Nisam tako često aktivna, ali čitam vas redovito
Bila je riječ o strijama, mažem trbuh kantarionovim uljem, zasad ih nema, na sisama imam još od puberteta...
Sutra idem u Lidl po bodiće i tajice, ako ih nađem
Netko je spomenuo dnevnik di ima za kupiti, ja sam si naručila radosnicu s Bebimil stranice i baš sam zadovoljna njome, besplatna je ali zbilja predobra htjela sam ju i kupiti da imam za prvu godinu djeteta, ali radije ću si napraviti fotoknjigu
Pozdrav svim mamicama i malenim bebicama
Pepita da izbjegnes te tablete ja sam zivi dokaz da caj od koprive pomaze kod anemije. Kao i jabuke, sok od repe i sok od cikle. I uz sve to piti C vitamin kako bi se to zeljezo dobro vezalo za tebe. Ne mozes pogrijesiti
Pepita jel ih pijes na pun ili prazan zeludac? Ja sam primjetila da meni lose sjednu na prazan, a i gin mi je rekao piti na pun zeludac.. mozda je do toga
Nesto razmisljam da idem na 3d/4d uzv. Ne znam dali je netko od vas vec bio?
Kod nas u poliklinici takav uzv kosta 550 kn i traje cca 1 sat.
Ubiti me to trajanje i vuce da ga napravim jer kad idem redovno na 2d uzv u bolnicu to traje mozda 3 minute i gotovo ništa ne saznam jer nije moj doktor nego kome zapadnem.
Sto vi mislite o tome?
ja ne mogu zamisliti što mi ima sat vremena pričati o bebi
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Dobro jutro okruglice.. evo ja na putu prema neurologu na kontrolu. Drz te fige da je sve okej..
Mama meni doktor, iako je socijalac, svaki pregled radi 3d i u prosjeku uzv traje oko pola sata.. jedno vrijeme mi pokaze bebu jedno vrijeme on mjeri i svasta nesto. Iskustvo kod zamjene je sasvim drugacije, bas to 3 minute na uzv koji je prastar.. na tvom mjestu bi mozda cak i otisla. Ako nista bar ces biti mirnija.. Mislim da ti nece biti krivo, a i dobiti ces slikice i snimku ako se ne varam.
Sortiraj odgovore
Najstariji