Izbacilo mi je citat vidim.. uglavnom htjela sam se osvrnuti na ovo sto je shimmer rekla da joj nije jasno sto uspije vidjeti u te tri minute.
Sonja upravo mi je ta potvrda trebala. Htjela sam znati sto sve gleda na 4d uzv. Hvala ti.
Mrkvica moj gin ima samo vaginalni tako da sve ove "velike" uzv idem u bolnicu kod neznanca
Iduci tj se narucujem i bas me zanima
Jutro cure moje. Evo sa sinošnjeg pregleda. Bebu sam detaljno vidjela čak sam vidjela kako migelji nožnim prstićima ma preslatko preslatko sva sam se rastopila. 25 sam tjedan dva tjedna mi je cura naprednija u razvoju, kažem ja dokturu to valjda znači da ću dva tjedna ranije rodit ha ha kaže on ma ne to samo znači da će ti beba bit krupna ha ha... Uglavnom za bolove mi je rekao da kad osjetim da legnem 2 sata, ako nakon dva sata odmaranja nastave bolovi onda imamo problem. E sad ginekolološki me nije gledao tako da opet neznam na čemu sam. Rekao je od 35 tjedna sam na detaljnim nalazima i čim dođe do bilo kakvih promjena porod nastupa,ali ko misli bit će to ok do termina. Uglavnom sve u svemu sve ok Bogu hvala. AAA strije tabu tema ja imam stare po stomaku za sada još nema novih, ali se uopće ne mažem nevolim taj osjećaj na koži inače pa tako ni u trudnoći. Pepita pojedi pa popij tabletu nemoj na prazan želudac. Imaš i neki recept sa bademima i đemom od kupina, ali nisam sigurna kako ide
i da sad sam na +8 i rekao mi je dopuštam ti još 4 kg do kraja sve više od toga neću tolerirat. Eto toliko o kg, uglavnom ništa slatko ništa tjesto samo salate, povrće....
Mama *, drago mi je da sam pomogla. Zadovoljna sam bila, stvarno. Da, gleda ti jos i prstiće, na ručicama i nožicama, sve kosti, mjeri njihovu dužinu, gleda kralježnicu...doslovno, sve je pogledala!
Nadam se da ces i ti biti zadovoljna pregledom
Ja sam bila bas zadovoljna kad mi je prosli put radila uzv...sve mi je pokazala,nogice,rukice,glavicu,pokazala mi je i srce,bubrege,jetra,kraljeznicu.bas sve..sve je mjerila...uglavnom ja jako zadovoljna
ma ja vas shvaćam, pogotovo taj osjećaj da ste na pokretnoj traci.
ali iz razgovora sa svojom liječnicom, oni iz tih nekih osnovnih parametara (opseg glavice, trbuha, dužina femura) dobiju informacije koje im govore razvija li se beba pravilno ili ne.
jedino se radi o nesrazmjeru njihove brzine kojom obave posao i naše želje da što više gledamo bebu
e sad, ja dijagnostički 4d nemam razloga raditi, tako da ako bismo išli, išli bismo da se divimo kako nam je krasna kćer a to sam shvatila da je najbolje raditi između 21. i 28.tt jer se taman tad bebice krenu fino debljati pa dobro izgledaju na uzv, a iza 30tt budu već prevelike da bi se dobila fina fotka/filmić.
http://www.trudnoca.hr/trudnoca/pregledi-i-pretrage-u-trudnoci/4d-ultrazvuk/
i iako mi je sad nevjerojatno što mi ima pričati sat vremena, vjerujem da vrijeme proleti
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sonja, ja sam napokon krenula na trudničke vježbe mogu ti reći da je baš dobar osjećaj ponovno koristiti mišiće
ako sam dobro shvatila, ti nisi u Zagrebu?
Drage curke,
potaknule ste i mene na prijavu.
Naš dječačić će isto biti zimska beba, a očekujemo ga 6.12. (i ne, neće se zvati Nikola) 😉
Pozz svima! 😘
Mama onda kada jos nisi njihov pacijent vjerojatno to jos i brze rjesavaju da.. javi kako je proslo kad obavis
E sad.. sto se tice neurologa.. nalaz eeg-a je odlican, trudnoca odlicno djeluje na epilepsiju i to je dobra stvar. Rekao mi je samo da cemo bebu jedno vrijeme nakon rodenja morati pratiti kod neurologa ali to mi je sasvim razumljivo.. a ruzni dio, s kojim se ne slazem i mislim da ga necu poslusati je preporuka da bebu hranim formulom a da ju dojim tek toliko radi kontakta mama beba. Definitivno cu se jos savjetovati s ginekologom jer bas imam zelju dojiti. Istrazivala sam i pise da ne prolazi toliko lijeka u mlijeko pa neznam zasto neurolog radi oko toga frku.. cak mi je to i na nalaz napisao pa se bojim da ce mi ju zato u bolnici odma na bocicu staviti. Neznam.. bas sam ljuta
Dobrodosle nam nove okruglice
Sortiraj odgovore
Najstariji