasan nalaz bio
držim fige da bude s vama ostalima sve oke!!!
čokoladu nisam ni ja dirala i bilo mi je uhh teško,ali i neko voće također diže šećer pa treba pripaziti i na to.. sve u svemu nisam se htjela opterećivati time šta smijem šta ne, vadili su mi krv u 8:40 a zadnji obrok imala oko 22sata i to sam grickala taj kikiriki,a sada kakav će nalaz biti vidjet ćemo
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav svima! Pratim Vas vec neko vrijeme, pa evo da se i ja javim
Dan prije pretrage se ne bi smilo jesti iza 19h, najoptimalnije jedno 12, 13 h prije vadenja radi sta preciznijih rezultata, isto tako ne unosit previse tekucine u organizam, takve savjete sam ja dobila.
Pepita ja sam taj dan pekla kolace hehehe ali dok peces prisjednu ti pa nisam ni papala ali u pravu si da je najgore cekati kada vise smijes jesti.. zato sam ja poslje pravac na cevape
Uhh..baš ste se raspisale
Sada kad smo napunili baterije (ja i bebonja) na moru vracamo se svakodnevici.
I malenom je odgovaralo more jer se odmah prvi put javio mami..onako usput dok smo se izlezavali na plazi..
Cak mu je i seka nasla ime..neznam zasto i kako joj je to palo na pamet ali predlozila je da se zove ŠIME Tako da ga iz zafrkancije i zovemo tim imenom dok ne smislimo neko nice..
bok okruglice..evo i mi obavili taj pregled i nalazi odlični,cak mi doktor rekao da mi ne može biti bolja krvna slika,a šečer idealni,rekao da vec sigurno bila gladna..valjda sve šta sam popila se rastvorilo..
..idemo drugi petak na pregled i jedva cekam da je vidim,nadam se da mi neće reci da je ipak dečko,al šta bude bude,vec mi nekako svejedno,glavno da je sve u redu
Drage moje okruglice ne znam šta je to u zraku zadnja tri dana ali ja se ne osjećam bajno, osjećam se kao na početku trudnoće, hvata me mučnina, ne jede mi se, i baš sam extra umorna i neraspoložena.. a još su i ovee extremne vrućine vratile joj joj..
Moja curka mi se cijeli ovaj tjedan baš lijepo javlja, a maloprije mi se prvi put javila malo grublje nego sada pa me iznenadila, nije bilo bolno,ali neočekivano je hehe baš sam sretnaaa
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji