Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 11:53

Pozdrav okruglicee moje.. ma ne pijem ja to na prazan želudac, rekao je sat vremena iza ručka, i bilo je dobro nekih sat vremena a onda mi je postalo mučno i ja se ispovraćala.. imam domaći sok od cikle koji sam radila nedavno i ukiselila još cikle, kupine mi se jedu ajme majko, ali ja ne volim kupovne jer sam navikla na domaće pa su mi te čudnog okusa, naći ću ja načina da si poboljšam krvnu sliku.. btw ubili su me na Ogtt-u sad, prošli put došla relativno rano i čekala do 8i10 jer kao prije 8 to ne rade, ajd ok sad došla 10min do 8, i kaže mi da sam trebala ranije doći i na kraju tek ušla u 8i40, nisam tamo čekala nego me dragi odveo doma ja fino odspavala sat i po i vratila se na vrijeme heh, sad iščekivanjeeeeee...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 11:56

ja na 4D neću ići jer sve je u redu sa bebicom, naravno sigurno bi bio doživljaj, ali meni doktor sve i ovako detaljno pregleda.. a za tih 500tinjak kn ću radije kupiti neku sitnicu za svoju djevojčicu, zanima me kako izgleda ali upoznati ćemo se još malo 

🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    27. Kolovoz 2015. 12:10

Sve smo, čini se, u istom/sličn sosu, a nema nam druge nego biti jedni drugima podrška...

Evo, neki dan sam radila ogtt. Nisam uspjela obaviti u bolnici jer se trebalo najaviti pa sam otišla u privat laboratorij (120kn) i obavila bez problema. Došla sam sva splašena kako svi kažu joj to je grozno, a meni je najgore bilo što sam knjigu zaboravila pa sam se 2 sata dosađivala uz stare novine. Popila sam tih 3 dl slatke vode, obuzela me neka vrućina, i to je to. 3 vađenja krvi su prošla bezbolno i bez podljeva (za razliku od bolničkih).
    Zaključila sam da mi je najvažnije za sve što me očekuje dobra psihička priprema. 😄
    Svašta smo do sad prošli, optimizam me spašavao, a sad me nekako hvata trta od onog što me čeka...

Sonja8
    27. Kolovoz 2015. 12:47

JuicyFruit, ja sam iz Pule... Uputnicu za taj šećer jos nisam dobila, ali ionako 31.8.idem kod svoje gin očekujem da cu i to uskoro dobiti...

Ines24
    27. Kolovoz 2015. 13:00

Mamice, doktor mi preporučio da napravim fetalnu ehokardiografiju na Srebrnjaku, jel išla koja od vas na to?

dillb
    27. Kolovoz 2015. 13:19

pozdrav okruglice. svakakvih informacija ima na ovim stranicama, lijepo. 

moje mišljenje, 4d uzv nije ništa više od (kako moja doktorica kaže) "igranja". sve što treba vidjeti vidi putem 2d. tako se najbolje vidi kompletna anatomija djeteta. osobno, volim vidjeti te slikice i prikaze sa uzv, ali moram priznati da mi predugo vozanje te sonde po trbuhu ne odgovara. isto tako još uvijek nisu pouzdana istraživanja koliko je uzv štetan za dijete. 

Mrkvice, dobro se raspitaj oko dojenja. možeš nazvati i Roda telefon za dojenje pa čuti i njihovo mišljenje. možda se i tvoje stanje poslije poroda poboljša. u rodilištu uvijek možeš reći/zahtijevati da ti dijete donesu na podoj i da ne želiš da ga hrane bočicom. u svakom slučaju, sakupi što više informacija, a kad se beba rodi vidjet ćeš što će biti najbolje za tvoje malo zlato. 

Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 13:51

PinkyPik ja sam evo po drugi put išla na taj Ogtt i ni meni nije ta slatka tekućina bila neki problem, isto taj val vrućine i sve 5, prvi put sam umrla od dosade a i onaj miris u labaratoriju uhh, zato sam ovaj put otišla doma odspavati pa se vratiti..
    evo baš sad vidjela vrijednosti prijašnjeg Ogtt-a natašte mi je 4,3 a nakon 2 sata od one tekućine 7,8.. sad me živo zanima kakav će biti sada.. samo nas gnjave..

kad sam došla doma toliko sam bila pregladnjela da sam izgubila apetit, i nisam mogla gledati od umora i iscrpljenosti, odspavala do maloprije, popila malo jogurta i već je bolje.. 

Sonja8 mislim da taj Ogtt inače rade od 23tt samo ne znam do kojeg tjedna točno, valjda ovisi od doktora do doktora ...

ines24 sad nadam se da ne zabadam nos, ali šta je to? Zašto te slao?

🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    27. Kolovoz 2015. 13:53

Moram ovo podjeliti s vama. Uđem danas sa svekrvom u tramvaj i neki lik od nekih 40 godina me pita jel hoću sjest, ja pogledam svekrvu i ne kužim zakaj mene pita a ne nju. Kažem mu, ne hvala i opet pogledam svekrvu s upitnikom iznad glave 'zakaj' i onda... dobro jutro pa trudna si i nisi samo bucka nego ti se i trbuh fino zaokružio pa se i vidi 
    Hehe čudno mi je jer mi se čini da sam već jako dugo trudna a ništa se ne događa s tjelom osim kaj sam dobila 10 kila i to odmah u samom startu.. sad je i buša počela rasti  a moje maleno stalno lupka i javlja se 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Mrkvica2
    27. Kolovoz 2015. 13:54

Dillb hvala ti na savjetu Nazalost ja bez lijekova nemogu i ovo je najmanje sto sam ikada pila i stvarno se osjecam odlicno, ali to me bas rastuzilo. Svakako cu se jos raspitati jer sam bas htjela dojiti malenu i nadam se da cemo i uspjeti u tome. 

Pepita blago tebi za kupine. Ja ih obozavam ali nase je ove godine ona vrucina unistila, a bas su fino bile rodile 

Pepita2109
    27. Kolovoz 2015. 14:14

Mrkvica domaće kupine sam imala dok sam živjela sa svojim roditeljima, tako da sad nemam koristi od  njih jer mi nisu moji blizu.. heh 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.