Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    27. Kolovoz 2015. 14:29

Ja sutra imam pregled napokon i opet me hvata euforiju sto cu vidjeti bebicu :) a busa se je vec posteno zaokruzila, sad stvarno izgledam trudno. Morala sam to podijeliti s vama ;))

[/u

shimmer
    27. Kolovoz 2015. 14:54

visnjass, tako ja zbunjeno reagiram kad mi ljudi kažu "čestitam!", ako me nisu vidjeli neko vrijeme 

mrkvica, poslala sam ti zahtjev za prijateljstvom jer ti možda mogu pomoći oko tog s dojenjem pa da možemo preko poruka. gore desno bi trebala biti neka obavijest.

fetalna ehokardiografija je uzv pregled bebinog srca.
    ines24, nisam išla na to niti znam nekoga da je upućen, ali sigurno ima iskustava po forumima. što ti je doktor rekao?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• mama@
    27. Kolovoz 2015. 15:02

Pepita, Dillb razumijem da vi koji gledate na uzv svaki pregled necete ici privatno na druge opcije. I zasto biste. 
    Ja sam se odlucila na ovo jer sam doslovno samo jednom bila na uzv i to s 12tt.. ne racunajuci onaj u 6 tt kad se trudnoca potvrdivala.
    Idem iduci tjedan standardno u bolnicu na uzv i zato sam rekla da cu se tek iduci tjedan naruciti kad vidim kako ce proci ovaj uzv.
    Svakako jedva cekam koji god da bude 

• mama@
    27. Kolovoz 2015. 16:59

Kazu da moja ★ vise ne moze biti u nicku. Znaci: 
    mama★=mama@

Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 18:16

mama@ a pa dobro da sam i ja na tvom mjestu onda mi ne bi bilo žao otići ili slično   

ja danas otkad sam došla doslovno samo spavam hahah, malo se probudim pa nastavim, evo maloprije se probudila, ali bar se bolje malo osjećam hehe

moja curka zadnjih par dana baš lupka hehe  i da drage moje ja kad zaspim ja se svaki put probudim na trbuhu hahaha, i čitala sam da li je to opasno i samo se spominje neudobnost kod spavanja, a meni izgleda nije neudobno..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    27. Kolovoz 2015. 19:53

Time se gleda bebino srce, je li sve u redu, mislim da se mjere i otkucaji čak...
    Doktor mi je rekao samo da mi preporuča da odem i na to, sad ne znam što da napravim, jer ne znam nikoga tko je išao  morat ću po forumima pogledati...

lady6
    27. Kolovoz 2015. 20:38

pozz, okruglice! kako ste mi? opet najavljuju vrućine.ja danas išla po uputnice i opet naravno imala neugodno iskustvo s gin. zato što privatno vodim trudnoću. stvarno jadno! Mrkvica, allegra, mogu u svom domu zdravlja obaviti ogtt, ne moram na vuk vrhovac, pitala sam sestru...pa ću tako..netko je negdje pisao, ali nisam zapamtila, kaj ste jele dan prije pretrage?

Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 20:47

ines24 nažalost nemam nijednu korisnu informaciju,nadam se da ćeš uspjeti naći odgovore na pitanja
    lady6 evo ja danas baš išla po drugi put, prošli put sam dan prije jela sve i svašta baš sam bila luda i pretjerivala u svemu, a ovaj put također nisam nešto pazila, ali sam jela umjereno i nisam pretjerivala sa ničime ovaj put.. opet bolje da saznam ako imam problem nego da ga prekrijem od straha..,

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.